• Gringo
    253
    IG profil koji je prvi najavio Pjacu i Bjelicu najavljuje Matanovića..
  • E46
    822
    A to je?
  • Zvonkec
    91
    Uff još jedan kule a s obzirom na repku i godine sigurno nije jeftin eventualno posudba
  • Žan
    207
    Nedavno sam pisao da mi je on jedna od najvecih zelja u Dinamu u zadnje vrijeme, nadam se da agent nije promasio.
  • Dani Olmić
    617
    Opet jedan dokaz da se ni jednom tkzv. „insajderu“ ne moze vjerovat - sve su to price za malu djecu dokle god to klub ne objavi 100%.
  • Žan
    207
    mogao si me bar sat vremena pustit da zivim u zabludi
  • Facke
    4.5k
    Sve uvisi otkud se dobiju informacije.
  • Izet Hajrović
    2.7k
    to vrijedi uvijek, nisi otkrio toplu vodu kad to kažeš. Mnogi poslovi su propali u zadnji čas, npr. Bakrar kod nas, ali to ne znači da su insajderi nešto lagali ako na kraju nije postao naš igrač. Opet, s druge strane, nisu niti mediji sveto pismo. Sjetimo se kada je Miro prvi objavio da će Bjelica biti novi trener, a mediji su tvrdili suprotno da bi se postepeno okretala ploča.

Meni je taj plavi agent jedan misterij. Najavio je Bjelicu 22. rujna, isti dan ujutro je Miro plasirao informaciju o Bjelici. Da se vratim na plavog agenta, on se tom objavom o Bjelici "vratio" na Instagram nakon godinu dana neaktivnosti, a zanimljivost je da je Bjelica u tom trenutku pratio 3 profila. Osijek, Trabzonspor i plavog agenta. Čudna jedna priča. Neki dan je najavio Oršića, vidjet ćemo hoće li biti što od toga, a evo danas i najava Matanovića.
  • E46
    822
    Vise vjerujem osvrtniku nego nekom tamo novinaru i indexu. Nemam razloga da ne vjerujem, nadam se da dolazi jer je teski upgrade naspram Petka i Kuleta.
  • Daliban
    3.5k
    Matanović bi bio odličan, a čak i ako ne dođe jednostavno moramo biti unutra čisto da ne dođe na posudbu u Hajduk. Za Oršića u kontekstu Rijeke mislim da to nije toliko bitno, ali Matanović je napadač koji može okrenuti stvari za naše konkurente kada bi došao.

Što god da se desi po pitanju napadačkih dolazaka kod nas, držim da treba uzeti onog Bjelorusa Simanenku kao dugoročnu perspektivu pa sve i da ne dovedemo druga napadačka pojačanja u ovom roku. Općenito mi je najbitnije da riješimo obranu. Idealno dva stopera, lijevi bek i golman.
  • zg041
    183

bumo vidli kaj bu od toga..dok nema službene objave kluba ne vjerujem nikakvim informacijama..mozda se zato i ne zivciram previše oko prijelaznog roka i razno raznim glasinama..vjerujte da je tak bolje
  • Jos-Optimus
    3.3k
    Dragi Bože, ne tražim puno, dovedi nam Dahla, Matanovića, Pongračića i Selahija. Može i Kahlina ako Nevina kičma šteka.
  • SAS1987
    15.4k
    Dragi Bože, ne tražim puno, dovedi nam Dahla, Matanovića, PongračićaJos-Optimus

Dragi Bože, ne tražim puno, samo razdvoji Crveno more :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions