• Mathiasovi Chageri
    3.5k
    Astra Giurgiu, Chrnomorets, SheriffSibirski plavac

Eh, nekad su nas sramotili velikani kao što su Chernomorets, Astra Giurgiu, Temišvar, Ludogorec, Skenderbeu, moćni Salzburg nam je dao 10 golova u dvije utakmice, a danas se s nama rugaju Slaven i Lokomotiva!

Vrati se Papadopulos sve ti je oprošeno! Lee Addy iz govana nas vadi! Zagospodari sredinom Bakary Sare, dajemo ti ovog svijeta sve pare! Potrči sa srednjakom prema Zapadu opet Machado, pojuri kao tornado! Vrati nam se opet Tongo Doumbija, vrijediš više nego Cordoba i cijela Kolumbija!
  • keppi
    245
    Zna li tko, u kojem sustavu je Cannavaro igrao u Kini kada je bio prvak (navodno je imao oko 60% loptu u posjedu svoje ekipe)?
  • NORTE
    13.1k
    navodno je imao oko 60% loptu u posjedu svoje ekipekeppi
    Trenirao je najskuplju momčad lige tj. imao je najviše skupih stranaca u ekipi u ligi u kojoj igra 95% potpunih nogometnih antitalenata što Kinezi jesu.
  • Droljo
    10.5k
    Trenirao je najskuplju momčad lige tj. imao je najviše skupih stranaca u ekipiNORTE

Nešto kao dinamo u hnl-u?
    Sa time da ovdje ima i par reprezentativaca hrvatske...
  • Paggini
    32.4k
    Potrči sa srednjakom prema Zapadu opet Machado,Mathiasovi Chageri

MOJ KAPETAN!!!
  • keppi
    245
    Mislio sam dali je igrao s četiri čovjeka u obrani ili s tri stopera plus win bekovi.
  • Droljo
    10.5k

Netko je već pisao. Uglavnom 4231 i 433
    Ak sam dobro zapamtio :snicker:
  • hardek
    3.6k
    Jedino što je pogrešno je tajming. Ako je Marić od Jakirovog otkaza htio Fabia, onda mu je to uprava još onda morala omogućiti a ne gurat Bjelicu.

Maric je SD i ako on vjeruje da je Cannavaro dobar fit za nas treba im dati povjerenje. Ja sam totalno suprotan od tebe u smislu da nam treba trener sa jakim CV-om. Zašto? Šta nama znači ako je naš trener u prošlosti trenirao premierligase ili bundesligaše? Igrao Europa ligu ili slično? Dinamu kao klubu treba biti bitno da dovede čovjeka koji će gajiti ofenzivan nogomet u kojem imena neće igrati već najspremniji igrači. Gdje se nećemo pitati zašto pri vodstvu od 3 0 doma protiv Gorice ulazi Špikić a ne Cordoba ili Ademi a ne Pavić.

Dakle greška je uprave bila što se išlo sa Bjelicom u startu, imaš SDa kojem kao vjeruješ e pa onda mu daj da izabere trenera. Pa na kraju sezone ako se rezultati ne ostvare, pada SD i trener skupa s njim. To je jedini način na koji bi klub trebao funkcionirati.
  • CastAway1986
    2.3k
    Ja sam sa 4231 rasturao na Football Manageru 12
    Doduše naprijed su mi bili Fierro i Mbaye Niang a ne Kulenović
  • Omake
    4.7k
    nikad ništa od Fierra, a epic wondekid bio.
  • M94
    1.4k
    Srecom mi greskom produzen ban pa nisam mogao pisati jucer, dobro mi je doslo da se ohladim malo.
    Samim tim me uhvatila pozitiva oko svega ovoga sa novim trenerom, znamo svi da je veliko igracko ime dok se u trenerskoj ulozi drzi za nedokazanog i ostaje misterij sto je u stanju napravit. Svakako pozitivna epizoda u Udinama i daje neku nadu koju ce nadamo se kapitalizirati u novoj epizodi sa Dinamom.

Mislim da je postavljanje njega zapravo pod broj jedan da je u svlacionici netko kome nitko od igraca ne moze uletit sa spikom "ko si ti?", netko ko ima autoritet.
    Dovest u red svlacionicu u kojoj po meni nisu stimale neke stvari a to se vidjelo na terenu i ponasanjem nekih igraca. Dovesti pojacanja i krenuti u obranu naslova i po bar jednu pobjedu u LP.

Slao bi neke u 3pm sto zasluzuju al ima vremena.

Sretno Cannavaru!
  • Simpatizer
    639
    Mislim da je postavljanje njega zapravo pod broj jedan da je u svlacionici netko kome nitko od igraca ne moze uletit sa spikom "ko si ti?", netko ko ima autoritet.M94

A Bjelica to nije bio?
  • Kaktus Car
    803
    Da, Cannavaro nema trenerske reference kakve bismo željeli, o njemu kao treneru praktički ništa ne znamo, ali s druge strane kakve su to reference imali njegovi prethodnici?

Bjelici je prije prvog dolaska u Dinamo najveći uspjeh bio ulazak u Ligu prvaka preko Dinama s bečkom Austrijom. Klubom u kojem se nije zadržao ni sezonu jer ih je dobio u ruke kao prvake Austrije, a ostavio van europskih pozicija.

Jakirović je vodio Rijeku jednu polusezonu u kojoj je imao 3. najbolji rezultat u ligi u tom periodu (što nije posebno impresivan rezultat s Rijekom).

Kopić, Krznar, Mamić, Jovičević, kakve su to oni reference imali u trenutku preuzimanja Dinama?

Da, bilo bi bolje da se dovelo nekog s više iskustva, boljim CV-om, ali pretvarati se da su do sada dolazili samo vrhunski stručnjaci koji su zanat učili u ligama petice pa je Cannavaro korak nazad je smješno. U najgorem slučaju je rang domaćih stručnjaka, teško da je lošiji od nekih koji su sjedili na klupi Dinama u zadnjih dvadesetak godina.
  • Droljo
    10.5k
    , bilo bi bolje da se dovelo nekog s više iskustva, boljim CV-omKaktus Car

Al taj (nama dostupan) možda ne bi bio toliko gladan dokazivanja i uspjeha jer je to sve prošao već. I onda opet idemo u krug.
  • IvanS
    235
    U svakom slučaju u Rijeci je trener Đalović. Iskustvo???
    Cannavaro je za njega onda Capello i Ancelloti u jednom (malo pretjerujem...).

Cijela situacija s otkazom Bjelici je nekako zamagljena i još nitko nije iznio pravi razlog smjene. To bi puno toga objasnilo.
    Da li se Bjelica zamjerio igračima (ili oni njemu), upravi, SD-u, Zajecu?

Osobno, želim znati što se dogodilo! Ovako samo pljujemo po nekom a da ne znamo situaciju.

Drugim dolaskom Bjelica je donio toliko optimizma da smo većina nas ovdje već vidjeli dominaciju u narednim utakmicama (i tako je i krenulo).
    Međutim, u kratkom periodu je nastalo potpuno rasulo od igre, rezultata, igrača koji su kažnjeni, ozljeda, umora i sl. da smo samo gledali i čudili se situaciji.

I dan danas ne znamo uzroke (samo pretpostavljamo).

Nadam se samo da s Cannavarom krećemo u pozitivan niz na terenu, a to bi po inerciji pokrenulo niz pozitivnih stvari u i oko kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.