• NORTE
    13.1k
    Predsjednik uprave je na pitanje novinara odgovorio da Fabio neće biti najskuplji trener dinama u povijesti.

Bivši član uprave Antolić tvrdi da je Bjelica smijenjen jer je htio igrače s ovih područja dok Marić želi strance. Kaže u dinamo ga je doveo Šimić, a ovaj bez iskustva drži cijelu sportsku strategiju kluba.

Ajmo se okrenut na budućnost.
    Galešić je rođen u Berlinu i tamo je igrao za mlađe kategorije Herthe.
    U Rijeku je došao s 18 i pol godina i u njoj proveo 5 i pol godina.

S Nikom prelazimo 80 milijuna procjene vrijednosti na TM-u, a vrlo skoro bi trebali skočiti na 85+ pa i više.
  • Droljo
    10.6k
    Cijela situacija s otkazom Bjelici je nekako zamagljena i još nitko nije iznio pravi razlog smjene. To bi puno toga objasnilo.
    Da li se Bjelica zamjerio igračima (ili oni njemu), upravi, SD-u, Zajecu?
    IvanS

Možda se svega skupilo. Neki pišu da mariću nije bio on izbor nakon jakira. Dat je ogroman ugovor mmaeeu a ovaj ga otpisao. Tko zna...
  • IvanS
    235
    Cijela situacija s otkazom Bjelici je nekako zamagljena i još nitko nije iznio pravi razlog smjene. To bi puno toga objasnilo.
    Da li se Bjelica zamjerio igračima (ili oni njemu), upravi, SD-u, Zajecu?
    — IvanS

Možda se svega skupilo. Neki pišu da mariću nije bio on izbor nakon jakira. Dat je ogroman ugovor mmaeeu a ovaj ga otpisao. Tko zna...
    Droljo

Upravo to.

Prečeste smjene trenera daju naslutiti da se radi o neozbiljnom klubu što mi svakako nismo. I niti želim da netko doživljava Dinamo neozbiljno.

S druge strane, neozbiljno je o Bjelici govoriti u kontekstu otpremnina. Ispada da samo on uzima lovu na taj način, a svi ostali treneri rade za slavu.
    Ne znam detalje, ali koliko se dalo pročitati ovdje na forumu, još uvijek se isplaćuje novac i Bišćanu i Jakiru (ne znam da li i Čačiću), tako da Bjelica nije nikakva iznimka u cijelom tom poslu.

Iskreno sam bio za Bjelicu kada se vratio nedavno i nije mi jasno kako smo se doveli u ovu situaciju u kojoj smo sada. Stvarno ne znam razlog pa ne želim pljuckati.

Cannavaru sada želim sreću u radu i rezultatima, a nama svima da ljetni prijelazni rok trljamo ruke i iščekujemo top igrače za novu sezonu LP-a!

Ne ponovilo se ovo što se događa zadnjih cca 3 mjeseca.
  • NitkoBitan
    21.5k
    Zlo mi je opcenito od menadzera, ima li kojeg normalnog koji ne okrene plocu za 180 preko noci, ne gostuje po podcastima, ne daje izjave za germanijake...

Ovaj majmun je prije neki dan izjavio da nema sanse da Selahi dode u Dinamo, a sad je pak zainteresiran...
  • sport
    3.9k
    Antolić i njegova ekipa dodala gas i dodatno mute vodu lažima.
  • Izet Hajrović
    3.1k
    @Miro Vugrinec objasni nam prave razloge otkaza Bjelici pa da znamo na čemu smo i da prestanu razne insinuacije.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Bivši član uprave Antolić tvrdi da je Bjelica smijenjen jer je htio igrače s ovih područja dok Marić želi strance. Kaže u dinamo ga je doveo Šimić, a ovaj bez iskustva drži cijelu sportsku strategiju kluba.NORTE

Ima pravo, eto kavokuhačica je imala iskustva na tone.
  • NKDZ86
    2.5k
    ljudi moji, niko ne pita di je Bjelica, nema ni traga ni glasa?
    da ga marić nije raskasapio u debati i spremio u podrum :rofl:
  • Praskaton
    3k

Ne boj se oglasit ce se taj kad tad
  • rioda
    6k
    ljudi moji, niko ne pita di je Bjelica, nema ni traga ni glasa?
    da ga marić nije raskasapio u debati i spremio u podrum :rofl:
    NKDZ86

Vjerojatno s Lesičkim dogovara intervju
  • Ludovic IX
    7.6k
    lik skija po italiji i nakon onog prve ljutnje se samo nasmiješio, pogledao bankovni račun i zaronio u sarme koje mu je punica napravila i zapakirala za skijanje
  • Captain America
    19.2k
    S obzirom na laži vodstva zadnjih tjedana, više vjerujem Antoliću.

Naposljetku i Neno je s izjavom o Japancima dao do znanja kakve igrače želi, a Marić po svemu sudeći iskonski mrzi ex-yu igrače. Samo eto, alfi i omegi Dinamovog sportskog sektora su očito uzor istočni susjedi koji imaju 5 bodova manje u LP od Dinama kojem su nositelji domaći dečki i Theo. Ti istočni susjedi kao i on dovode igrače za koje nisi siguran da li dolaze voziti Glovo ili igrati nogomet .
  • plavi devet
    404
    meni se mali npr svidio u juniorskim utakmicama, naravno to nije garancija uspjeha u seniorskom nogometu.
    Dali mu je poznanstvo s Nikicom nešto olakšalo u karijeri, vjerojatno je. Ali nije neki bezveznim klinac da je samo preko veze u Dinamu.
  • OBIGB
    650

Samo naprijed s pandurskim govnom. Čestitam. Kako bi rekao jedan moj prijatelj, sjajan si.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Ah da, Antolić, mjerna jedinica za iskrenost i točne informacije.

Al dobro, sve jasno kad vidim tko mu vjeruje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.