• Carrasco
    4.7k
    Drugi dan zaredom preko 1.000 novih :fire: :clap:
  • skener
    1.4k
    Korak po korak presli smo 15000 clanova
  • Paggini
    34.4k

Da zadržimo ovaj tempo, do kraja godine 360 000 članova!!!! :pray:
  • IvanPerić1945
    57
    Ima li netko od vas problem da čeka na člansku već mjesec dana? Produžio sam članstvo online
  • austrijanac
    5.2k

Čekaju se etui pa krece slanje, tako kaze nas Papastrumf.

Ja isto cekam
  • mali M
    6.4k
    moze fotka za nas "obicne smrtnike" koji jos uvijek nisu dobili clansku :lol:dinamozivivjecno

a ne ne... neka vam srce zaigra dok ćete otvarati tu kuvertu, suza u oku kad vidite darak, pa dok čitate Zekino pismo... samo strpljivo... tu se grade sada kreposti! :lol:
  • Brusa
    2.1k
    bravo! :up: Može! Nećemo spoilere! Da budemo iznenađeni!
  • Dubbbrava
    729
    Probajte samo na tren zamisliti da stignemo tovare po broju članova :lol:
    Idući dan bi se zemljišta, brodice, masline i ponistre učlanjivali u Hajduk samo da nas stignu :snicker:
  • masacusec
    4.4k
    Ima li netko od vas problem da čeka na člansku već mjesec dana?IvanPerić1945

Nema nikih problema. Članske nema...
  • Šteco
    853
    Veselim se kaj je etui poklon za članstvo. Onaj blokić mi je bio baš fijasko. Volio bih da bude svake godine nekakav dobar poklon uz članstvo. Pa čak i da se uvede premium članstvo koje bi bilo skuplje, ali da je poklon npr. nekaj kaj se može u kolekcionarstvo stavit.
  • mali M
    6.4k
    ja sam preuzeo člansku ali i dalje ne razumijem o kakvom vi etuiju pričate.. Mislim da ne shvaćate o kakvum se etuiju radi ili ja nisam dobio taj poklon... Meni se čini da se to odnosi samo na malo stiliziraniji fascikl u kojem dođe sve, u tom smislu "etui"... ili sam ja zakinut za naveden poklon i dobio "nešto drugo" što ostavljam vama da saznate što
  • Dino
    3.1k
    Onaj blokić mi je bio baš fijasko.Šteco

Meni je dosta dobro posluzio i jos uvijek sluzi svakodnevno :lol:

Svrhovitije mi je od magnetica ili privjeska, ali koji god da je znak paznje lijepo dode.
  • Šteco
    853
    Meni je dosta dobro posluzio i jos uvijek sluzi svakodnevno :lol:

Svrhovitije mi je od magnetica ili privjeska, ali koji god da je znak paznje lijepo dode.
    Dino

Ako ga koristiš svakodnevno, ne znam kako je izdržao do sada :lol: Šalim se. Meni je iskreno to bilo bezveze. Učlanio sam i nećake i svima nam je došlo "potrgano", onaj kartončić iza se odlijepio. Mada, nije to ni bitno, veća mi je fora magnet koji mi ostaje uspomena i svaki put ga na frižideru vidim, pa čak i majica, šal ili bilo kaj drugo mi je bolje, nego blok kojeg mi je žao koristit, jer ionako imam hrpu drugih iz ureda pa mi ni ne treba :lol:

Da zaključim što sam htio reć, radije bih platio veću cijenu za članarinu da dođe neki bolji poklon, posebno ako nije dio standardne ponude u shopu. Svakako, to nije i neće utjecati na moje učlanjenje.
  • Dino
    3.1k
    Ako ga koristiš svakodnevno, ne znam kako je izdržao do sadaŠteco

Najjace od svega, nijedan list nisam odvojio neg mi sluzi ko biljeznica :lol:

Ali da, slazem se s tim da bi bilo mozda korisnije platiti nesto vise i dobiti ozbiljniji znak paznje iako to samo po sebi nije poanta uclanjenja.
  • Carrasco
    4.7k
    Treći dan zaredom preko 1.000 novih :clap:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.