• Teofil Kateran
    1.6k
    Nisam siguran jel ovo 100% tako ili se možda nekako može i preko svog profila, ali ja sam isto išao učlanit curu, ali mi je pisalo da na svoj profil mogu povezati članstvo samo maloljetne osobe, pa smo joj napravili profil i učlanio sam ju tako preko weba.
  • KlasicZg
    561
    Mogu li vec preuzeti clanske iskaznice? Predao i platio 16.12.

Te od kad do kad radi punkt za preuzimanje clanskih iskaznica? Ili to mogu u fan shopu pored stadiona?
  • blubach
    701
    10000+
    Dobrih 10 dana :)
  • dinamo u srcu
    1.8k
    sporo to idedumitrumitu
    Jel imamo mi neki cilj kao klub
    Brojka od 10 000 članova već u siječnju bez ijednog većeg marketinškog poteza je respektabilna sama po sebi.

Ima puno događaja u 2025. koji će utjecat na rast broja članova.

Osvajanje naslova, proslava naslova na trgu, Liga prvaka u Zagrebu, Dinamovo po kvartovima, Plavo Valentinovo, rođendan Bbb i ulazak u jubilarnu 40godinu postojanja, proslava naslova zadnje kolo protiv Varaždina, proslava osvajanja kupa, otvaranje novih fan shopova.. ima puno događaja koji se marketinški mogu napraviti kako bi se povećala brojka i sigurno da će se to radit tijekom godine i onda će brojka sigurno biti ogromna.

Brojka od 50 000 članova u prošloj godini je samo mali postotak od onoga koja može i koja će biti uz dinamo kada se sve stabilizira i plavi puk ponovo krene disat za dinamo nakon svih prijašnjih godina.
  • jedan u nizu
    10.7k
    1.3. Hajduk
    26.4. Rijeka

Te tekme igramo doma i vjerovatno ce biti prvokup za clanove, tako da ce prije toga biti neki malo boom clanstva.

Takoder, opet u 9 mjesecu kada krene LP, kao ove godine, brojke ce poluditi.

Ovo je prva 'normalna' godina, pa se nemamo po cemu ravnati. U 2024 su ulazila i clanstva od prije koja su vrijedila 365 dana, pa je to sve izmijesano.
    A sada je pocetak godine pa je vecina dugogodisnjih clanova samo obnovilo clanstvo.
  • Papastrumf
    13.4k
    Realna brojka je dosta veća, nekih 16.000. Ovo je i dalje gotovo sve web učlanjenje.

Jel imamo mi neki cilj kao klubdinamo u srcu

Imamo cilj i puno aktivnosti u prvoj polovici godine kroz koje planiramo doći do njega.
  • mali M
    6.3k
    zašto ne mogu obnoviti članstvo za ženu preko svog profila na webu? Klince sam normalno učlanio...normalno, ako joj ja to ne napravim sama neće :-)ZGV

zato što ti možeš obnoviti članstvo preko svog profila samo za sebe i za maloljetne osobe.
    ako je takva baš muka, onda se ulogiraj kao žena i produži člansto.. mada je meni to nepotrebno, ako se ne želi učlaniti šta je forsaš na silu.

Nekako mi baš bezveze to učlanjivanje na silu ljudi koji načelno to ne žele. Kužim klince, oni sve žele i nemogu sami pa ih mora odrasla osoba, ali ove sve punoljetne... ne pada mi na pamet učlanjivati nekoga to sam ne želi biti član naše plave obitelji..
  • blubach
    701
    Ako dostignemo 50k i ove godine, po meni je to veliki uspjeh jer bi to značilo da core nije bio jednogodišnji hype i da se zbilja stvara jedna lijepa zajednica članova...
  • Rakovica1986
    810
    ne želim ni ja visiti na ručkovima kod punice...Moja žena i djeca će biti članovi demokratskog Dinama dok sam ja živ! :grin:
  • ivanzg
    264

Ovo su super brojke, mislim da je forumas iz sarkazma i zajebancije napisao da slabo ide i da su loše brojke.

Samo što više akcija sada i kroz proljeće za učlanjenje po kvartovima i bit će to sva kak spada.
  • ZgBlue
    584
    Prošle godine sam osobno aktivirao 7-8 dinamovaca koji nikad nisu bili članovi da se učlane.
    Moram reći da sam se apsolutne šokerao kad su mi se neki od njih samovoljno i trijezni javili sa upitom kako produljiti članstvo i ove godine.

Možda je do mojih niskih očekivanja, ali očekivao sam da će se neki ljudi učlaniti tu jednu "sezonu" zbog mog nagovora i kraj priče. A evo već ove godine će i oni sigurno aktivirati nekoga kao ja njih prošle.

Tako da nema straha za članove, jer i bez velikih akcija kluba se gradi lijepa lavina ljudi koji prepoznaju važnost članstva. Sve ostalo je bonus! :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.