• Eduardo
    31k
    Prljavim poslom možeš više profitirati u odnosu na upravljanju po principima — Majki-Papi2111

Ti ako ne upropastiš neku firmu, zamračiš finu lovu i opereš je u inozemstvu smatrat ću da nisi uspio u životu.
  • Kwedi
    3.9k
    Evo jedan A ili B; zaključati ovaj besmisleni topic zadnjih trideset stranica ili ne? :smile:
  • Neki tip
    21.4k
    Ne.

Zaobići teme (pogotovo besmislene) koje te ne zanimaju ili predlagati zatvaranje? :joke:
  • Kwedi
    3.9k
    Zaobići (ionako zadnjih trideset stranica me nema). :smile:

Ili se ponavlja ili se bira nespojivo ili je na tapeti koga više mrzimo.

Lana Banely ili Mila Horvat? (da ne ostanem dužan)
  • Bosna86
    13k
    Mladje je sladje
    Nastavno na ovo gore pitanje Andy Bara ili Igor Štimac
  • Neki tip
    21.4k
    Ili se ponavlja ili se bira nespojivo ili je na tapeti koga više mrzimo. — Kwedi

Ne slažem se. Postavio sam friško dvojbe koje, bar u namjeri, nisu imale za cilj potaknuti ono što je ponegdje prokuljalo. Lijevo-lijevo, desno-desno, desno-lijevo, sve uvodno objašnjeno i bez ikakvog povoda za hejtanje u samim dvojbama. Nije me zanimalo ideološko pozicioniranje, to ionako nije teško ni za koga zaključiti.
    Uostalom, osobno bih u nekima od dvojbi radije odabrao pivo i razgovor s različitijim od sebe, ak mislim da bih imao kaj čuti, oko čega raspravljati ili se naprosto dobro zafrkavati.

I drugi su postavljali posve ok dvojbe. One koje su mi glupave ili nespojive ili ponavljajuće, naprosto preskačem (kao i neke zanimljive, da bi se uključivali i drugi).
  • Kwedi
    3.9k
    Ma ne trebaš se pravdati. :smile:
    Nije problem ideološko-političke stavove staviti u neku konfortaciju jer je i zabavno i zanimljivo.

Al topic se sveo na puko ponavljanje, nabrajanje ili jednostavno kog mrzimo više.
  • Neki tip
    21.4k
    Ma ne trebaš se pravdati. :smile: — Kwedi

Da, tak zvuči, ali budući da si "napao" topic na kojem zadnjih mjeseci valjda najviše sudjelujem, moram demantirati "optužbe". :)
  • Kwedi
    3.9k
    No hard feelings :wink: :heart:
  • Navijač Dinama
    13k
    Janko Bobetko ili Jure Francetić
    Vinko Puljic ili Bozanić

Glavni grad dijaspore je

Minken ili Stuttgart
    — Navijač Dinama

Prvo poodgovarajte na ove dvojbe pa onda postavljajte nove, nije teško :wink:
  • Riki
    9
    Glavni grad dijaspore je

Minken ili Stuttgart
    — Navijač Dinama

Stuttgart

Gostovanje u Spanjolsku ili Italiju
  • Dino
    5.8k

Meni ovak tesko pitanje, al reko bi Vitez Jure
    Obojica su mi odlicni, al aj Puljic
    Minhen

Gostovanje u Italiji

Domaca tekma na punoj tribini ili gostovanje od dvjesto navijaca?
  • Infinity
    21.6k
    Domaca tekma s punom tribinom.

Franjo ili Josip? Iz ugla navijaca Dinama.
  • Dino
    5.8k
    Iz ugla navijaca Dinama — Infinity

@Navijač Dinama onda? :grin:
  • Infinity
    21.6k
    Ne. Volio bih ipak nekog drugog :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.