• FrenchMontana
    772
    na kraju skijaske sezone je pozvati na tekmu na Maksimir, pa ne bu više bilo takvih egzibicija :lol:
  • E46
    986
    nisi razumio, nije ona nosila sal tovarski nego neki idiot na tribini. Zrinka je dinamovka
  • FrenchMontana
    772
    razumio sam, normalno da ona nije nosila.. hocu reci da ce ovakvi tovarski tulipani odustat od glupiranja ako ikad kroči na Maksimir.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Bravo kraljice ,ZZ top jbt kako sam strepio i bio nabrijan kao nekad Janica i Ivica kad su skijali
  • mlinchica
    2.3k
    I bas ove godine imamu dovoljno hladnoće barem na Sljemenu da se organizira utrka bez većih problema.eol12

Da, zamisli.. toliko muke s vremenom godinama i onda baš sada, kad bi Sljeme pod snijegom ponovo gorilo kao nekada, ćorak.

Bila sam na mnogim “Kraljicama” ali na prvoj, tada još Zlatnom medvjedu je bilo baš puno snijega i leda, padova, smrzavanja, … kaj je to bilo gore, ludiona totalna.
    I one sarme na krumpirištu :lol:
    Ali baš su svi bili ludi za skijanjem tada.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    kako ja vidim prva je u slalomu, 3. Overall iza Sare Hector i Camille Rast
  • cavalry
    18
    Bravo Zrinka!
    Kakvo je uopće stanje sa Bjelolasicom? Pretpostavljam da je infrastruktura loša, ali ima li uvjeta po pitanju staza za ovakav ženski vikend?
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    @dinamoharambašau pravu si ,nije bila Podstrana stranica kad sam gledao. Svaka čast ,ludilo jbt
  • Izet Hajrović
    3.1k
    Gledam Dnevnik na Novoj i napravili su prilog o Zrinki gdje govore o pobjedi u Kranjskoj gori, a prikazuju snimke iz Semmeringa o kojem nema niti riječi. Amaterizam.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Novi poraz Cibone u ABA ligi. Jedino pozitivno je to što je nakon duuuugo vremena Cibona bila rezultatski unutra do samog kraja. Krajem treće četvrtine na nekih +6 imali su barem 3 napada zaredom u kojima su mogli povećat na 10 i više razlike ali nažalost nisu iskoristili, a Srbima je krenuo šut i nažalost poraz na kraju. Ima do kraja sezone još tekmi s tih par slabijih ekipa,tako da očekujem da bi se tu mogli uzeti bitni bodovi za opstanak. Barem se nadam...
  • Zagreb1992
    1.9k

Dobra igra Cibone ...Sad se pregovara sa Filipovićem kojeg Sesar očito želi i radi repke u ekipi ..I prati se Jenkinsa iz Mornara .Sljedeće kolo protiv Zadra koji je na ove sve ozljede dana ostao bez 2 igrača još ..Torbarina i Proleta su očito out za sljedeću utakmicu
  • Juznjak
    4k
    Zna li netko jesu li ulaznice.hr jedini način za kupiti kartu za svjetsko rukometno prvenstvo? I ima li netko slučajno viška karte za utakmicu protiv Argentine ili protiv Egipta a da su neka bolja mjesta? Cijena nije problem ako neće biti viša od one koja je u običnoj prodaji.
  • ZGV
    3.4k

Normalno da nece biti Snježne kraljice na Sljemenu, pa danas je bilo +15 stupnjeva u gradu a datum je 07.01, na Sljemenu mozda koji stupanj hladnije. Da je normalno trebalo bi biti -10.
    Stvarno nema smisla to organizirati...budimo realni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.