• chago13
    360
    "Jedna osoba može kupiti maksimalno pet ulaznica.

Za svaku osobu potrebno predočiti kopiju (može i slika na mobitelu) osobnog dokumenta i godišnje ulaznice, kao i za svaku osobu dati sljedeće podatke:

- Ime
    - Prezime
    - Broj osobnog dokumenta
    - Datum rođenja
    - Ulica
    - Mjesto
    - Poštanski broj
    - Broj telefona
    - Email "
  • MateG
    401
    Kakvo je stanje? A meni pošto nemam godišnju ne ostaje drugo nego se u noći s utorka na srijedu naoružat toplom odjećom i energetskima… nego ja imam veću dilemu, gdje će ljudi pišat kad im bude sila hahaha

Sreća ima grmlja ondje
  • Boycie
    4.4k
    Red je i sporo ide, treba doc kasnije jer ce bit dovoljno karata...

20250113-115057.jpg
  • Svi na Sjever
    3.7k
    Jebeno sporo ide..
  • M94
    2.9k
    - Poštanski broj
    - Broj telefona
    - Email "
    — chago13

Ne treba ovo, samo se osobna da.

Rade 4 blagajne, vecina uzima maksimalni broj karata pa se jedva pomice red.

Jos ako na karticu uzimas pa moras ic na zadnju kucicu, pa moras cekat blagajnicu...
  • Purgeri
    1.3k
    Bilo bi jako korisno kad bi barem tu na zoni danas znali približnu brojku koliko je karata otišlo da članovi znaju otprilike na čemu su.
  • Twisted1
    1.2k
    Bilo bi jako korisno kad bi barem tu na zoni danas znali približnu brojku koliko je karata otišlo da članovi znaju otprilike na čemu su. — Purgeri

Pretpostavljam da će to klub i objaviti nakon kaj završi prodaja za godišnjake.
  • Purgeri
    1.3k
    S razlogom sam napisao danas i na zoni jer naravno da je pretpostavka da će klub objaviti u utorak navečer, ali pretpostavljam da je mnogima bitno znati što prije zbog cijelog puta, smještaja itd.

Isto tako, vjerojatno će se danas prodati 90% karata od ukupnog broja karata koje će kupiti godišnjaci.
  • Heisenberg1986
    576
    kakva je situacija sad ak je netko tam?
  • NitkoBitan
    39.2k
    naravno da je pretpostavka da će klub objaviti u utorak navečer — Purgeri

Ma znat ce se i danas navecer koliko je prodano (da se clanovi lagano "pripreme"). Ne bude sutra vise od 100-200 godisnjaka uzelo kartu, tko je uzeo uzeo je danas.
  • Neron53
    2.8k

Maloprije bilo 50ak ljudi u redu
  • blue heart 72
    3.8k
    Ja mislim da nebu više od 200-300 ulaznice ostalo nakon što godišnjaci odrade svoje
  • Heisenberg1986
    576

thx, valjda necu izvisit nakon posla popodne, a nemrem stajat tu par sati sad
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.