• vjeko1701
    11.4k
    Prijelazni rok se ne mjeri po broju i kvaliteti igraca vec rezultatima.
    Da dopeljamo npr napadaca od 15 milja eura koji je trpal ko lud u proslom klubu, a kod nas nemre nebo pogoditi.
    To je kvalitetan ili nekvalitetan transfer?

Sad se mogu dati neke prognoze, ali konacna ocjena nikak.
    Jurki

Tu se slažem sa Dalibanom. Ako umjesto LB dovedemo samo igrača koji "može pokrpati" tu poziciju i umjesto napadača dovedemo samo igrača koji "može pokrpati" tu poziciju onda nismo napravili nikakav konkretan pomak.
  • BBB Sibenik
    5k
    Triba ulozit u malog Matkovica dok se još može, dok igra manje. Imamo i fala Bogu igrača koji su Osijeku zanimljivi. Sad kad je osa Boto to triba odradit.
  • ElDorado
    1.3k
    Ničota i Olivari su sad tam u Turskoj pa valjda imaju bolje info
  • Slush
    825
    Jedan od forumasa je napisao, ne sjecam se koji, da se prijelazni rok gleda na kraju godine i stanja na tablici.

Ukoliko dofuramo Kiki Polovanca, i Mujcina na krilo i budemo prvi, prijelazni rok je uspjesan, ukoliko dofuramo Haalanda, Mbappea, Viniciusa i budemo drugi, prijelazni rok je bio truba.

Apsolutno se slazem sa tom tezom, i eto jedva cekam da HNL opet krene.
  • Ijayi Atiemwen
    1.7k
    IMG-1631.jpg

Jel ima ovaj majca u web shopu, ne mogu je nikako nać

(Edit) Ajoj ja tek sad vidim u koju temu samo postavio :monkey: Eto kad otvoriš zonu odmah nakon drijemanja :rofl:
  • modri-kibic
    177

Možda samo shopovi, puno artikla koji su u shopu nisu na web shopu.
  • Jurki
    14.3k
    evo samo primjer.. Barcelona je kupila Dembelea iz Dortmunda, platili ga oko 130 milijuna.
    Trpal u Dortmundu ko lud i siguran sam da niti jedan fan Barce nije okarakteriziral taj posao ko los transfer.
    Ostalo je povijest...
    nije sve samo do igraca, treba trener imati malo soli u glavi kak zamaskirati lose strane i iskoristiti one dobre.
    Mislim da se bumo slozili s tim da to nasi treneri ne znaju.
  • vjeko1701
    11.4k
    Govorimo o ocjeni roka, ne sezone. Možemo mi uz loš rok na kraju završiti sezpnu pobjednički. Možemo sa odličnom završiti negativno. Previše je tu faktora. Al trebamo konačno prestati kemijati sa nekim pozicijama.
  • Laugreano
    2.8k
    Pa talijani su na twiteru napisali za Cannavara. Dan ili dva prije nego je Bjelica dobio otkaz.
  • Jurki
    14.3k
    Al trebamo konačno prestati kemijati sa nekim pozicijama.vjeko1701

S ovim se slazem u potpunosti.
    To je jos jedan pokazatelj da treneri ne znaju iskorisiti igrace.
    Trpaju igrace na pogresne pozicije i tek onda to izgleda na ovo kaj imamo. I nama svaki igrac koji dojde ili ga unazadimo ili ga se nemremo rijesiti pa ostane tu.
    Ljubicic je ogledni primjerak. U Rapidu rastural, dosel k nama i mi smo ga sjebali do daske.
  • Vedraca
    60
    Dzeko na ljeto Slobodan Igrac .....trebalo bi ga se probat dovest sad vec na Zimu....Covjek Koji zna di je gol i moze odigrat Jos 1.5 Godinu. A usput bi namagarcili Tovare hehe
  • Laugreano
    2.8k
    Sjecam se sta se pisalo u sezoni 18/19 kad su dosli Orsic, Petkovic, Dilaver, Kadzior, KTC, i ostali anonimci. To je bilo ruganje vatre. Najlošiji rok ikad. Da bi na kraju ispao da je jedan od boljih rokova.
  • OsamŠest
    4.2k

Možda je baš on to ime o kojem se potajno priča? :chin:
  • Jaro
    8.6k
    Nije neki strijelacFrenchMontana

Gol igrac, Gavro vol. 2Efes Pilsen

Idem se sam u Jankomir prijavit, bar sam blizu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions