• ElDorado
    871
    objavio je da je Marić dobio otkaz i onda blokirao lika koji ga je pitao otkud mu to
  • vjeko1701
    10.6k
    sanjinlego dok je bio tu je svašta pisao i bio najmanje "točan" od svih zoninih insajdera. Možda i ima neke informacije ali mu kredibilitet nije baš visok.
  • ElDorado
    871
    Ja sam potpuno siguran da iz kluba info vise ne curi pa onda danas objaviti da je Cordoba otpisan je bullshit. To su objave tipa Kvasine koji lupi pet stvari u dve pogodi i kaze eto jesam vam rekao.
  • San Lorenzo
    17.9k
    Cordobi bi dobro došla posudba.
  • ShanKu
    1.1k
    Cordobe mi žao, otišal iz Kolumbije da sjedi na klupi u HNLu...
    nego oče bit koje pojačanje u 2024. godini? ili da ne otvaram sportske vijesti do 2025...
  • rioda
    5.7k
    sanjinlego dok je bio tu je svašta pisao i bio najmanje "točan" od svih zoninih insajdera. Možda i ima neke informacije ali mu kredibilitet nije baš visokvjeko1701

Ma on nije nikakav insajder, samo skuplja informacije diljem interneta i onda ih brzo plasira van, da ispadne da je nekakav insajder, a točnost mu na kraju ispadne vrlo niska.
  • Ivanmtk
    1.1k
    Posudit Cordobu bez da si mu dao šansu, pogotovo kad imaš pripreme ispred sebe i njega zdravog, a u isto vrijeme zadržati Špikića koji je tu pet godina i nije napravio pomak u niti jednom segmentu nogometne igre je potez kakav može napravit samo tvrdoglavi trener koji robuje uvijek istim igračima.
  • Efes Pilsen
    9.2k
    Ok, ajmo realno - Bjelica kad je dosao Cordoba je bio u prvom sastavu, svaki puta kad je kao uzrok losih rezultata naglasavao igrace koji nam nedostaju spomenuo je Cordobu. Zasto bi se sad odrekao Cordobe?
  • blue heart 72
    1.9k
    Nikako se ne bi odrekao Cordobe, pogotovo ga ne bi dao da igra na onoj gmajni u Gorici. Ako ga već misle slati na posudbu, onda ili VŽ ili Loksa. Ipak se nadam da će kod nas dobiti pravu priliku
  • ElDorado
    871
    Ok ljudi taj Lapore je napisao da ga Gorica želi a da razgovori nisu niti počeli. Meni to djeluje naprosto suludo. I zašto lik piše o nebitnom klubu iz hnla?
  • austrijanac
    4.6k
    Lapore nema informacije iz hnla nego kopira od tu ili transfermarkta.
    Izuzeci su nekad i twitter.

Gluposti.
  • Maksim Maksimirski
    6.8k
    Ja sam uvjeren da Dinamo već ima dogovorene neke igrače i da se samo čeka objava. Sutra je Božić, marketing je važan, očekujem sutra poklon navijačima pod bor.

Naravno uvijek ostaje pitanje hoće li to biti pravi poklon ili će biti poklon iz jeftine drugorazredne francuske trgovine, hoće li možda biti oštećeni poklon koji je već bio kod vas i za kojeg vas vežu sentimentalna sjećanja ali koji je otad prošao više ruku ili će uistinu biti skupocjeni provjereni poklon kojeg se pošteno platilo ali za kojeg znamo što donosi.
  • Sting86
    26

Jel sumnjaš na kakvo ime?
  • dinon7
    1.3k
    Evo mi Calvin Stings gost hotela. Rekao sam mu da pozdravi Luku.
    Da izvršim pritisak da oboje dodju? :joke:
  • Sting86
    26

Nadam se da živiš u Zagrebu :P
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions