• don
    9.4k
    ugasiti Dinamo plus i izbrisat ga iz svih bazi podataka da je ikad postoja.

sramota.
  • Crni86
    7.1k
    2:2 kao i na ljeto, tek sad doso doma i jedva cekam pogledat kako smo to odradili danas.
  • Teofil Kateran
    1.6k
    U najblažem smislu sramota.

Prošle godine u prvom mjesecu sam platio odmah godišnju pretplatu koja mi traje evo još par dana. Platio sam ju za ništa, prije se sjećam da je bio i klupski komentator komentirao pripremne utakmice, a danas bez komentatora i još zadnjih 45 minuta nisam mogao gledat jer nije bilo dostupno.
  • Zvonkec
    114
    Naime, u cijelo priči postoji jedan veliki problem, ali itekako rješiv. I već se radi na tome. Prema novom Fifinom pravilniku iz 2022., klubovi u ovoj sezoni mogu poslati na posudbu samo šestoricu igrača izvan granica domaće lige.
    Kaj ovo znači? Filijala je nemoguća tj. svi u filijali bi morali potpisat buyback ugovore s filijalom
    Inače tekst je o ivanušecu koji nemože na posudbu jer feynoord već ima 6 igrača na posudbi
  • Zvonkec
    114
    Inače tekst je o ivanušecu koji nemože na posudbu jer je feynoord već ima 6 igrača na posudbi
  • brile86
    114
    Kasniš debelo moj Zvonkec ovo se od jutra već 7 puta izvrtilo u raspravama na temi transferi :grin:
  • Zvonkec
    114
    jebiga vozim taxi noćnu pa dugo spavam
  • Mr Anderson
    9.4k
    Ti si ko HŽ.
  • Lihtmašinac
    394

Daklem, trenutno sam u životnoj fazi da nažalost ne mogu biti internetski aktivan koliko bih htio, pa tako ne mogu čitati baš apsolutno sve, a upisi su mi često podulji (da se ne moram kasnije objašnjavati jer se nemrem baš uvijek ulogiravati kako bih htio). Iz tog razloga odlučio sam se sljedećih tjedana preskočiti 2 teme - ovu o transferima-raspravama i onu o scoutingu. Nepregledno mi to tamo, a brijem i da ima dosta blesavoća, pa samo ponekad malo škicnem i brzo nastavim svojim putem. Međutim, bilo bi super kad bi se i nama zainteresiranima, al vremenski ograničenima ponegdje dali kakvi sažeci šta se pametnog zaključilo u navedenim temama. Ak je moguće - puno fala unaprijed! :grin:

E, a svakako mislim da je ok i više nego ok da se vijesti kao ova koju je @Zvonkec puknuo u ovu temu i dalje stavljaju u ovu temu. Vjerojatno nisam jedini koji nema ni vremena ni volje čitati kvazisportske medije, pa sam fakat jako, jako zahvalan onima koji toga imaju da nas i dalje informiraju šta se o Dinamu piše, a da nije smeće. :pray: :smile:
  • Jaro
    8.6k
    Fifinom pravilniku iz 2022., klubovi u ovoj sezoni mogu poslati na posudbu samo šestoricu igrača izvan granica domaće ligeZvonkec

Igrači mlađi od 21 godine i oni koji su prošli klupsku akademiju izuzeti od ovih ograničenja - ovo je bio pravilnik protiv Chelsea, Udinesea, i slicnih klubova sa 50-100 igraca na ugovoru...
  • Zvonkec
    114
    fala lepo na info, bilježim se sa štovanjem
  • NORTE
    13.2k
    U prvoj pripremnoj zaigrala 23 igrača (među kojima Šunta, Oliveras i Perković).

Nisu nastupili: Zagorac, Moha, Perić.

Oporavljaju se: Ademi, Mišić, Petko.

Ozljede (neće na pripreme): Bočkaj i Sučić.

Za drugu pripremnu bit će dostupni Čavlina i Rog.

To je ukupno 33 igrača, bez ostalih juniora koji su na pripremama.

Trebamo pojačanja, a eventualne viškove se može posuditi poslije tekme s Goricom.

U situaciji -7 nisam za rezove, izuzev igrača poput Filipovića, Oliverasa i sličnih nekorištenih.

Ne sviđa mi se produživanje ugovora senatorima koji nisu razina europskog dinama.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Treba znati da prijelazni rok traje do iza preostale 2 utakmice LP.

Prijavljeni igraci za grupnu fazu gotovo sigurno nece mijenjati klub prije.
  • Krizy
    49.9k
    U petak poslijepodne malo je igrače 'nagazio' kondicijski trener Eugenio Albarella, čovjek koji svojim 'vojničkim' metodama podsjeća na nekadašnjeg Bjeličina kondicijskog trenera Martina Mayera.

Albarella ima prodoran glas, stalno viče i time pojačava ritam i dojam svojih vježbi. Nekad i toliko poviče da i izgubi glas. Tražio je od igrača da trče svi u istoj liniji, da nema zaostajanja, čim je netko ostao poneki metar iza, on je uskakao svojim povicima.

Vidjelo se na kraju tih trkačkih dionica ih ne izdržavaju svi jednako, neki su dobro 'izdušili'. Mmaee je stavio ruke na koljena, Cordoba se uhvatio za leđa i morali su ga malo istezati da bi došao do daha, a vidno je 'u crvenom' bio i Pierre-.Gabriel. No, nisu oni jedini... Ina

Loša je vijest za Cannavara što još uvijek na raspolaganju nema dvojicu važnih igrača, Josipa Mišića i Brunu Petkovića. Oni i dalje treniraju, odnosno, do petka su trenirali odvojeno od momčadi, trče uz rub igrališta.

Petković je čak i odradio prve treninge u Turskoj, ali onda opet prikočio i vratio se u nižu brzinu. Ne žele u Dinamu riskirati, vjerojatno i njih dvojica iskusnih igrača osjećaju da još nisu za puni trening i pitanje je hoćemo li ih vidjeti i u nedjeljnoj utakmici protiv poljskog lidera Lecha.
  • Izet Hajrović
    3.3k
    čudno kako su baš tamnoputi stranci navedeni u članku kao oni koji su jedva izdržali napore. Izgleda da se naši domaći igrači nisu niti oznojili, kao da od rođenja treniraju u takvim uvjetima. E moj Ničota...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.