• GeneralNapoleon
    427

Njihov trik je da ih boli kuki za dug, pa mogu imat gubitak kolki hoce.

Jednostavno avangarda financiranja.
  • čovjekjogurt
    1.1k

Svejedno si u minusu, zvao ti to dug ili gubitak. Hajduk će morati vratiti 15, 20, 30 ili koliko već milijuna zvali mi to dug, gubitak, minus ili kako god drugačije.
  • BBB Sibenik
    5.1k
    Lako biti dobra treba kad skucaš sve te pare. :)Paggini

Jebate led koji je ovo zajeb današnjeg doba. Misliš da si nasa komad, ozenis se, dobijes dite. Misliš se ti zgodan ona zgodna kad ono mali klempav izađe a nitko nije klempav kao
  • Iskrenjak
    198

Joooj pa taj kanal će zbog prijenosa sa njihovim komentarom biti nepresušan izvor bisera!
    Jedva čekam snimke njihovog revanja kad izgube utakmicu.
  • Jaro
    8.7k
    meni je ovo pokaztelj da je Hajduk zakljucio da im se isplati kupit TV prava i ocekuju od prihoda HDTVa zaradu. Dakle, ugovor koji HT i SS imaju s HNSo za HNL je ocito i dalje dobro isplativ HTu kao nositelju prava a podcjenjivacki prema klubovima.. .Al bumo vidjeli...
    Definitivno ce rezultat biti povecan rezultat pacijenata koji ce biti dodatno nahranjeni "svojim" komentatorima utakmica...
    HT ocito ocekuje manji minus zbog pada gledanosti svojih programa nego sto ce biti plus od HDTV naknade koju ce uzimati...

Naravno, sve ovo vrijedi ako su u igri trzisne cijene, a ne da su SS (vec sad sponzor Hajduka) i HT poklonili TV prava...
  • NB86
    15.4k

Radi se o dodatnom kanalu na maxtv pretplati, dakle jedino ako si korisnik maxtv-a mozes to gledat (i dodatno se placa 2 eura sto ce djelit ht i hajduk), vjerujem da ce maxtv zbog hdtva i neke nove pretplatnike privuc.

"Prodavanje prava" bi bilo kad bi ht prodao prava prijenosa hajduku i onda oni na nekoj svojoj platformi neovisnoj od maxtv-a prenosili i naplacivali po svojim ciframa i sve uzimali, ovako kad se radi o dodatnih 2 eura koje ni ne idu hajduku ne bi rekao da se radi o nekom pogodovanju hajduku, vjerovatno da mi sutra napravimo klupsku tv isti uvjeti bi bili da nas maxtv host-a.
  • Jaro
    8.7k
    Hmmm... Ali HDTV ima mjesta za reklame koje mogu biti neovisne od onih koje su zakupile prostor na MaxTVu. To je pogodovanje, kaj ne?
    I zapravo - steta ovima koji su zakupili reklamne slotove na MaxTV...
  • Sajla
    6.6k
    da, treba razlikovati hdtv aplikaciju i tv kanal. zanimljivo je da na aplikaciji mogu gledati snimke utakmica (tako bar piše). koliko to plaćaju HTu, valjda ne dobijaju besplatno? to bi bilo nešto što bi se moglo dodati u dinamo+.
  • NB86
    15.4k
    Ali HDTV ima mjesta za reklame koje mogu biti neovisne od onih koje su zakupile prostor na MaxTVu. To je pogodovanje, kaj ne?Jaro

Imaju al zato se i placa taj poseban kanal i maxtv od toga ima zaradu i zaradu od novih pretplatnika, kazem ne moze bit pogodovanje ako svaki hnl klub moze osposobit klupski kanal po ovim uvjetima, nije ovo neka nova izmisljotina, klupski kanali postoje u svim ligama petica.
  • Ivdzo11
    5.1k
    Lovro Cvek bi trebao potpisati sa Sibenikom
  • BBBaranja
    2.9k
    Filet iz Istre odlazi u švicarski Aarau.
  • Jaro
    8.7k
    klupski kanali postoje u svim ligama peticaNB86

ne znam za klupske kanale koji imaju prijenose ligaskih utakmica...
  • NB86
    15.4k

Talijani koliko znam imaju ovako ko sto hajduk ima, svoje kanale koji prenose njihove utakmice sa svojim komentatorima
  • Bosskovitz
    13.9k
    ne znam za klupske kanale koji imaju prijenose ligaskih utakmica...Jaro

Meni je zanimljiv Celtic TV, oni prenose sve svoje utakmice u škotskoj ligi - ali pretplatnicima koji nisu u Škotskoj, jer su prava za škotsku prodana dvjema televizijama.
  • Jaro
    8.7k
    Milan TV is the first Club Channel in Italy to offer 360° programming on all of the goings-on at the Club: press conferences, interviews with players and coaches, Primavera and Women's first team matches. But there's more: quizzes, exclusive and dedicated content for the Rossonere and Youth Sector, as well as a series of formats that bring fans closer to the Rossoneri world.

Milan TV is on SKY channel 230. To subscribe, call 02.70.70 or visit sky.it . If you are already a SKY customer, call 199.11.44.00 or go to sky.it/faidate . The most exclusive content from the Club Channel is also available to watch on DAZN or on Amazon Prime Video Channels, for a price of €3.99 per month with a fifteen-day free trial.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.