• BBB Baranja
    348
    Ako Osijek dovodi Babeca, ne bi bilo lose da bacimo oko na Dantasa?
  • E46
    1k
    Previse je to tanko, pa taj mali ima 16 godina pa ne mozemo njega racunat kao ozbiljno rješenje u napadu lnudi sta je vama pa nama treba POJACANJE u napadu, probudite se iz zimskog sna zaostajemo 7 bodova kakvo dijete od 16 god kao opcija za napad...
  • plavadesetka
    58
    Mislim da je bolji pogled da klub s tim ograničenjima se i ne treba kockati na ovaj način, već smanjivati rizik uzimanjem igrača koje bolje poznaje: svoji mladi igrači, mladi igrači iz regije, bivši igrači povratnici. Uz to, treba znati kad se zahvaliti senatorima. Druga stvar je što se pametno moraju birati treneri koji odgovaraju rosteru, nemamo luksuz da slažemo momčad po trenerima.
  • Jurki
    14.4k
    nisu opravdanja. Gle nemres sve kaj nije dobro promijeniti za godinu dana. Nemamo tolko para da se tak nekaj napravi.
    Kak da kupis 4-5 igraca svakog za 3-4 milje eura?
    Ovo kaj imamo sad je ekipa koja mora rastepsti hnl. Beka bu Franjic odigral dobro.
    Da se razmemo nisam fan naseg sda, ali ak se nemre dopeljati bas kvalitetu, onda bolje da krpa Franjic beka i Pjaca špicu.
    Bolje i to nego da se dopelja neki šepavi bek ili napadac koji nemre nebo pogoditi i koje bumo za 5 mjeseci tirali vilama iz kluba van.
  • Daliban
    4k
    Problem s Kuletom je što mu se forma strmoglavila otkako je postao prvi i jedini napadač. Uopće ne igra ni blizu svog maksimuma. Treba nam oštra konkurencija u napadu.
  • Orc123
    9.8k
    pa ne mislis da ce mali valjda nastupat za seniore odmah? A sta smo rijwsili ovaj prijelazni rok osim mozda stopera, a i to tek treba vidjeti? Sa cim zadovoljni ako opet po tome ne bi rijesili 2 goruce pozicije i najkriticnije u ekipi koje vucemo vec nekoliko prijelaznih rokova?
    Po nezz koji puta ne bi napravili nista....

Ovaj rok ima novaca, imamo europu, imamo sve i dosta mi je vise opravdavanja, trazenja svjetla na kraju tunela i smanjivanja kriterija. Dinamo ne trpi prosjecnost....

Marica cijelo vrijeme branim kad ste svi srali po njemu ali ovaj prijelazni rok ce odrediti njegovu sudbinu u Dinamu, izgovora vise nema!

Ako Maric ne moze osigurati te 2 pozicije onda sorry, nisi dostojan Dinama.....cemu vise opravdavanja....idete iz krajnosti u krajnost...

Do prije 2 tjedna bio je najvece smece koje treba izbaciti naglavacke a sad ste ravnodusni....takve su se gadosti pisale o njemu da je sramota bila za citat...
    Ne treba ici iz krajnosti u krajnost!
    Ovaj rok ima sve da pokaze da li moze biti rjesenje za SD ili ne..,
    Cemu opravdavanja stalno neka!?
  • rioda
    6.2k
    Problem s Kuletom je što mu se forma strmoglavila otkako je postao prvi i jedini napadač. Uopće ne igra ni blizu svog maksimuma. Treba nam oštra konkurencija u napadu.Daliban

Ozljeda ramena protiv Salzburga je po meni veliki dio razloga. Igrao je cijelo vrijeme poluozlijeđen
  • Daliban
    4k
    Mislim da je bolji pogled da klub s tim ograničenjima s ei ne treba kockati na ovaj način, već smanjivati rizik uzimanjem igrača koje bolje poznaje: svoji mladi igrači, mladi igrači iz regije, bivši igrači povratnici. Uz to, treba znati kad se zahvaliti senatorima.plavadesetka

