• Haza
    7.6k
    Svaki transfer bilo ulazni ili izlazni veci od 3 milijuna eura treba proci IO. Valjda su ljudi iz IO upoznati sa detaljima ugovora i dogovora.NitkoBitan

Mali dolazi kakti besplatno, a u ugovoru stoji očito izlazna klauzula. Nema tu šta odobriti IO, a ne mogu niti odbiti transfer ako imaš izlaznu klauzulu.
    Gotovo sam uvjeren da ovo IO ne zna, odnosno nadajmo se da ne znaju.
    Dakle da ponovim Bari smo bili B opcija, a probao je na opisan način s jednim našim prvoligašem i slovenskim menadžerom. Ovo je ono što je predložio njima, pretpostavljam da smo mi na to ili slično tome pristali.
  • Haza
    7.6k
    obzirom da barca nema za biber vjerovatno je ova komba propalaNB86

Barca ima lovu, fair play je druga tema. Da ne spamam temu neću u detalje.
  • Crni86
    7.2k
    Ovo ak je istina, sve iz kluba treba potjerat.

Pa kaj smo mi filjala andya bare? Iskreno se nadam da ovo nema veze s istinom.
  • NB86
    15.3k

Ajmo mi preventivno sve potjerat iz kluba jer je netko nesto napisao na forumu, mislim da je to najbolje rjesenje
  • Crni86
    7.2k
    Ovo ak je istina, sve iz kluba treba potjerat.Crni86

Citaj s razumijevanjem.
  • Haza
    7.6k
    Zadnji moj upis na ovu temu. Nije ovo rekla kazala, nego se ovo priča, jer nisam ja jedini koji to zna, obzirom je Bara to nudio većem broju ljudi u RH i Sloveniji.
    Ove stvari, netko će reći nisu za Forum, ali ja mislim da jesu.
    I čisto na znanje, dakle tom se klubu nudila opcija dogovora izlazne klauzule od 5 milja eura, od toga 4 ide Bari, a transfer je dogovoren na ljeto.
    Ja ne znam dal' smo istu opciju i mi dogovorili, potruditi ću se saznati, zato sam i napisao sad upis, da svi na ljeto vidimo šta će biti.
  • NB86
    15.3k

Tvoj upis je sasvim korektan, ja se referiram na reakcije histeriziranja da se podkrada klub prije nego se ista i dogodilo.
  • Jurki
    14.5k
    a kaj je onda potpis Vasilja i raskid isti dan?
    To se isto nije dogodilo?
    Potpises i raskines ugovor isti dan. pa ko je tu lud?
  • Haza
    7.6k
    ja se referiram na reakcije histeriziranja da se podkrada klubNB86

Nije moja želja da se ide tako daleko, niti imamo svi dovoljno info da donosimo takve ekstremne zaključke. Na kraju dana, upitno je tko sve ovo zna u klubu i šta smo na kraju dana mi dogovorili. Bit ćemo pametniji u narednim danima. U inbox mogu detaljniji biti, uvjet je da pričam s moderaturom.
  • jp23
    2.9k
    Jel igdje itko ima potvrdu iz Cometa ili samo se referencira na čiji god upis na Transfermarktu?
    Jel moguće da je raskinuo ugovor sa Šibenikom i otišao u Lokomotivu, ali iz nekog razloga je neki jebivjetar na transfermarktu krivo to naveo?
    Jel ima igdje potvrda ikakva drugačija ili ista osim te što piše na transfermarktu?
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Evo ja sam sad provjerio Comet.

Sa Šibenikom je raskinuo 9.1.
    Za Dinamo je registriran 11.1, a isti dan završila registracija.
    U Lokomotivi registriran od 14.1.

Jako čudna priča sve u svemu, nadam se da će bit neko objašnjenje.

Edit: U Lokomotivi je ipak koliko vidim registriran 13.1, ali ima pravo nastupa od 14.1.
  • Jurki
    14.5k
    fala kaj nem trebal iskati, vec je prije netko napisal povijest registracija iz Cometa.
  • jp23
    2.9k

Malo sam i ja kopao (po službenoj dokumentaciji registracije), koliko vidim, 07.01. raskid ugovora Vasilja i Šibenika, 10.01. potpis ugovora sa Dinamom sa trajanjem do 30.06.2025., 13.01. raskid ugovora Vasilja i Dinama, te potpis ugovora sa Lokomotivom u trajanju do 10.01.2026.

Edit: ako se nekome gleda di se to javno može vidjeti (zasad), to je https://hns.family/dokumenti/registracije/
  • Jurki
    14.5k
    10.01. potpis ugovora sa Dinamom sa trajanjem do 30.06.2025., 13.01. raskid ugovora Vasilja i Dinama, te potpis ugovora sa Lokomotivom u trajanju do 10.01.2026.jp23

Ociti primjer kak "Dinamo pripada onima koji ga vole bez interesa" ili samo do trena kad u tu jednadzbu ne dođu pare.
    Jer je taj Vasilj dobil i naknadu za potpis i naknadu za raskid ugovora.
    Transparentno u 3pm.
    Naravno, čast izuzetcima.

Edit: tko god da je potpisival te ugovore i raskide, nek se pogleda u špigl i nek hračne u to kaj vidi. Sramota :vomit:
  • Jaro
    8.7k
    Nije ovo rekla kazala, nego se ovo priča,Haza

Hahahaha...
    "Prica se" i "rekla-kazala" je jedno te isto...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.