• CastAway1986
    2.2k
    Hahahah pa ovo je komedija , lik piše da je protiv Franjica i sličnih povratnika a doveo bi dva tamnoputa iz Vojvodine čiju nijednu utakmicu ove sezone nije pogledao...
  • Omake
    4.3k
    Marićev pokušaj izgovora Petkovićem je patetičan. Sve da ljudi (potencijalne prinove i njihovi agenti), imaju stav da će se teško probiti pored Petkovića, mislim da činjenica da je Petko igrač koji je otkada je u Dinamu odigrao samo 55% mogućih minuta solidan argument za uvjeriti ih u suprotno. Također, Petko je zakoračio u 30te, a igrači s godinama igraju manje, a ne više.
  • Marquis Manners
    93

Ne bi ih zagovarao. Objasnio sam zašto, ali evo opet ću da bude jasnije.
    Našim igračima smo okruženi i imamo ih dovoljno i možemo ih dovesti kad hoćemo i kako hoćemo. S ovim drugima situacija je potpuno suprotna, ne samo da teško dovodimo takve, već ih je teško i pronaći a da su dobri, u zadnje vrijeme.
    Mislim da ih moramo imati, jer preko 90% ozbiljnih klubova ih ima bar dvojicu.
    Dinamo je odavno prešao granicu ozbiljnog kluba, to je granica dosta ispod Dinama.
  • vjeko1701
    10.9k
    mislim da činjenica da je Petko igrač koji je otkada je u Dinamu odigrao samo 55% mogućih minuta solidan argument za uvjeriti ih u suprotnoOmake

Baš to. Plus tri natjecanja u kojima klub sudjeluje od kojih je jedno liga prvaka ove godine. Nada je da se barem nešto naučilo od ljetnog roka i raspleta jesenskog djela sezone. Ako nije, ako i ovaj rok neće biti pomaka, ljudi u klubu moraju gledati prema iskusnijim opcijama za vodstvo sportskog sektora i najkasnije do ožujka te opcije moraju biti u klubu.
  • austrijanac
    4.7k
    Najveći žal mi je Beljo, koji se nudio.

Plus se uklapa u naše govorno područje, mlad, agresivan.

Bio bi odlično pojačanje i s njim bi sigurno imali koji bod više. Pa barem taj Belupo.
  • Orc123
    9.4k
    Da se razumije ja ne zelim ove likove iz Vojvodine ne zelim strance samo....ali ako ne zelimo opet nakrcati momcad rotacijama i kao korisnim rotacijskim igracima onda ajmo gledat da se pojacamo. Franjic je polivalentsn igrac i imao bi smisla da je u klubu,na posudbi ili besplatan ali placat nesto za njega nema smisla jer pokriva sve i nista...ni na jednoj poziciji nece biti standardan u ekipi....imas vec puno univerzalaca u ekipi, cemu jos?

Neka je Hrvat, nemam nista protiv ali nek je pojacanje u pm....
    Imamo Jedvaja na stoperu, probat dovesti neke rubne reprezentativce ili reprezentativce ala Moro, pa Broz, Krama, posudba Erlica, Ivanuseca i slicno.....
    Nisam samo za strance ali izbor je veci definitivno...
    .kolega Kriziy je naveo Nordina iz Montpelliera, 6mj ugovor jos, to je kapitalac nad kapitalcima s realno da ga zelimo uopce nije nedostizan!
    .i ne, nismo natrpani strancima....pogledajte si druge momčadi koliko ih imaju....sta cemo se uspoređivati s Rijekom i slicnima koji Europu vide samo u 7mj?
    Svaka ozbiljna europska ekipa ima mix stranaca i domacih, ne trebamo izmisljat toplu vodu....i Bosanac je stranac....nebitno koje je vjere ili nacije igrac,.....
    Bitno da je dobar ili los, a na SD je, kvragu, da nađe dobre igrace!
    Mislim da nemamo ovaj rok nikakve potrebe dovoditi rotacijske igrace!
  • Zvonkec
    102
    jedan igrač je odbio dinamo zbog petka i to je beljo, sad jel bio jedini s kojim se probalo ili je beljo poslao izgovor za sve ostale nikad nebumo saznali
  • Marquis Manners
    93