Mislim da ulaganje u skautsku službu dugoročno donosi veći povrat od ulaganja u domaće igrače preko trenutne skautske službe. Jednostavno na domaćem planu ne postoji dovoljno talenta u koji se Dinamu isplati ulagati. Nekad doslovno nema opcija za određene pozicije i primorani smo gledali van kako god okreneš. Na globalnom tržištu uvijek ima opcija, pitanje je skautinga hoće li biti prepoznate i prepoznate pravovremeno.
  • Žan
    302
    Ne zelim vjerovat da vise nikoga osim Luke necemo dovest...
  • Daliban
    4k
    Ozljeda ramena protiv Salzburga je po meni veliki dio razloga. Igrao je cijelo vrijeme poluozlijeđenrioda

Uz dužno poštovanje njemu, meni on od trenutka kada je Petković formalno otpao igra kao da se zajebava. Nije mi cilj napadati ili vrijeđati našeg igrača, ali na momente djeluje kao da mu se nogu ne da podići da primiri loptu koja ide u njegovom smjeru. Ne sjećam se kada sam zadnji put vidio takav pad u formi, najbliže mi je prošlosezonski pad Kaneka. Razlika je u tome da je Kule drmao punih godinu dana, a Kaneko svega mjesec dana pred zimsku pauzu.
  • scooniepenn
    3.6k

Nadam se da smo ovog malog dobili, jer ovdje se klasa moze rezati nozem. Moram priznati da je kombinacija brzine, eksplozivnosti i probojnosti u kombinaciji s kontrolom lopte nevjerijatno. Kako decko lomi bekove i stopere u mjestu je next level.
  • NitkoBitan
    21.7k
    Novi poboljsani ugovor, zajamcena minutaza, neki "curetak"... Vise nije gladan kao sto je bio. Ali gladan ili ne, on je za ulogu treceg napadaca i nista vise. On osim surove statistike nema skoro nista, doprinos igri gotovo nikakav. Sa 25 godina mora vjezbat stopanje lopte i paseve, kaj vise rec...

Neka grize zadnjih 15-20 minuta i to je to. On je u prvih 11 totalno nemocan kad podvuces crtu na kraju utakmice.
  • Daliban
    4k
    Jako šteta jer bismo dobili finu lovu za njega da je nastavio onim tempom od zadnjih godinu dana, unatoč manjku doprinosa van golova. Ovako je pitanje bi li ga se više isplatilo prodati sada ako ima kakvih konkretnih ponuda i preusmjeriti odmah novac na nekog drugog napadača.

Ne vjerujem da su u klubu skloni takvim radikalnim potezima, ali trenutno naginjem tome. Bojim se da bi vrijednost njega, Torrentea i Mmaeea samo mogla padati u proljetnom dijelu.
  • NitkoBitan
    21.7k
    Jako šteta jer bismo dobili finu lovu za njega da je nastavio onim tempom od zadnjih godinu danaDaliban

Ma sigurno mozemo dobit za njega 3-4 milijuna, uvijek ce bit zainteresiran neki Kebabspor ili klub iz Championshipa za koji mislim da je on stvoren (Championship bi mu odgovarao jer tamo tehnika ionako nije na cijeni). Brodica smo prodali bez razmisljanja jer nam je taj novac bio dobar za nekog tko nije bas u planu, pa ne vidim zasto se i Kulenovica
    ne bi prodalo ako mozemo dobit barem duplo vise. Bolje da negdje standardno igra...

Bojim se da bi vrijednost njega, Torrentea i Mmaeea samo mogla padati u proljetnom dijelu.Daliban

Za Torrentea cemo dobit sigurno nesto a sve je + s obzirom da je dosao besplatno, isto vrijedi i za Mmaeea. E sad sto se tice Mmaeea, malo bi mu se dala prilika a malo ga se tjera van. Njegov ugovor je tezak za klub i u slucaju da se ne pokaze nikako nama bi pasalo da ga se rijesimo bilo kako, kakvo spominjanje odsteta u tom slucaju...
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Prodje petak , napadača nema . Proći će još jedna prijateljska tekma ,pa još jedna ,i pripreme u turskoj. Jbg nadao sam se da ćemo predstaviti lijevog beka ,napadača da se svi veselimo. A do sad kajla. Galešić jedini došao ,ovo ostalo ne računamo . Rog je tu već bio , možemo diskutirati do sutra Jel potreban ili ne. Mislim da je super što je ostao. Franjića nebi doveo nikad . Bek nije ,a ni 6. Koja nam treba. Doveo bi selahija pod must ,ako ne onda bi radije gurao Pavica . Za sad nula bodova ,i to čista nula. Ali prelazni je tek počeo,pa budemo vidjeli. Ovaj mali iz porta mi je bomba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions