Kako ozbiljno shvatiti raspravu na drugim temama od strane ljudi koji ovdje ne mogu priznati egzaktne stvari. — Mali dioničar
Nisam mislio na rezultate odnosno broj članova nego na samu činjenicu da je Hajduk već 10ak godina članski klub i samim tim su 10ak godina ispred nas tj. toliko su u prednosti za npr. educiranje svojih navijača o važnosti članstva u klubu. — Rex Ramae
ko je radio onu projekciju i tablicu članova prošlu godinu sa datumima u lovu na naš rekord ?
Volio bih to vidjeti i u ovoj godini. — ivanzg
Brojke koje sam izvadio su samo za defamaciju narativa da su oduvijek krcati clanovima i da uvijek pune stadione, a to nije istina.
Istina je da su u tome bili ispred nas i prije 15 godina, samo sto je to bilo daleko od punih stadiona. — jedan u nizu
Ovo medijsko svrsavanje po njima ide stvarno na k svima. Danas mi se 'nudilo' valjda 15 clanaka o rekrdnim ulascima u clanstvo Hajduka, a nigdje ni jednog slova o nasih 5-6k na pocetku nove godine. — jedan u nizu
Tko je radio onu projekciju i tablicu članova prošlu godinu sa datumima u lovu na naš rekord ? — ivanzg
Mogli bismo napraviti isto i ove godine (ako će biti dobrih duša koje će redovito ažurirati forumaše s brojkama) — NVKOD
Prije nego krenete u usporedbe pogledajte cega su oni clanovi a cega smo mi clanovi?
Na njihovoj stranici mudro koriste razne nazive ali nigdje ne pise da su oni clanovi Hajduka. Jer nisu. — Derby
"Ugovorom između Hajduka i NH definirano je da su svi članovi NH ujedno — Carrasco
i članovi Hajduka, — Carrasco
odnosno Hajdukovog loyalty programa, a što se temelji na Statutu Hajduka." — Carrasco
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.