• jedan u nizu
    10.8k
    U petak poslijepodne malo je igrače 'nagazio' kondicijski trener Eugenio Albarella, čovjek koji svojim 'vojničkim' metodama podsjeća na nekadašnjeg Bjeličina kondicijskog trenera Martina Mayera.

Albarella ima prodoran glas, stalno viče i time pojačava ritam i dojam svojih vježbi. Nekad i toliko poviče da i izgubi glas.
    Krizy

Zapratite me za vise savjeta

Ovako ce zapravo izgledati pripreme u Turskoj
    jedan u nizu
    9fs72m.jpg
  • Krizy
    49.9k

Ne razumiješ ti to, trebamo 6 tamnoputih u prvih 11, to je moderni nogomet :rofl:
    Kao što sam već jako puno puta napisao, kao i drugi, nije slučajnost da smo uvijek najbolje rezultate imali kada smo imali kvalitetnu bazu iskusnih domaćih igrača, igrača s područja sličnih jezika i domaćih talenata. Nakon toga se pokrivaš strancima gdje fali.
  • austrijanac
    5k

Zato jer Tomo Ničota će uvijek iskoristit priliku srat po Maricevim kupovinama, poglavice stranim.

Iskompleksirani idiot celavi.
  • Jurki
    14.3k
    U petak poslijepodne malo je igrače 'nagazio' kondicijski trener Eugenio AlbarellaKrizy

Albarella - Atila bič Božji. :love: :heart:
  • San Lorenzo
    18.4k
    Imamo li kakvih informacija u vezi sanacija travnjaka na proljeće?
    Cannavaro se i nakon Šahtara očešao o loše stanje istih.
  • Izet Hajrović
    3.3k
    istina, imali smo najviše uspjeha s domaćim igračima, ali to je zato što smo imali kvalitetne domaće igrače u našim okvirima. Sada toga nema, kvalitetno domaće desno krilo ne postoji, stopera je isto teško pronaći, o bekovima da ne govorim. Kvalitetnih napadača je isto malo, evo sada je u opticaju Matanović, ali tu je puno faktora, nije baš lagano dovesti domaćeg igrača kojeg poželimo. Malo nas je, a i ti igrači su važni u svojim klubovima. I u ovoj zlatnoj generaciji Theophile je kao stranac bio najstandardniji i najbolji obrambeni. Ako govorimo o generacijama prije, možda je tada bio problem što smo imali kvalitetne strance, a nekvalitetne domaće igrače? Svojevremeno su Fernandes, Soudani, Sigali i Eduardo bili možda i najbolji igrači u momčadi što znači da na ostalim pozicijama nismo imali dovoljno domaće kvalitete. I uvijek treba pratiti onu da se dovodi stranac jedino ako je kvalitetniji od domaćeg igrača i s tim se slažem, stranac mora raditi razliku, a ne da ga se dovodi kao popunu kadra, to onda može biti i domaći igrač.
  • Captain America
    19.2k
    kvalitetno domaće desno krilo ne postoji,Izet Hajrović

Neko je odlučio Šotičeka prepustiti Baselu. Naravno, tu je i opjevani Marco Pašalić kojeg je jedan drugi stručnjak također propustio dovesti.

stopera je isto teško pronaćiIzet Hajrović

U zadnje 2 godine se moglo dovesti Barišića, Omerovića, Uremovića, Jedvaja i Lovrena. Sada smo uzeli Galešića. Perković je već kod nas.

bekovima da ne govorimIzet Hajrović

Roko Jurišić je mogao biti ovdje da mu je pružen kvalitetan plan razvoja umjesto da se probijao preko Slovenije.
  • Izet Hajrović
    3.3k
    Neko je odlučio Šotičeka prepustiti Baselu. Naravno, tu je i opjevani Marco Pašalić kojeg je jedan drugi stručnjak također propustio dovesti.Captain America

Niti jedan nije bolji od Cordobe i Mbukua. Šotiček se "dokazuje" u Baselu, a kako bi izgledalo da Dinamo dovede pojačanje na desno krilo iz 3. Bundeslige? Na ljeto je bio neopravdano skup, a eto ove sezone "briljira".

Ovo za stopere ima smisla, ajde, iako je Omerović krilo/bek iz Osijeka, ali valjda misliš na Omeragića.

Roko Jurišić je mogao biti ovdje da mu je pružen kvalitetan plan razvoja umjesto da se probijao preko Slovenije.Captain America

Ne znam baš, možda nije samo do nas ako su ga u Rijeci pustili, u Asutriji tako-tako i tek je u Muri proigrao, ne bih tu svaljivao sve na leđa Dinamove struke.
  • austrijanac
    5k

Nabrojao 8 precijenjenih, preskupih i prosječnih igrača.

Vidim svi imaju odlične karijere i klubovi se otimaju za iste.
  • Jurki
    14.3k
    Roko Jurišić je mogao biti ovdje da mu je pružen kvalitetan plan razvoja umjesto da se probijao preko SlovenijeCaptain America

Kapetan Zaspan je opet fulal ceo fudbal. Jurisic je bil dio posla Nevistic, Štefulj. Šotiček nije krilo za Dinamo. Hnl je ocito top trziste za nas.. how yes no.
    Za preplatiti to sigurno da. Doveli smo u 13 godina 60+ igraca iz Hnla - rijetki su uspjeli.
  • Captain America
    19.2k
    Šotiček nije krilo za Dinamo. Hnl je ocito top trziste za nasJurki

I ja sam fulao ceo fudbal :lol: Samo čekam da Fabiova udarna jedanaestorka bude kao i pod Bjelicom pa da krene udaranje po treneru da kako je moguće da treći trener ima takav izbor igrača. Jedino otkud se predominantno dovodilo škart je inozemno tržište.

Niti jedan nije bolji od Cordobe i Mbukua.Izet Hajrović

Ne mogu se složiti s ovim. Stavio je kolega Krizy statistiku Šotičeka i kakva krema je imala takav učinak u HNLu u tako mladoj dobi.

kako bi izgledalo da Dinamo dovede pojačanje na desno krilo iz 3. BundesligeIzet Hajrović

Možeš reći da je doveo mladog reprezentativca Hrvatske.

Omerović krilo/bek iz Osijeka, ali valjda misliš na OmeragićaIzet Hajrović

Naravno,

ne bih tu svaljivao sve na leđa Dinamove strukeIzet Hajrović

Mislim na nužnost dogovaranja filijale. Dečko se mogao razvijati i biti pod ugovorom s nama.
  • badjibadara
    4.4k
    Stavio je kolega Krizy statistiku ŠotičekaCaptain America

Da li je ubacio i faktor srama pri ulasku u svlacionicu u jednadzbu?!
  • Krizy
    49.9k
    To sam pisao dok je Šotiček bio u Lokomotivi. I to su činjenice, među desetak je igrača koji su tako mladi imali takvu statistiku u HNL-u.

Ali nakon objava Dinama o njemu i njegovom ocu, nije mi žao jer je otišao u Basel.
    Talentiran je, ali nije blizu prvih 11.
    Nadam se da ćemo vidjeti više od Córdobe sada kada je zdrav.
  • SAS1987
    15.7k
    Petko ce se samoozljediti nakon prvog treninga sa novim fitnes trenerom :lol:
  • NB86
    15.2k
    Meni bi petko bio na odmoru ako treba do travnja dok se skroz ne zalijeci, a do tada dajte neku crnu zvijer
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.