• BBBaranja
    2.9k
    EDIT :
    Prodao karte za petak,tražim 2 karte za Prljavce u subotu..
  • Carrasco
    4.6k
    Jel možda netko sakupljao onaj Pi? Plaćam 0.5$ po komadu.
  • Agramc
    23
    Imam kartu za sokol ga nije volio u Gavelli danas u pol 8. Kome treba nek se javi u inbox
  • nkdz
    948
    Imam dvije karte sutra za Prljavce parter.

Nemrem ici pa ih prodajem po cijeni po kojoj sam ih kupio 25 eura karta.
    Kupljene online na eventimu
  • Mukumuce
    69
    Nova je kostala 450€, prodajem za 250€. Jednom nosena.

IMG-2489.jpg IMG-2488.jpg IMG-2492.jpg
  • Probirštift
    658
    Prodaje li tko pikule ili da mu ne trebaju pa da ih donira
    Planiram radit lampu s njima a sve kaj sam imao je stari bacio prije nekoliko godina
  • badjibadara
    4.3k
    Imaš ih za kikiriki u offertisimi, vjerojatno i u ostalim sličnim radnjama.
  • NitkoBitan
    21.4k
    Savjeti za trgovine/web shopove sa maskicama i zastitnim staklima za mobitele?
  • vjeko1701
    11.2k
    Ja iskreno to uvijek derem s aliexpressa
  • Droljo
    10.5k

Ak ti se čeka aliex ak ne bilo koji dućan sa tom robom. Ali do 5 eura silikonske dućani oko 10... Nije to više velika razlika.
  • Doktor Kunić
    4.2k
    Sa temua dođe za 2tjedna max a po 1.5e su cca
  • vjeko1701
    11.2k
    aliexpress ako odabereš kategoriju "choice" također dobiš dosta brzi shipping, posebno ako planiraš više stvari odjednom
  • Droljo
    10.5k
    choicevjeko1701

Daj mi to pojasni malo. Jel to onda dođe u istom paketu ak uzmeš 7-8 stvari?
  • vjeko1701
    11.2k
    Ovisi ali većinom da. Oni to sve spoje u isti paket i dođe zajedno i to poprilično brzo. U najgoru ruku u dva zasebna, pretpostavljam ako je veći broj narudžbi ili nešto kasni.
  • Marley
    2.5k
    Sto ne ide u isti paket samo ako je od istog sellera?

Upravo ste me podsjetili da mi vec mjesecima treba staklo i maskica za mob haha.
    Idem bas probat Temu, nikad nisam. Maskica po 2 eura kakvih hoces, fora. Malo je zeznuto sto ima minimalni iznos narudzbe.

Inace, jucer mi pokazuju ljudi kak su pola stana opremili preko Temua i Sheina, nisam mogla vjerovati. Ono, rasvjeta, sudoper, nevjerojatno. Uvijek sam bila skepticna prema tome, ali evo sve im je doslo kak treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.