• Krizy
    50.1k
    Taylor asistencija u petoj minuti.
  • Chempers
    452
    Jel možemo Marica uvaliti nekome na posudbu da bar jedan rok nešto napravimo?
  • Izet Hajrović
    3.3k
    čekaj da pronađe filijalu pa će se sam posuditi tamo.
  • Jurki
    14.5k
    Jel možemo Marica uvaliti nekome na posudbu da bar jedan rok nešto napravimo?Chempers

Ma napisal bi kam da ga posaljemo na posudbu... piiiiiip.
  • Daliban
    4.1k
    No ako dotični uspije prodat Sučića prije nego dovedemo ijednog igrača za ključne pozicije, dok smo na -7 od konkurenata, ozbiljno ću se zabrinut za njegovu inteligenciju.austrijanac

Lik ne razlikuje jer i jel.
  • Krizy
    50.1k
    Lik ne razlikuje jer i jel.Daliban

To sam i ja primijetio. Ne znam kako ljudi to mogu zamijeniti :rofl:
  • Crni86
    7.2k
    Uprava odlucujeDinaminjo

IO odlucuje, a ne uprava.
  • Nogo
    4.8k
    Potpuno je nejasno da Marić već mjesecima traži napadača, a da u toj priči i dalje nema nikakvih pomaka. U medije svako malo "izleti" neko ime (pisalo se o Bakraru, Halleru, Koyalipouu, Cvancari, Kangi, Traoreu...), ali sve su to bile "priče za laku noć". Fabio Cannavaro će protiv Arsenala, pa i na otvaranju HNL-a, na raspolaganju imati samo - Kulenovića!?

Bruno Petković tek je počeo trenirati, hrvatskom reprezentativcu trebat će vremena da uhvati formu i bude pravi, novoga napadača nema "ni na mapi", pa će Kulenović opet biti jedina napadačka opcija Dinama. A prvenstvo počinje za deset dana, "modri" za samo 18 dana u jednoj od ključnih prvenstvenih utakmica proljeća gostuju kod Osijeka. Uostalom, da već danas u Zagreb sleti novi napadač, njemu bi trebalo vremena za upoznavanje momčadi i suigrača, da se privikne na novu sredinu. Doista, Dinamova potraga za napadačem djeluje amaterski.

Sportski direktor Dinama još je na javnoj tribini (održanoj 4. prosinca) mirno poručio navijačima kako je sve spremno, kako Dinamo ima budžet za pojačanja te kako za napadačku opciju već ima spremne A, B, C, D i E opcije. Od tada je prošlo 40-ak dana, a napadača i dalje nema. Što se dogodilo? Gdje je zapelo? Hoće li doista u Maksimiru opet ponoviti jesensku priču, opet "pasti" na napadaču? Situacija svakako nije dobra. Dečki, uozbiljite se...

Dovoljno je ovo kopirati iz onoga članka....nemam komentara!
  • Orc123
    9.9k
    Jedna velika velika sramota i dalje.....prioriteti kluba prije pocetka sezone bek, stoper, napadac! Doveden samo stoper, a rekli su da zele da trener ima cim prije kadar da novi igraci prođu pripreme! Kronicno nam vec nekoliko prijelaznih rokova fali bek i napadac i mi to i ovak rok nismo rijesili! Dinamo zasluzuje bolje, boljeg SD je ovaj mozda ima viziju ali nema jebenog pojma kako ostvariti tu viziju! Sramotno...branio ga ali trenurno mene je sramota u njegovo ime za posao koji radi i za koji je masno placen! Fuj!
    Da ne velim kako se opet govori kako klub ne zeli ulagati u pojacanja jer ne garatiraju naslov, opet stednja, opet se svaki transfer rasteze tjednima, mjesecima.....sramota!
  • Keyser Soze
    11.6k
    Marić ovo mora namjerno raditi, ne možeš biti toliko nesposoban, jednostavno ne možeš. Nije ni čudo da ga u klubu nitko ne šmeka, taj lik će potpisati dinamovo neosvajanje prvenstva ove sezone ako se to dogodi.
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    På meni su gori oni koji ga drže
  • Jurki
    14.5k
    već ima spremne A, B, C, D i E opcije.Nogo

Ima li F opcija? Sd is sacked. Contract is terminated?
    Trazi beka godinu dana, 1 špicu je poslal u Nurnberg, drugu u Mađarsku pripizdinu.. imamo 7 stopera, 5 krila.. i 1 zdravog napadaca koji nemre nebo pogoditi, smjenil 2 trenera, skuril 3 milje na otpremnine.. jeben posel.
    Smjenite tog tzv sda i treba dopeljati coveka koji zna kaj dela.
    Ovo sve skupa je ko da se dijete igra FM uzivo.
    Saljivi kucni video.
  • GeneralNapoleon
    377
    Ja nemam vise rijeci za to da opisem koliko meni taj covjek dize tlak :lol:

Pa jel je moguce? Kaj taj lik radi? Jel on uopce radi? Spomenu se imena, mislis si ajde mozda ipak bude nekaj napravil. Ali ma jok. Velika kurcina.

Meni je stvarno neshvatljivo koliko je covjek nesposoban. Ako mi njega prezivimo prezivit cemo sve :lol:

Ne bi imao nista protiv da mu usred roka daju otkaz i dovedu nekog drugog jer sumnjam da bi se ista negativno primijetilo. Moze samo bolje od ovoga.
  • Orc123
    9.9k
    Bit o da su neki pisali kak budemo svi prezadovoljni sa ovim rokom i imenima koja budu dosla....sad cekam populisticki potez u vidu Mislava Orsica da se ovce vesele.....
  • Haza
    7.6k
    Ako je ponuda za Sucica 25 milijuna, nekako ću pregrist uz posudbu do kraja sezone.Paggini

Mislim da ti upis ide u smjeru da misliš da je Sučić naš najvrjedniji eksponat. Osobno smatram da je Sučić naš najperspektivniji igrač, i nakon njegove ozljede je krenula naša kriza.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions