• rakurs
    548
    S obzirom da se s Taylorom nije raskrstilo, odnosno da se još piše o Dinamovom interesu, do kraja roka ću se nadati da će neki pravi lijevi bek i doći. Ali nekako mi sve upućuje upravo na to - Franjić i Perković do ljeta, a onda dolazi Taylor ili netko drugi. Ne znam kaj misliti o tome, činjenica je da je dobrog lijevog beka jako teško dovesti, pogotovo sada na zimu.

Kako god, mislim da smo s Franjićem i Maurom jači nego prošle polusezone kada su na toj poziciji bili Ogiwara i RPG. A sad, da li je to dovoljno, neka svatko procijeni sam za sebe.
  • ElDorado
    1.3k
    Nama ionako trebaju zapravo dva lijeva beka jer nemamo niti jednog. Vidicemo u iduce dve tekme kog ce trener forsat. Jucer me malo zbunilo da mu je Perkovic bio tek trece rijesenje a i da je Olivares odigrao tek 10 min.
  • Mr Anderson
    9.4k
    Bože, ova tema je ko film Beskrajni dan. 100 postova svaki dan o lijevom beku. Shvatite i prihvatite da neće nikog dovesti za tu poziciju, te da će je Franjić igrati, a backup će mu biti Perković i Oliveras. Čim prije to procesuirate, biti će nam svima skupa lakše.
  • blubach
    701
    poprilično sam siguran da nije doveden s tom namjerom da bude prvi lijevi bekPaggini

I ja vjerujem da nije doveden s tom namjerom, ali je izgledno da će se tako kockice posložit.
  • ElDorado
    1.3k
    Olivari kakav god bio je tam na pipi pa valjda ima info. A da je kvaran lik to niko ne spori
  • emilperska
    7.5k
    Ako će i igrati lijevog beka, poprilično sam siguran da nije doveden s tom namjerom da bude prvi lijevi bek.Paggini

Ista prica kao i na ljeto s RPGom.
    Marić će ovo, Marić će ono.

U prijelaznom roku opet radi sve osim one 2 pozicije koje mora. Svi klubovi našeg ranga imaju normalne bekove, jedino nama ne žele doć.

Ključna riječ je ciganjenje s novcima. Ne padaju svi na financijski inžinjering, plaćanje s počekom i ostale triplet kombinacije.
    Bitno da je za 6.stopera u kadru dao 3,5 milijuna + one silne provizije za MMAe, ali kad treba dovest lijevog beka onda imamo platežnu moć Šibenika..
  • Blueshadow86
    2.2k
    Ma pomalo, lagano i polako, ima se vremena za sve. Prijelazni rok tek počeo, a sportski direktor u maniri dizelaša to rješava, nemere ništa na naglo. :smile:
  • Paggini
    33.1k
    Ključna riječ je ciganjenje s novcima. Ne padaju svi na financijski inžinjering, plaćanje s počekom i ostale triplet kombinacije.
    Bitno da je za 6.stopera u kadru dao 3,5 milijuna + one silne provizije za MMAe, ali kad treba dovest lijevog beka onda imamo platežnu moć Šibenika..
    emilperska

Pa dobro, jel se onda cigani s novcima ili je rastrošan? Ne može bit oboje...
  • Zvonkec
    114
    Špiku na lb čovjek je brutalan dok ne dođe u zadnju trećinu kad mu se mozak zatrokira, ima brzinu, solidnu obranu, solidna pluća neznam kak nijednom treneru to nije palo na pamet
  • emilperska
    7.5k

Kad treba platit stopera, onda se ima 3,5 milijuna EUR za odštetu i platit proviziju slobodnom igraču
    Kad treba dovest lijevog beka, onda može samo free agency ili otpadak iz Ligue 2. Nedao Bog platit odštetu 3mil EUR za poštenog lijevog beka, tko je vidio to radit, to samo debili od sportskih direktora rade.

Btw ovo kaj se događa s Petkom, ne miriše na dobro. Nama trebaju 2 špice, a ne 1. I od te 2, Bakrar ne smije bit nijedna.
  • NORTE
    13.2k
    Mišku bi sigurno više značilo da dobije 10 posto budzeta kluba nego ništa na ljeto.Paggini

5% Rijekinog budžeta, jer pola odštetne klauzule pripada Selahiju.
  • Mr Anderson
    9.4k
    Pa dobro, jel se onda cigani s novcima ili je rastrošan? Ne može bit oboje...Paggini

Po potrebi.
  • dd29
    619
    meni je nevjerojatno da ljudi ne znaju napisati prezime igrača dinama
    oliveras nije tako teško za zapamtiti
  • GeneralNapoleon
    248

Uvijek krive prioritete postavlja :lol:

Al meni osobno draze da smo doveli normalnog stopera. Nekako osobno mogu pretrpit krpanje LB sa Perkovicem, Franjicem i hrvatskim Marcelom.
  • Dinamovapriča
    141
    Mounsef Bakrar je patka. New York pušta gluposti, žele dignut cijenu klubovima koji su zainteresirani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions