• Logistika
    1.3k
    ajde kad Nevistic tako razmišlja kao mladić. Ali kad Bjelica to radi...a hrani ga ovaj klub kao nitko. Nadam se da to nema utjecaj trenutno. Problem je što meni Bjelica ne djeluje željan. Liku kao da je sve ovo onako. Takav je moj dojam. Do sad je već natukao solidne novce,osigurao se...nakon Dinama ce malo negdje u Bosnu,pa Sloveniju...ako bog da Emirati neki za 7 8 9 godina. Lik skuzio da mu za pare ne treba rezultat uopće. Posrao se sam po sebi sa izjavama,pa je izgubio i tu neku energiju koju je pokušavao prenositi na svoje načine po medijima i tako,prije i nakon tekmi. Tko zna kako zbog tih stvari po medijima i ostatak ekipe gleda na njega. I tko šta misli o njemu. A u kolektivu i to znači puno. Očekujem u roku 48h da mediji od ovog što čitaju naprave ozbiljnu teoriju,razočarati ću se ako je ne bude :)
  • Mali dioničar
    16.3k
    Jbg, Bjelica je teški promašaj. Nakon 9:2 u Munchenu ljudima u klubu je bio najmanji rizik uzeti Bjelicu, ali se zbilja pokazuje kao mali ne trener nego prije svega čovjek.

Nevistića je bacio pod vlak već nakon Monaca, dobio je nekoliko kartona, kriv mu je Dalić, kriv mu je Marić, kriv mu je Mmae.

Jedino njegov stožer koji je ozlijedio 10 igrača ništa nije kriv.

Samo nastavlja sa svađalačkim stilom iz Bundeslige.

Jednostavno, promašaj.
  • Sting86
    10
    A gle, Nevistić je isto odrasla osoba, nije maloljetnik koji nema nikakvu odgovornost. Glup potez od njega. A Bjelica je svakako bolji izbor od puno skupljih opcija koje bi gledale samo kako što prije zdimit iz kluba kao npr. Ancelotti iz Evertona (Terzića vidim neki zazivaju). Kakav god da je, za HNL je Bjelica trenersko ime i ima neki rezultat iza sebe, za razliku od Jakirovića kojeg smo doveli a čovjeku vrhunac bio osvajanje bosanske lige i okej igre s Goricom.
  • Jos-Optimus
    3.3k
    Bjelicu smo htjeli i trebamo mu vjerovati, kad ne ide dobro onda se, logično, ne slažemo s puno toga. Vjerujem da je ipak ovo s Nevistićem ispalo nesretno, ništa drugo..i mene ponese negativa, ali ne treba pretjerivati. Na kraju ce sve biti kako treba
  • Sting86
    10
    Previše smo negativni obzirom na to kakva je situacija sa ozljedama u klubu i što je Bjelici nakon Jakirovih nazovi "priprema" ostalo u klubu.
  • Marley
    2.3k
    Nevistića je bacio pod vlak već nakon MonacaMali dioničar

Cekaj, stvarno to mislis? Je li moguce da se zaista o tome radi?
    Ja se toga odavno pribojavam, ali se tjesim da je to samo moja paranoja, gledam previse subjektivno itd.
    Pa me fakat zanima necije racionalno i suvislo misljenje.
  • don
    8.4k
    do kad ćete prosipat te mitomanije?

Nevistića je bacio pod vlak već nakon MonacaMali dioničar

onaj tko je očekiva Nevistića da se vrati na gol nakon kroničnih ozljeda sa leđima koje ima, u sred sezone i par kola prije kraja polusezone živi u FM-u.
    Nevistića svaki trenutak mogu zabolit leđa toliko da se ne može dignit iz kreveta, i naravno da ga je rizik stavljat pogotovo kada je Zagorac par utakmica odlično branija.

kriv mu je DalićMali dioničar

di je izreka bilo šta da bi moga naslutit da mu je Dalić kriv?

kriv mu je Marić,Mali dioničar

također, isto pitanje? Više je puta čak i pohvalija Marića i reka da imaju izvrstan odnos.

kriv mu je Mmae.Mali dioničar

kriv je, to smo i mi navijači prije svih njih vidili i prepoznali da je lik rak za svlačionicu.

Ako ćemo trpit nedisciplinu, boliku**inu i neprofesionalnost igrača onda možemo odma ključ u bravu.
  • Cif
    162
    bolikurčinu i nezainteresiranost trpimo samo kad je Petković u pitanju ili mahač rukama na boku?
  • don
    8.4k
    kada je Petko iskazao "bolikurčinu" pod Bjelicom?

Aha da, sjećam se jednog primjera, ali tad je Bruno Petković završija na tribinama pod aktualnim trenerom. :smile:
  • Cif
    162
    al je zato je bilo pod svim ostalim trenerima ohohoh
  • NORTE
    12.9k
    izgubio i tu neku energijuLogistika

Ovo jedino.

Je promašaj jer je osvojio premalo bodova.

Bjelica želi opet u LP, a to može samo s titulom.

Ima priliku sudjelovat u doviđenju igrača i vjerujem da možemo ponovit zadnje proljeće...ako smo mogli onakvi...

Ništa osim optimizma nam ne preostaje.
  • Praskaton
    2.9k
    Nevistića svaki trenutak mogu zabolit leđa toliko da se ne može dignit iz krevetadon

Napokon imamo nekoga iz kluba na forumu :clap:
  • don
    8.4k
    prolistaj malo temu Ivana Nevistića i tko je i šta pisa.
  • vlatkomarkovic
    30
    Okolnim putem je do mene dosla informacija za Nevistića da problemi s leđima stvarno jesu u najmanju ruku kronični i da situacija nije bila jednostavna u jednom trenutku.
    Pretpostavljam da ovdje ima netko s medicinskim backgroundom, ali meni kao laiku je jasno da leđa nisu ramena ili stopalo pa da se samo tako ljude šalje pod nož. Češće se ide na neke konzervativne metode oporavka.
    Na ovom forumu sam jedan dan, ali ga citam od 2019. povremeno. Ne bi išao s teorijama zavjere da ne brani jer se zamjerio treneru, to nema smisla. Nevisitć je branio i protiv Monaca i protiv Salzburga, a svi koji su bili na famoznoj utakmici s Osijekom su mogli vidjeti koliko su mu kretnje ograničene radi leđa i koliko smo ranjivi radi toga.

Ista stvar za trenera i ozljede!
    Ako trener ima krivice za to, ima i liječnička služba jer nam apsurdno dugo traju oporavci, a bome i Uprava radi stanja glavnog i pomoćnih terena. Maksimir trenutno nije puno bolji od Šubićevca. Radi čega je tako, znaju samo odgovorne osobe.
  • Marley
    2.3k
    Ne znam sto reci... koja god bila tocna situacija s Nevisticem, bas me rastuzuje. Koji peh ima decko, pomislis da ne moze gore nego sto je bilo proslu jesen. Onda napokon sve sjedne na mjesto, super forma, novi ugovor. I onda se opet sve okrene.
    Silno zelim biti optimisticna, ali istovremeno se bojim kako ce to zavrsiti.
    :worry:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.