• GeneralNapoleon
    427

To je vjerojatno tocno. Samo sto imamo problem da u principu svaki odlazak znaci nekompenzirani pad kvalitete ako slucajno ne postoji neki igrac za tu poziciju kojeg bi cak i svaki laik uspio dovest (Galesic, Pjaca, Kacavenda). Dovoljno govori da su to vjerojatno i najbolji transferi koje je SD odradio :lol:

Pa sam malo skeptican bilo kojoj prodaju ikako iskoristivih igraca.
  • hardek
    3.8k
    Apsolutno se slažem. Nekih 3 milijuna eura za igrača čiju prodaju nećeš osjetit u padu kvalitete a ionako imamo 7,8 stopera koji su svi u par deka.
  • IvanS
    243
    Nevjerojatno je koliko je ovdje potrebno da se od igrača za top svjetske klubove dođe do igrača kojeg se treba riješiti.
    Prije 2 mjeseca je bio svemirski brod (a takve partije je i pružao), a sada bi kao trebao biti 5. stoper po hijerarhiji. Zašto?
    Zato što su ova četvorica toliko dobri i vrhunski? Zato što nema utakmice gdje nismo dobili gol (a bogme i više)?
    Nama ni Van Dijk ne bi dobro izgledao...

A s druge strane nemamo napadača! Pa naš(i) napadač(i) nisu iz igre zabili gol barem 2 mjeseca...

Dajte vremena da Cannavaro dobije bolji uvid, uvjeren sam da će nam obrana izgledati top kada krene prvenstvo (a nadam se i u LP).

Torrente će biti na nivou kada se posloži vezni red koji svakako treba više pomagati obrani, a i kada napadači budu odrađivali svoj dio posla kada se branimo!
  • Mali Zeus
    15.1k
    To ti je zato što se Mmae vratio i odjednom je opet najbolji stoper kojeg imamo.
  • dd29
    630
    Da su tehnika i 'znanje s loptom' najvažiji kod stopera cannavaro bi bio prosjek. Čovjek je bio inteligentan, borben, vrhunski se postavljao, iako nizak bio je odličan u skoku za stopera. Nije bio pirlo s loptom.
    Nema razloga da torrente padne u drugi plan kod fabia, on, ktc, galešić, mmaee, max, svi ravnopravni.
  • Hrc-Vg
    469
    Ja mislim da je on prespor za ono kaj Fabio želi igrati…Eventualno za bunker u LP, tu se pokazao odličan…Za visoko postavljenu obranu u HNL- u je baš loš profil…Ja bi u HNL koristio isključivo Galešić-Mmae/Bernuer.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Pa moras u klubu imat stopere raznih profila da mozes igrat razne varijante. Nije Torrente kriv sto je koristen u utakmicama di bi bolje izgledao Max.
  • nemapredaje
    4.1k

Isto tako možeš i reći da je Max korišten u utakmicama da bi Torrente bolje izgledao.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Naravno, to i kazem. Mislim da nam zadnja linija izuzev LP nije koristena u skladu s protivnicima nego je gurano isto.
  • nemapredaje
    4.1k

Da. Mislim da se išlo po logici da zadnja linija mora biti konstatna i uigrana. Kako je to prošlo smo vidjeli.
  • Crni86
    7.3k
    Nakon danas sam uvjeren da cim dode prva dobra ponuda da ga trebamo prodat. Jednostavno ne pase u dinamov identitet, stoper mora znat igrat s nogom, mora moc stajat visoko. Bezveze ga je usporedivat s pericem jer peric je prije ozlijede i znao povuc loptu i odigrat prema naprijed.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.