Za razliku od tih povratnika barem igraju.
    I da, osobno bi dao prije 2, 7 mil za dva takva koja nisam gledao, pa možda nešto i bude od toga, nego 3 + mil za Selahija kojem svaku utakmicu gledam u vidu sažetaka.
    Zbog takvog stava smo odbili Durana, Gabriela i da ne nabrajam sada.
    Ne bi se služio tvojim riječnikom, ali za mene je neozbiljno dovoditi u klub igrače koji ne igraju po dvije godine ili koji u dvije i pol sezone skupi 30 nastupa u tri kluba od toga pet nastupa u zadnjoj polusezoni, samo zato jer taj igrač zna što znači nositi dres Dinama, a svi ostali ne znaju.
    Ta vremena su davno prošla.
  • CastAway1986
    2.2k
    barem igraju ? To ti je glavni uvjet da dovedeš igrača? Bi li ta dva iz Vojvodine igrala u Shaktaru ili recimo u Feyenoordu? Otkad je cijena Selahiju 3M? To pratis Transfermarkt pa valjda misliš da je tolika njegova cijena ..Ja sam se nadovezao na to da bi ti uzeo dva stranca iz Vojvodine a poslije kažeš nisi im pogledao nikad nijednu utakmicu..
    Neću dalje u rasprave s tobom nego ti dajem savjet da počneš navijati za neki francuski klub koji je pun tamnoputih igrača na koje očito imaš fetiš! Ja sam uvijek za stranca poput Soudanija, Tonela i sličnih a ne neke pokemone iz srpske lige
  • rioda
    5.8k
    Najveći žal mi je Beljo, koji se nudio.austrijanac

Beljo neki dan:

U jednom trenutku sam bio blizu dogovora s Dinamom, ali, onda se prevagnuo odlazak u Rapid. I da netko ne misli, nije u pitanju podcjenjivanje HNL-a niti ta dva kluba, već sam odabrao opciju, za koju mi se tad činilo da će biti najbolja za moj nogometni razvoj. Osjećao sam, jednostavno, da ću u Rapidu biti prvi napadač, da ću imati sigurnu minutažu, a to je ono najvažnije što sam u tom trenutku tražio. Gledajući iz tog kuta, Rapid se stvarno pokazao dobrim izborom."
  • austrijanac
    4.7k

Znam sve da.

No to je greška našeg sustava koji mu je mogao garantirati dobru minutažu.
  • DiddyGuela
    2.6k

Ono kad mladi Hrv. reprezentativac odabere klub iz Austrije ispred Dinama zbog boljeg razvojnog puta. A mi smo nekada razvijali takve. Bas smo kao klub zabrijali u nekom nepoznatom smjeru.
  • Omake
    4.3k
    Dinamo igra vise manje 50 utakmica godišnje, Petkovic će po prosjeku početi 27,28. Znači Marić hoće nas uvjeriti da ne postoji napadač mlađi od 24 godine, jeftiniji od 3 mil eura i koji ne vjeruju da se pored Kulenovića može izboriti za barem 12, 13 startova od mogućih 23, 24. Teško mi je to povjerovati.
  • Crni500
    17
    Mislim da uprava ne bude nist puno pravila oko transfera. Ionako su mjere stednje najavljene u klubu,da liga bude vise konkurentna i ne budu dovodili igrace,samo da nama udovolje tek toliko da se dovelo nekoga kao prije. Jedino kaj bi se moglo je ispraviti gresku sa posudbom Roga zbog LP i to je to. Ogiwara nam je postao visak cim su se oporavili Perkovic i Bockaj. Za Mmaeea isto ne treba brinuti,vratio se Peric,a i kod Orsica je problem mjera stednje,a i politika kluba da nam treba jaca liga,pa se ja nebi cudio da se pusti Orsica u Rijeku. Ista stvar je i kod Mikica,klub se rjesava igraca mladih koji ne mogu odmah upasti u prvu postavu,pa ce radije ustedjeti sa Mohharamijem,nego sad trositi ugovor na decka,koji ce sjediti na tribini. Nazalost,vise nije prioritet napucat sve u ligi 20,30 razlike,vec ples po rubu titule,pa trebamo uzeti vecu dozu razumjevanja prema klubu i igracima.
  • Marquis Manners
    93

Izvlačiš iz konteksta.
    Naglasio sam u komentarima da se ne referiram specifično na njih, već slične igrače, također sam spomenuo i cifre.
    Dakle, doveo bi ih za ovu cifru prije nego Selahija, iza toga stojim. Znači postoje neki uvjeti, ne bi radio od Dinama Obalu Bjelokosti u ruhu Beverena.
    Navijam za Lens koji i nema toliko tamnoputih nogometaša, toliko o mojem fetišu.
    Hva na savjetu. A sada dopusti da ja tebi dam savjet, a to je da okreneš perspektivu od zastarijelih metoda nogometa " zna što znači nositi dres kluba " prema modernom nogometu tj. aktualnim događanjima na
    tržištu.
    Na prstima jedne ruke možeš pronaći igrače koji igraju za klub zato što vole klub, živimo u kapitalističkom svijetu, prije svijeta, naglasak na ovo kapitalističkom.
    Lijepo je vjerovati, ali to većinom završi kao slučaj Oršić ili Ivanušec, ovdje bi čak mogao i Ademija svrstati,ništa loše u tome, svatko bi išao za boljim, ali nitko te ne silinda pokazuješ određene reakcije i daješ određene izjave koje nisu u skladu sa tvojim stvarnim mišljenjem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions