• Izet Hajrović
    2.7k
    Mene više zanima kako to da jedan ozbiljan klub, kao što je Augsburg, dopušta nastup svojeg igrača na malonogometnom turniru?
  • Mazalo
    215
    Za protivnicku ekipu je igrao Menalo, kako dinamo to sve dopusti?
  • masacusec
    4.3k
    Da da,ali par ljudi (vecinom tovari koliko sam cuo) odbilo igrati protiv zokijeve ekipe.BBBaranja

Kaj, htjeli su igrati sa zokijem u ekipi?
  • Jurki
    13.6k
    Za protivnicku ekipu je igrao Menalo, kako dinamo to sve dopusti?Mazalo

Nakon kaj je strgal ligamente ide igrat malonogometni turnir.
    I to ti je profesionalni nogometas.
    Nema on propuh u glavi, vec tornado.
  • Crni86
    6.6k
    jakić u Ljubuškom na turniru u istoj ekipi sa zoranom mamićemCUCAK

Nikad vise u dinamo. Nikad.
  • Sunja86
    1.3k
    Da onda i Sučića izbacimo naglavačke iz Dinama radi nedavnog susreta sa Mariom Mamićem?
  • miro
    5k
    Pitanje ti je na mjestu

Ja Menala ne bih izbacio, ali bih ga brutalno novčano kaznio

A kaj se Sučiča tiče, iako mi je jedan od omiljenih igrača, ako je njegova lojalnost bliže Mamićima nego klubu, onda da, prodat ga prvom prilikom
  • Crni86
    6.6k
    ako je istina da su se samo mimoisli onda ne, a ako mu ovaj potajno vodi karijeru onda hvala lijepa i dovidenja.

To su ljudi s optuznicom, pa neki i osudeni i priznali krivicu. Nema tu vise nikakve rasprave, ak ti je stalo do kluba onda se sa njegovim lopovom ne druzis nakon presude.
  • Sunja86
    1.3k
    kaj se Sučiča tiče, iako mi je jedan od omiljenih igrača, ako je njegova lojalnost bliže Mamićima nego klubu, onda da, prodat ga prvom prilikommiro

Njemu je najvažnija njegova igračka karijera kao i ostalih 99% profesionalnih igrača, pa tek onda nešto drugo ili treće.
    Naravno da se nama gade stvari koje su braća daltoni,godinama radili našem Dinamu,blatili njegov ugled,pljačkali ga i odvajali od navijača.

Dosta Dinamove trenutne svlačionice je surađivalo s njima i većina za njih ima vrlo pozitivno mišljenje,npr.Mišić,Sučić,Petković,Ademi i još par njih, znači li da bi momentalo trebali otići iz Dinama?
  • miro
    5k
    Ovisi o tome kakve će poteze vući. Ako će davat prednost Mamićima pred klubom, apsolutno ih se trebamo svih riješit i to odmah
  • Crni86
    6.6k
    Dosta Dinamove trenutne svlačionice je surađivalo s njima i većina za njih ima vrlo pozitivno mišljenje,npr.Mišić,Sučić,Petković,Ademi i još par njih, znači li da bi momentalo trebali otići iz Dinama?Sunja86

Ako sada suraduju s mariom mamicem kada je on priznao krivicu da je pokrao klub za koji oni igraju, onda moze svatko od njih ic dalje.

Da nama u klub dolazi na pregovore covjek koji je pokrao taj isti klub. Sigurbo ima jako dobre namjeren i suradnja ce biti top. Tuzno je da tom istom covjeku nije oduzeta dozvola i zabranio mu se rad u toj branši.
  • Sunja86
    1.3k
    Na koji način će davati prednost Mamićima nad klubom?

Ja bih jedino odstranio igrača koji bi svjesno izvlačio novac iz Dinama sa Mamićem ili bilo s kim drugim ili da ga baš veliča na sva zvona kao Blažičko naprimjer.

A ovo sad npr. imao si izajvu Mišića kako je zahvalan Zoranu Mamiću što ga je uzeo nakon teške ozljede odnosno bolesti, kada nije imao drugih ponuda i da mu je dužan i da će ostati u Dinamu dokle god to bude trebalo.

Ili npr. izjavu Petka na trgu u trenutku proslave prvaka,nakon što je već izabrano novo vodstvo, zahvale Barišiću i Peras, gdje osobno i meni digao živce sa takvom izajavom u onom trenutku.Da je to izjavio negdje u nekom intervju bilo bi mi čisto ok.

Da li su ovakve stvari da izbacivamo igrače naglavačke iz Dinama ili ih precrtavamo za buduće dolaske?
  • Sunja86
    1.3k
    Ako je u suradnji da se sa tim može finacijski oštetiti klub, onda se slažem da bi trebalo reagirati.

A za ovaj primjer što se tiče Jakića, što je igrao u istoj ekipi sa Zoranom Mamićem na malo nogometnom turniru, meni to osobno nije nešto problematično, da više Jakića ne bi trebalo dovoditi u Dinamo ako bi igrački i rezultatski mogao pomoći Dinamu.
  • Crni86
    6.6k
    na papiru nista ne prijeci da mi dovedemo u ovom slucaju Jakica, ali meni to govori nesto drugo. Svi u zadnje vrijeme pricamo o karakteru igraca, pa kakav onda karakter ima igrac koji se kune u ljubav prema klubu i onda igra s covjekom za kojeg je dokazano da je isti taj klub pokrao? Po meni si jednostavno 0 od covjeka i nemas karakter. Da ne kazem neku goru rijec. Kapa do poda svima koji su odbili igrat tu utakmicu i tako se na kraju ponasaju ljudi s moralom.

Paralela su ti senatori o kojima pricamo. Dode jakic u dinamo i sad on mozda ce podupirat (bezveze sad lupam situaciju) ademija samo zato jer si je sa njim dobar, a nece podurpijet odluku koja je dobra za tim. Jednostavno takve igrace ne trebamo. Trebamo igrace koji vrijednuju ispravne vrijendosti, imaju morala i napravit ce uvijek najbolje za klub i momcad.

Kakvog su karakteri igraci koji su trenutno u klubu a agent im je mario mamic? Sto govori to o njihovom moralu i vrijednostima koje njeguju? Kako ih nije sram doc u pratnji njega u protorije kluba kojeg je njihov agent pokrao? Da li su te osobe pravi primjeri za mlade igrace? Da li te osobe stvarno stavljaju na prvo mjesto ekipu ili ipak svoje frendove iz ekipe?
  • Sunja86
    1.3k
    Kakav nam je karakter trenera sadašnjeg?

Po meni čista nula,govorim van nogometa i njega kao trenera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.