• Brusa
    2k
    90% vas priča o KTC-u kao nekakvom 4-5 stoperu, zamjeni, ovo ono....
    On je naš 1. stoper, to je realnost.
  • Ivdzo11
    5.1k
    Problemi za Dinamova vratara: Može braniti samo u Dinamu i Lokomotivi ili otići u neku egzotiku!

Postoji ipak nekoliko mogućnosti, ali nijedna nije idealna za mladog vratara. Prva je da ostane u Dinamu i pokuša se nekako izboriti za poneku minutu, iako je malo vjerojatno da će dobiti priliku. Druga je da se vrati u Lokomotivu, to je jedini klub za koji, osim Dinama, može braniti, ali jednako je malo vjerojatno da će na Kajzerici pristati na takav 'deal'. Treća je opcija da Čavlina ode u neku od liga, kojima je sezona tek počela ili počinje, to su one lige koje traju od proljeća do jeseni... A to uglavnom nisu lige koje su nešto posebno privlačne, pogotovo mladim igračima. Ajmo reći, to je egzotika.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Čavlima mora biti na klupi dinama a zagorac se lagano povući sam i osloboditi mjesto mladjem kolegi. Neka se "ozljedi" i odradi ovu polusezonu kao 3. Golman i na ljeto to je to od mene .
  • DiddyGuela
    2.6k
    Cavlina si je sam kriv za trenutnu situaciju. On je imao odlican klub za posudbu. NKOS je bio savrsena stepenica prije Dinama ali on je sve uprskao unatoc cinjenici da ga je sam Boto preferirao.

Najprije sa svojim ponasanjem i famoznim intervjuom u kojem je prakticki dijagnosticirao sve probleme osim sebe samog a branio je poput nekakvog amatera.

Mirise na Šempera.
  • ElDorado
    1.3k
    Greška u mladoj repki još je i najgore kaj sam vidio od njega
  • San Lorenzo
    18.4k
    Čavlina je fakin i on će se iz ove krize izvući, siguran sam u to.
  • Jaro
    8.6k
    Cavlina do sada u karijeri jos nije nicim pokazao da zasluzuje Dinamovu klupu, samo potencijal i hrpu gresaka i pucanje pod prvim pritiskom u NKOS
  • ShanKu
    1.2k
    Poštujem kontra mišljenja, svako mišljenje ima svoje pluseve i minuse, ali osobno sam se danas predomislil u vezi Oršića i sad ga želim u Dinamu, makar na klupi. Broj 99 ga čeka i dalje :pray:
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Ne znam kako vi, ali ja otkad je došao Cannevaro i kako smo krenuli pričat o transferima tu visim svaki dan od jutra do mraka. Doslovno samo trošim vrijeme da što prije dođe prva pripremna utakmica da vidim kako budemo izgledali, koje su ideje itd. Zadnji put sam ovakav hype imao dok smo prvi puta doveli Bjelicu, pa eto ponovilo se sve ono lijepo pod Bjelkanom nadam se!
  • nkdz
    948
    Cavlina i registracija

Znaci Cavlina po ovome vise ne moze na posudbu nigdje nego samo lokomotiva jer smo ga dva dana prekasno kupili pa se vodio u ovoj sezoni i pod njih.
    Znaci jedine opcije su mu biti na klupi kod nas (ak je Nevistic jedinica) ili posudba u lokomotivu.
    Ak su to novinari dobro napisali
  • rioda
    6.1k

Tako je, sad će se valjda utišati oni pametnjakovići koji bi ga posudili Varaždinu, a u Dinamo doveli Zeleniku. Vidio sam na Zoni i po društvenim mrežama već valjda 30 takvih komentara
  • blue heart 72
    2k
    zakaj pametnjakovići? Zar svatko mora znati sve te paragrafe koji postoje?
  • modri-kibic
    177

Kroz svaki Livakovićev intervju nakon odlaska iz Dinama, sam Livi ističe Zagorca kao jedan od ključnih faktora za njegov uspjeh. Tako da sada je na Čavlini da radom na treningu zasluži ostanak u Dinamu i da uz Zagija i Nevistića napreduje. Mislim da je sada sve na njemu i da opravda kaj ga je Dinamo otkupio iz Lokomotive.
  • NitkoBitan
    21.6k
    Neka Cavline kod nas. Iskreno se bojim da se opet zbog Nevisticevih bolova u ledima Zagorac nade na golu.

Cavlina je bio jedan od najboljih golmana lige, tovarima je branio cudesa. Dinamo je puno zdravija sredina za njega od Osijeka, pa makar sjedio na klupi. Nece mu karijera propast jer ce bit nekoliko mjeseci kod nas na klupi.
  • nkdz
    948

Jedini je problem kaj je Livakovic imao minutažu i Zagorca kao mentora koji mu je pomagao i uz kojeg je rastao, a Cavlina nece imati minutazu jer ce Neva vjerojatno biti broj jedan.
    Mladom golmanu nisu dovoljni samo treninzi i support iskusnijeg kolege nego mu trebaju utakmice da bi bio bolji i sigurniji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.