• deda
    48.5k
    Apsolutno, fućkaj dvojbu između bureka i govna, odgovori ti meni Zvezda ili Partizan, ili npr. smrt streljanjem ili odrubljivanjem glave?
  • Dino
    5.8k

Ma ne velim da smo se usrecili s tim, ne znam jel ijedna njegova ideja oko Dinama bila kolko tolko prihvatljiva, al tu se usporeduju ravnodusnost i “zaigranost” po mom misljenju
  • Neki tip
    21.4k
    Opet simbolička priča.. Zvezda je, u mojim očima, seljački klub, velikosrpsko simboličko utočište. I Delije su mi nekako seljačka grupa. Bezuba Srbija. Vučićeva Srbija.

Partizan, naravno, nije bitno "draži", ali je nekako "urbaniji", "civiliziraniji".
  • Neki tip
    21.4k
    odgovorih Partizan valjda sekundu nakon što vidjeh dvojbu.

Strijeljanjem.
  • Dino
    5.8k
    smrt streljanjem ili vješanjem — deda

Streljanje, ak partizani pucaju ima sanse da te fulaju :grin:

Znati vrijeme ili uzrok smrti? (Mozda je ovo cak i bilo)
  • agramZ
    3.1k
    No ako već "argumentiramo".. To da je Tuđman "uveo" politiku u klub je uvreda argumentima, da prostiš. Kako misliš da je Dinamo "osnovan"? Ili, kako misliš da su se birali predsjednici kluba? Na natječaju, nakon provedenih izbora za skupštinu? — Neki tip sa Zapada

tudjman je uveo politiku u smislu da je "trajno" ostavio taj trag i ljude, i to sve u jednoj republici koja kao pociva na liberalnoj demokraciji. dinamovo osnivanje i biranje predsjednika je bilo politicki motivirano, ali koliko znam klub kao takav nije bio "politican" tj. propagirao nesto u interesu cijele sfrj. dok od 1991 pa sve do sad ni mi vise ne znamo tko je tko i sta je sta.

Ono što mi ima smisla "braniti" je teza da ovo nema veze s racionalnom procjenom, iz "perspektive navijača Dinama", jer i to ovisi o doživljaju identiteta Dinama, kako si i sam neizravno ocijenio. — Neki tip sa Zapada

racionalnost i dinamo svakako za mene ne idu zajedno, samo sam malo obrazlozio kako ja to vidim sa svojim nekim opasnim polu-znanjem o svemu tome.
  • deda
    48.5k
    Namjerno sam vam rekao opet streljanje ili odrubljivanje glave jer sam znao da je laka dvojba. Ali što kad bih rekao vješanje ili utapanje
  • Dino
    5.8k

Znati vrijeme ili uzrok smrti? — Dino
    :wink:

Ja bi reko vjesanje, ak je dobro izvedeno trebal bi odma riknut
  • Neki tip
    21.4k
    Namjerno sam vam rekao opet streljanje ili odrubljivanje glave jer sam znao da je laka dvojba. — deda

Zgodna mini manipulacija, naletjesmo na volej, ko i s Partizanom. :)
  • Neki tip
    21.4k
    Ja bi reko vjesanje, ak je dobro izvedeno trebal bi odma riknut
    14m
    — Dino

Zajebava nas @deda znalački, a ti nastavljaš ginuti ko na plejki :)
  • Navijač Dinama
    13k
    Vjesanje

Goca Jurić ili Kruno
  • Infinity
    21.6k
    Ali stvarno me jebeno zanima od 100 Dinamovaca kakav bi bio omjer? Vjerujem 98-2 — deda

Bit cu jedan od ta dva :lol:
  • Dino
    5.8k
    Kruncek

Ne imati osjecaje ili osjetila?
  • Navijač Dinama
    13k
    Osjećaje :smile:

Bolji govornik(ne računajući večernjašnju debatu)

Berni ili Plenkinjo
  • Riki
    9

Veceras Plenki apsolutno dobio.

Da Dinamo dobi Europsku ligu ili Hrvatska Svjetsko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.