• Heisenberg1986
    273
    Uzeo maloprije karte, nema nikog u redu, lijepa lagana kupnja
    IŠLI SMO SA VAMA SVAKI PUT DALEKO!
  • Heisenberg1986
    273

Bio sam dan nakon naše tekme s chelsea prije 2 god na arsenal zurich i bilo je rasprodano sve, ne vidim zašto bi bilo drukčije protiv nas. To je još bila europa liga
  • NitkoBitan
    21.8k
    IŠLI SMO SA VAMA SVAKI PUT DALEKO!Heisenberg1986

Imam jednu bolju za London... Nema veze ruzne ili debele :razz:
  • ZrnTSCHeZ
    646
    Bio sam dan nakon naše tekme s chelsea prije 2 god na arsenal zurich i bilo je rasprodano sve, ne vidim zašto bi bilo drukčije protiv nas. To je još bila europa ligaHeisenberg1986

To nije točno...bili smo i mi, kružili oko stadiona cca sat vremena prije početka i karte su se nudile na svakom koraku čak i nakon kick offa...ak se dobro sjećam po 60 funti mi nudili.
  • rob ljubavi
    913

48500 prema službenim podacima na Zurichu - usporedbe radi, ove sezone Sahtar 59k, PSG 60k, Monaco 60k. Jednostavno Liga prvaka i zvucniji protivnici
  • ZrnTSCHeZ
    646

Apsolutno da je LP primamljivija, ja sam samo demantiral kolegu koji je tvrdil da je Zürich bil rasprodan.

Inače na Arsenalovom webu je za našu tekmu ticket exchange otvoren za sve članove, bez obzira na status (druga najšira opcija osim general sale) tak da naravno da nije interes kak da Real dolazi...a i po preprodavačkim portalima su cijene po cca 100€ (plus naknada)
  • blue heart 72
    2k
    znači ako se i rasproda naš kontigent, opet se za relativno povoljnu cijenu mogu nabaviti ulaznice na licu mjesta
  • Heisenberg1986
    273

Pa nisam rekao da se nije moglo kupit karata oko stadiona, al sam bio na stadionu i bio je jako dobro popunjen i kao što rekoh to je europa liga koju je njima igrala rezervna momcad.

Druga je stvar ako svi ne dodju na tekmu koji imaju kartu, al na ticket pointu kad sam ja preuzimao kartu više nise mogo kupit kartu nego samo podići već naručene, a oko stadiona su nudili ljudi karte, to smo i mi vidjeli.

Ugl, ne vjerujem da bi nam dali dodatni kontigent da tražimo, al isto tako se da kupit karta za svaku tekmu u preprodaji, pa tako će bit i za našu.
  • Papastrumf
    13.6k
    Nesto manje od 1.400 prodano danas.
  • Dinamosaur
    1.8k
    Cekam kolegu @Liks90 da nam objavi ovako za Istru
  • rob ljubavi
    913
    Znaci da smo ukupno na 2000 ako se oduzmu ulaznice koje nisu bile u startu u prodaji...clanovima negodisnjacima ide 700-800 u slobodnu onda
  • Dinamosaur
    1.8k
    i sutra je samo za godisnjake
  • NitkoBitan
    21.8k
    Vise od trecine godisnjaka ide u London, odlicna brojka. Sad nek se iskazu clanovi.
  • Dubbbrava
    681
    Ma članovi će u srijedu do 15:00h razgrabiti sav kontingent koji ostane, pa evo samo ja znam za srijedu ujutro 6 ljudi koji će stat u 5 ujutro i svatko uzima po 5 karata.
    Tako da iskreno bit će mi žao svakog čovjeka koji je bukirao let a izvisi za kartu.
    Ostaje mu onda kombinirat domaću tribinu i to poželjno blizi našeg.
    Imamo uopće info koji su naši sektori da pomognemo ljudima koji se spremaju na put a izvisit će za kartu?
  • mosad
    711
    Imamo uopće info koji su naši sektori da pomognemo ljudima koji se spremaju na put a izvisit će za kartu?Dubbbrava

Trebali bi biti sektori 20-22
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.