• Maxova dijagonala
    2.7k
    Najveće naše pojačanje u napadu je zdravi Bruno Petković.
  • blue heart 72
    2k
    Što se eventualnog dolaska Šporara tiče, od mene prst dolje. On nije nikakvo pojačanje
  • Laugreano
    2.8k
    Kakav Sporar. Kad taj lik nesto objavi znaj da nis od toga. Do sada jos nije pogodio nista, pa nabada ako slucajno pogodi da ljudi misle da je insajder. Par puta je pisao da je Frigan sigurno u dinamu, i jos neki igraci, od kojih naravno nitko nije dosao.
  • Crni500
    19
    ma on je vec vise puta pokusan dovesti u Zvezdu,ali financijski nisu bili konkurentni,cak je i izjavio da voli Beograd,tak da mi ova prica ne drzi vodu.
  • tp1997
    813
    Zdrav fizički i zdrav od bolikurčine.
  • don
    9.3k
    opet virujete glupostima :starstruck:
  • Pavinho
    157
    i ja se nadam da je glupost
  • Ijayi Atiemwen
    1.7k
    Kaže mi prijatelj iz Atene, koji navija za Panathinaikos da se već godinu i pol muče uvalit Šporara nekom jer čovjek nemože meda.
  • tp1997
    813
    Oršić navodno odbio Rijeku tj. odugovlačio jer se ipak nada Dinamu, tako bar piše Index
  • Nogo
    4.7k

No Oršić je očito čekao poziv Dinama, a do njega nije došlo. Kako saznajemo, Oršić se još nada da bi mogao potpisati s Dinamom, no treba vidjeti kako će na to reagirati u Maksimiru, odnosno kako će proći posao s Ivanušecom.
  • Peškaman
    5.7k
    Upravo htio napisati,mislim da je Oršić opcija broj 2 ukoliko ne uspijemo Ivanušeca dovesti.
    Ima li kakvih pomaka oko Luke,vidim da se dosta utišalo.
  • tp1997
    813
    Ja i dalje stojim kod toga da to nije međusobno isključivo - s obzirom da treći napadač i dalje nije doveden, ne vidim razloga da Oršić ne bude taj treći.

Možda više nema brzinu, prodornost po krilu itd., ali instinkt za realizaciju nije izgubio. A bio je naš najveći killer još od Soudanija.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Drvlje i kamenje na ideju da Franjic i Perkovic budu LB, ali zato za napadaca nikakih problema da bude Orsic, Pjaca... Zanimljivo.
  • Daliban
    3.9k
    Ako ni Ivanušec ne dođe ovo će bit baš debakl od prijelaznog roka, a kao najvažniji rok ikad.
  • NitkoBitan
    21.6k
    Kakav Orsic nemojte bit neozbiljni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions