• rakurs
    553
    Nije navedeno sa kojeg portala je ova informacija...Sibirski plavac

Tomislav Juranović iz SN-a je u njihovom podcastu to rekao.
  • CastAway1986
    2.4k
    Cardiff igra u 20:45 protiv Watforda , Kanga je na klupi !
  • GeneralNapoleon
    375

Ne znam u kojem svijetu je Torrente bolji od Perkovica. Nasa sportska politika je tuga i zalost.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Slažem se. Nadam se da ovo s Perkovićem nije istina nego novinsko nagađanje.
  • Krizy
    50.1k
    Kanga je jedan od gorih napadača s kojima smo povezivani, Kulenović je bolji od njega.
  • Crni86
    7.2k
    Jedna ig stranica tvrdi da smo blizu prodaje sucica u inter. Moguca je prodaja i da ostane na posudbi do ljeta. Da li je istina vidjet cemo u iducim danima.

Ne znam koliko ima potrebe za tim, pogotovo ak ce baturina ici na ljeto. Toplo se nadam da nista od toga.
  • Izet Hajrović
    3.3k
    Dinamovekronike samo kopiraju iz medija (Germanijak, SN, 24sata), nemaju nikakve insajderske informacije. Dečko koji to vodi trudi se i samo prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje mišljenje.
  • keppi
    261
    Imam top igrača za Dinamo......Mamaudouo Karamoko.
  • austrijanac
    5.1k
    Bila istina ili ne, branim Marića od kad je u Dinamu rukama i nogama.

No ako dotični uspije prodat Sučića prije nego dovedemo ijednog igrača za ključne pozicije, dok smo na -7 od konkurenata, ozbiljno ću se zabrinut za njegovu inteligenciju.
  • Vedraca
    60
    zvani Moukoko
  • Dinaminjo
    1.2k

Maric ne prodaje igrace.. Sucic ako ide ide za 10+.
    Maric moze dat preporuku.. Uprava odlucuje
  • GeneralNapoleon
    375

Kao sto je kolega rekao ta stranica ne tvrdi da ima insajderske nego samo prenasa sto procita. Sad ne znam dal da me to brine ili ne.

Jer poludio bi ako je istina da itko u ovoj situaciji razmislja o prodaji nositelja. To bi cak i za ove najnize Maricevske razine bilo pre vise. Tako da odbijam vjerovat da se ozbiljno o tome razmislja.

Al me zamima od kuda ta prica.
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    nemoj biti smiješan
    U Kopenhagenu nije mogao prismrdit minutama. Poslali ga u mađarsku na posudbu i tamo truba ,niko ne zna ni di je sad taj lik. Kakav Karamoko
  • Paggini
    33.8k
    Ako je ponuda za Sucica 25 milijuna, nekako ću pregrist uz posudbu do kraja sezone.

Sve ispod toga, pod kojim god uvjetima je veća šteta klubu nego nedovođenje napadaca.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Nedavno spominjan u kontekstu Dinama

"Beşiktaş is in intense negotiations with Southampton to acquire Paul Onuachu. The goal is to bring the successful striker to the team with a permanent transfer. Onuachu previously made a significant impact during his loan spell at Trabzonspor last season."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions