'Doktor Milisav Nikolić kod mene je doktorirao, a prije toga je završio medicinu sporta. On je najbolji svjetski ortoped. Nije on samo najbolji, on je jedini koji može riješiti slomljene ligamente bez operacije, slomljenu ahilovu tetivu bez operacije, diskus herniju bez operacije, ravna stopala bez operacije... Radi u Švicarskoj, pokušavam ga vratiti u Srbiju. Istjerali su ga iz Srbije zato što je četnički sin pa je morao da pobjeći Švicarsku', rekao je Petrović, a zatim i objasnio kako je dr. Petrović spasio karijeru Luke Modrića. — Bosna86
↪Zambatine škude Ma zašto bi bilo cudno, pratio sam par podcasta kod Rogana gdje su neki stručnjaci objašnjavali da velika većina ljudi uopće ne zna pravilno disati... Ima brdo knjiga, vježbi i znanstvenih radova na tu temu — Bosna86
Ne znak kaj da mislim. Je li pametno mijenjat trenere ko gače? Di je kontinuitet? Ne znam koliko je to zdravo. — Majki-Papi2111
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.