• Dubbbrava
    680
    Po mojoj procjeni od ovih 1100 prodanih će godišnjaci zaključno sa sutrašnjim danom uzet još max 500-600 karata tako da sigurno za članove ostaje minimalno 500 ulaznica.
    Drugim riječima prvih 100 u redu bi trebalo bit zicer ako svi uzimaju po 5 karata.
  • mokoxax468
    1k
    Sumnjam da klub već nije u startu pitao maksimalan broj ulaznica koje mu Arsenal želi ponuditi. A Arsenal se vjerojatno odlučio za propisanih 5%. Tako da iskreno sumnjam da ćemo dobiti više ulaznica.

Inače, karta kupljena, vidimo se za tjedan dana u Londonu :)
  • NB86
    15.3k
    Vjerovatno hoce al tesko da ces ista dobit
  • fakin
    4
    sumnjam da će i blizu stadion biti raspordan, ali vidjet ćemo. najgore će biti ako će ostati oko 10 soma mjesta prazno, a naši ljudi bez karata.
  • Purgeri
    928
    Bodo je kod Manchestera tražio još i dobili su ukupno 6700 karata ako se ne varam
  • Boycie
    1.8k
    Za Chelsea smo uzeli 2.4k karata ako se dobro sjecam, 2.9k karata je dovoljno za avio destinaciju osim ako se ne radi o nekoj odlucujucoj tekmi (iako ova to i je) ili knockout fazi europskog natjecanja...
  • bruno828
    10
    2.6 smo dobili za chelsea i nitko nije ostao bez ulaznice, odnosno nisu se rasprodale
  • Boycie
    1.8k
    to sam htio i rec, prodali smo 2.4k, manje od dostupnih. Dobili smo 2.664
  • din
    575
    Ja sam bio sad i nema praktički nikoga, tko može nek skoči sad dok nema gužve!
  • NitkoBitan
    21.8k
    Pomalo, prvo neka mi rasprodamo svoje pa mozemo dalje pricat i eventualno kukat.

Iako cisto sumnjam da Arsenal vec nije rasprodao stadion, Liga prvaka je Liga prvaka, a oni ulaznice za cijeli stadion prodavaju mjesecima unaprijed.
  • fakin
    4
    pa ako se može napraviti neki pritisak da se i sad dobije barem koja stotina još više. iskreno sumnjam da će arsenal rasprodati 57 000 mjesta protiv nas, a našima bi svaka ulaznica puno značila jer znam dosta ljudi koji su već odavno platili i smještaj i letove.
  • dzg717
    1.1k
    necemo mi svoje rasprodat
  • MateG
    15
    misliš? Mislim da hoćemo, pogotovo ako ne ostane previše za članove

Također, pitanje za godišnjake koji su danas uzeli, jeste nosili putovnicu ili osobnu na TP?
  • Boycie
    1.8k
    osobnu samo. Telefon i mail nisu ni trazili.
  • ivanzg
    264
    Na karatani nema nikoga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.