• Crni86
    14.6k
    s tim se ne bi slozio.

Ali svako ima pravo na svoje misljenje.
  • Sunja86
    1.3k
    Na način da stavlja interese i savjete Mamića ispred kluba. Npr to znači ako Mamić odluči da treba isforsirat transfer svim silama da ovaj tako postupmiro

Oke sa time bih se složio apsolutno, da nam takvi ne trebaju.
  • Sunja86
    1.3k
    Naravno da svatko ima pravo na svoje mišljenje, ne moramo se mi složiti.

Ne bih dalje da ne spamamo previše temu, možda smo malo otišli off topic.
  • Facke
    6.5k
    Jeste dosadni vise. Pa zake Jakic nebi smel igrati turnir?
    Pa ste mu more zabraniti?! Klub? Bez dozvole sigurne nije igral. Pa i Augbsburg je nekad igral te turnire. A naprimjer prvoligasi ih v njemacke vise ne igraju zato kaj im smeta tomom priprema. A ne zbog mogucih ozleda. Ja tu ne vidim problem.

Bile bi fora da HNL klubovi igraju takuv turnir. Kad su zadnji put?! 2007/2008?! Kad su se nasim deckima zivci pukli protiv Hajduka?!
  • Captain America
    20.4k
    tko odabere braću ispred kluba, za mene je prekriženmiro

Jesi li i ove ljude prekrižio?

https://www.index.hr/sport/clanak/mamic-nikog-nije-ubio-bio-sam-blizu-povratka-u-dinamo-hajduk-zasto-ne/2507086.aspx

https://www.telegram.hr/telesport/na-prvu/josip-misic-kaze-da-mu-je-zoran-mamic-puno-pomogao-a-nada-se-i-pozivu-u-reprezentaciju/

https://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/zivotni-intervju-kapetana-modrih-za-vrijeme-suspenzije-najveca-mi-je-podrska-bila-djevojka-andrea-i-zdravko-mamic-9302021

https://www.index.hr/sport/clanak/petkovic-u-govoru-pozdravio-peras-i-barisica-navijaci-ga-izvizdali-i-psovali/2568358.aspx

https://sportklub.n1info.hr/nogomet/olmo-je-nazvao-mamica-kad-je-potpisao-za-barcelonu-zdravko-je-poceo-plakati/

Dovoljno je vidjeti kome se trči u zagrljaj u svlačionici.

I za kraj...

445194.jpeg

Trebate shvatiti da ogromnu većinu sportskih djelatnika nije briga za događanja van terena. Bitno im je da su plaće dobre i redovite te da je momčad dovoljno moćna da ostvaruje rezultate koji će im donijeti premije i kasnije otvoriti vrata nekog jačeg i bogatijeg kluba. Mamićevi problemi van terena su njima sporedna stvar.
  • Crusades
    18.3k
    I onda manipulativno staviš sliku Zeke iz vremena kad je postao trener (2010.), a velika većina sranja sa velikim ti Vođom je krenula nakon kaj mu je ovaj dao otkaz.

Inače, tu sliku stavljaju tovari kao dokaz njihove mentalne akrobacije da se nakon pobjede Zeke na izborima ništa nije promijenilo i da je spodoba i dalje u klubu. Toliko o svemu.
  • Facke
    6.5k
    Ja bum same rekel istina je istina. To kaj su si Mamici novce v zep deli igrace ne zanima. Ja ne znam kulke jos treba da se te shvati. Ak su neki igraci znimi bili i jos i jesu v dobrim odnosima to je njihova privatna stvar.
  • Captain America
    20.4k
    I onda maniplativno staviš sliku Zeke iz vremena kad je postao trener (2010.), a velika većina sranja sa velikim ti Vođom je krenula nakon kaj mu je ovaj dao otkaz.Crusades

U feljtonu ''Kronologija jednog ludila'' se spominje 2006. kao početak borbe BBB protiv Mamića. Tada se i prvi put skandiralo ''MCOIS''. 4 godine prije dolaska Zajeca za trenera je već postajalo jasno da stvari nisu čiste.
  • Crusades
    18.3k
    Kažem, velika većina sranja.

Bojkot je krenuo upravo nakon otkaza Zeki.
  • The Undertaker
    8.6k
    Nije se kralo i prije bojkota?
  • Jura
    238
    Nakon kaj su Mamići pravomoćno osuđeni očekujem od igrača i svih djelatnika kluba da se suzdrže od susreta sa njima jer tako pljuju po klubu i po svima nama.
  • vlatkomarkovic
    1.8k
    Prvi bojkot je bio Karlovac 2010., zadnje kolo te sezone dok je Kruno bio trener (još). Zatim tek Zeko dolazi. To je na neki način bila najava bojkota koji se desio nakon Zekinog odlaska i koji je trajao do jeseni 2011. Sjećam se do detalja tih stvari, jer sam aktivno pohađao tribine tad.

Dosta ste duže od mene na forumu, ali neozbiljno je od nekih časnih forumaša ovdje da zdravo za gotovo uzimaju tko je igrao s kim na 4 kafića, Kutiji itd. Dio igrača se druzi izvan terena s djelatnicima sadašnjim i bivšim. Nekima je osuđenik i manager ili direktno ili preko proxy agencija. Takvih igrača ima nekoliko u klubu, treba realan bit.

Jadni Menalo nam nije ništa kriv. Za to sto je plaćena odšteta (400.000) je vise nego solidno odradio ulogu s par jako bitnih golova! Za razliku od raznih probisvijeta koji su se vukli po klubu (ili se vuku još uvijek), a plaćeni su 3,4 puta više!
  • miro
    7.4k
    Vidim da neki i dalje forsiraju istu priču, pa evo da budem jasan - DA, svi kojima poteze i dalje vuče Glava nemaju kaj tražit u Dinamu, pa bili to Petko, Bjelica, Zajec ili Manenica
  • Droljo
    20.7k
    Dugo smo i imali idilu. Pitao sam se kada bu se krenulo udarat po mamićevoj ostavštini u klubu. Treba vidjeti i sa čistačicama, i one sigurno imaju koju dobru riječ o zdravku. Sakomane i ine da ne spominjem.
  • vlatkomarkovic
    1.8k
    Prvo ozbiljno vrijeđanje mamare je bilo u Šibeniku u jesen, sezona 2006/2007. Mislim da je to zadnja Kužeova utakmica na klupi Dinama i onaj famozan intervju kasnije gdje negoduje da osim Dudua nema drugih špica. Zajec je u to vrijeme odlazio ili već bio bivši u Portsmouthu. Po mojoj slobodnoj procjeni, nema on veze s bojkotom. To je samo bila kap koja je prelila čašu 2010 u ljeto i koja bi se desila bez njega.

A ovo za druženje managera i igrača, ja neznam u kojem svijetu neki ljudi zive. Ima 5 6 ozbiljnih managera u RH koji ili direktno pokrivaju sve ili imaju proxy agente tipa Gvardiol, Oršić. Nerealno je ocekivat da igrači mamića mlađeg nece završiti kod nas i posljedično tome piti kavu s njim. Treba realan bit.

Imamo trenutno dosta većih problema od tog s kim Perica Sučić pije kavu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.