• rob ljubavi
    913

znam, al ne vjerujem da ih je veliki broj riskirao ne ići danas po kartu
  • Dinamosaur
    1.8k
    sve 5, al kazem da neki nebi shvatili krivo, mislim da ce i sutra kapnut neka brojka godisnjaka
  • Dinamo iznad svih
    54
    Prvog dana prodaje ulaznica za gostovanje u Londonu prodano je 1.380 ulaznica što znači da ih je preostalo još 924 na raspolaganju. Utorak je također namijenjen vlasnicima godišnjih, a od srijede kreće prodaja karata za članove GNK Dinamo.
  • NitkoBitan
    21.8k
    Znaci ostat ce oko 800 karata za clanove, sasvim dovoljno s obzirom kakva se panika stvarala. Ako slucajno ostane nesto sitno i poslije prvokupa za clanove onda bi trebalo stavit jedan dan slobodnu prodaju.
  • Mali Zeus
    14.9k
    Znaci ostat ce oko 800 karata za clanove, sasvim dovoljno s obzirom kakva se panika stvarala. Ako slucajno ostane nesto sitno i poslije prvokupa za clanove onda bi trebalo stavit jedan dan slobodnu prodaju.NitkoBitan

Kako 800, kad danas ide u prodaju tih 924 za godišnjake?
  • Bosskovitz
    13.9k

Gotovo svi godisnjaci koji su htjeli kupiti su jucer kupili. Ne znam tko je cekao danasnji dan, mozda par ljudi koji nisu jucer mogli doci, a ujedno nisu imali nikoga tko bi im kupio, a za godisnjaka je to vrlo nevjerojatna situacija. Ili netko tko je tek danas odlucio ici…? Malo vjerojatno.
  • Mali Zeus
    14.9k
    Gotovo svi godisnjaci koji su htjeli kupiti su jucer kupili. Ne znam tko je cekao danasnji dan, mozda par ljudi koji nisu jucer mogli doci, a ujedno nisu imali nikoga tko bi im kupio, a za godisnjaka je to vrlo nevjerojatna situacija. Ili netko tko je tek danas odlucio ici…? Malo vjerojatno.Bosskovitz

Ma dobro ok, kužim, al opet nešto će se i danas kupiti sigurno, ali u svakom slučaju ostat će fini broj za članove. A nakon članova čisto sumnjam da će išta ostati za slobodnu prodaju, jako jako mala šansa.
  • NitkoBitan
    21.8k
    Kako 800, kad danas ide u prodaju tih 924 za godišnjake?Mali Zeus

Racunam da ce i danas nesto sitno otic (mozda 100njak).
  • dzg717
    1.1k
    Ima li koga u redu?
  • JMastermind
    314
    Ekipa bliska klubu... Gurnite ideju da se montira kamera na karatanu i stavi live stream negdje da je uvijek vidljiv red. Ne mora bit 4k video, snapshot svako nekoliko kao na HAK stranicama bi bio i više nego dosta. Jeftino, tehnički lako izvedivo i ne preveć zahtjevno kaj se resursa (bandwith i sl.) tiče, a bilo bi nadasve korisno.

Može i poluslužbeno/neslužbeno, investiram i odradim ja ako treba. :lol:
  • Yery
    105
    hahaha ovo je legendarno
  • Paggini
    33.7k

Offtopic - ali profilna je top 3 na Zoni hahahahahah
  • JMastermind
    314
    Offtopic - ali profilna je top 3 na Zoni hahahahahahPaggini

Otkad sam je stavio @Marley mi stisne lajk na sve što napišem.

Slučajnost? Ne bi rekao...
  • Mali Zeus
    14.9k
    Ekipa bliska klubu... Gurnite ideju da se montira kamera na karatanu i stavi live stream negdje da je uvijek vidljiv red. Ne mora bit 4k video, snapshot svako nekoliko kao na HAK stranicama bi bio i više nego dosta. Jeftino, tehnički lako izvedivo i ne preveć zahtjevno kaj se resursa (bandwith i sl.) tiče, a bilo bi nadasve korisno.JMastermind

Podržavam ovu ideju i mislim da je sjajna!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.