• njurci10
    42
    Ja sam nekako uzbuđen zbog Fabia, nekako mi to djeluje da će bit super i da će napokon biti igra kakva bi i trebala biti
  • NVKOD
    2.2k
    A tek @vjeko1701 nakon otkaza Bjelici?

Baniranje.gif
  • San Lorenzo
    18.4k
    Hoće sutra biti prijenosa na YT-u?
    Maxsport 2 nemam.
  • Juznjak
    4k

Na Dinamo plus je također prijenos svih pripremnih utakmica.
  • din
    579
    bit će na yt kanalu od Shakhtara
  • wolfgang14
    1.9k
    Hoće sutra biti prijenosa na YT-u?
    Maxsport 2 nemam.
    San Lorenzo

Bit će na shakhtar yt kanalu ali treba vidit oće stavit location restriction.
    A bit će ti drugi dio na maxsportu 1:
    Hajduk od 14 sati igra prijateljski susret protiv njemačkog trećeliga Ösnabrucka, a prijenos će biti na MAXSportu 1. Samo sat vremena kasnije na teren će i Dinamo koji od 15 sati igra protiv ukrajinskog Šahtara. Prijenos je na MAXSportu 2, a kada završi susret Hajduka, prijenos će se nastaviti na prvom kanalu.
  • modri-kibic
    184

Upravo kupio mjesec dana na Dinamo+, taman za pripremne utakmice. 2e- mjesec dana
  • dumitrumitu
    1.3k
    Prošlu godinu sam imao pretplatu na dinamo+ ali s obzirom da je to 99% ista stvar kao i youtube kanal, neću plaćati ove godine.
  • Marley
    2.6k
    Ma isplati se jedino uzeti ta 2 mjeseca u godini, kad su pripremne. 2 eura za tih par utakmica, savim ok. Ovo drugo nista.
  • Bosskovitz
    13.9k

U gužvi sam s poslom pa ne stignem pratiti sve na Zoni, ali moram dodati na ovo: dok su Petko i Ademi zvijezde i svi ih tretiraju kao legende, jedan je šmeker, drugi je fajter, KTC je neopjevana legenda koja je tihi radnik. Nikad nije imao medije koji su ga branili, nikad nije bio zvijezda, prema njemu su se i navijači i novinari i klub znali odnositi vrlo ružno, no čovjek je sve istrpio, radio i samo radio dok nije došao do razine legende.

Sama činjenica da kao stranac s više od 200 utakmica za Dinamo i više od 250 u francuskoj ligi igra za plaću ranga onih koje su bile "uvredljive" nekima koji su tek počeli igrali seniorski nogomet, a još je i pristao na smanjenje tog iznosa, govori sve. Čovjek se zaljubio u ovaj grad, u ovaj klub, u naš način života, radi s klincima, ostaje poslije treninga, nekonfliktan je ali ne i lik kojeg će netko zajebavati, skroman, predan... naravno da griješi, da ne griješi bio bi legenda Reala, ali zaista jedna neopjevana legenda našeg kluba iz sjene. Za njega mislim da je odlično da ostaje i ulazi s klupe kad treba, a još će mi više biti drago da ostane nakon igračke karijere jer mislim da zbog svojih kvaliteta ima veliki potencijal za rast.
  • criticus
    3k

Nadam se da će i grupa to prepoznati i odati mu priznanje na tribini jednog dana kada bude odlazio. Očekujem Ademijevski oproštaj.
  • vlatkomarkovic
    268
    Drago mi je vidjeti da je Cannavaro startao s Pavićem. Meni se taj dečko jako sviđa, žao mi je da je ove godine dobivao samo prilike kao "zadnja opcija" jer su svi ostali ozlijeđeni, mislim da ima potencijal takav da odlazak Pere nećemo ni osjetiti. Sada ne znam kakva je situacija s Mikićem i Čutukom?
  • Droljo
    11.2k
    Meni se taj dečko jako sviđa,vlatkomarkovic

#NoHomo ili?
  • don
    9.7k
    ugasiti Dinamo plus i izbrisat ga iz svih bazi podataka da je ikad postoja.

sramota.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.