• Cosey
    549
    Zašto Nevistić ne brani? Je li i dalje ozlijeđen ili ...?
  • Jurki
    14.6k
    meni je zlo kad se spomenu u istoj recenici Dinamo, Rijeka, igraci, transferi i postotci.
    Treba tog smrada zalizanog odjebat za sva vremena.
    Ne poslat mu vise ni jednog igraca.
    Rađe bi da pljunemo 2-3 milijuna eura na filijalu svake godine, pa da ti prekobrojni tam igraju, nego da od Miskovica i 1 cent zaradimo.
  • NORTE
    13.3k
    Suludo je uopće da mete dinama koji igra LP budu igrači koji su popljugali 5:0 od Olimpije u Ljubljani.

Zašto Nevistić ne brani? Je li i dalje ozljeđen ili ...?Cosey

Nije ozlijeđen.
    Zagorca su ostavili na golu do kraja polusezone jer je bio u dobroj formi.
  • Cosey
    549

Nevjerojatno. Nisam obraćao pažnju jer sam mislio da je ozlijeđen.
    Izgleda da ima nečega oko Bjelice i Nevistića kada ga je ovaj nazvao klaunom.
  • Sting86
    38

Tak je buraz
    Dosta smo mi šlepali debelog, meni muka dođe kad se sjetim kak smo mu dali dva busa igrača a on se i dalje ponaša kao da vodi Dortmund a ne klub koji živi doslovno od donacija
  • OsamŠest
    4.3k

Repovi korporacije :grin:
  • vlatkomarkovic
    268
    Kada se očekuje povratak Pere Sučiča? Ima li kakvih kakvih vijesti o tome?
    Pretpostavljam da nece biti u kadru za Arsenal, Istru i Milan.
  • Majki2111
    3.7k
    Početkom drugog mjeseca.
  • Marley
    2.7k
    @Cosey tko koga, odakle to?
  • Cosey
    549

Kada je Bjelica bio u Osijeku i spominjao korporaciju, Nevistić je na Instagram stavio emotikon klauna.
  • Marley
    2.7k
    Aha to, ma mislila sam da je nesto novo u pitanju, vec sam se prepala. Ali ne sjecam se klauna u toj prici :grimace:

Iako da budem potpuno iskrena, ja nemam mira oko toga jos otkad se poceo spominjati Bjelica kao trener. Samo se nadam da tu stvarno nema nikakve price i da to otprije nema nikakav utjecaj na Bjelicin odnos prema Nevisticu.
  • Sting86
    38

Nevistić isto pametan u istupima kao Jarni... Nikad ne znaš kako će se stvari okrenut, moraš bit političan tu jer ti je to prije svega posao...
  • Sting86
    38

Ja imam dojam da će Nevistić završit na klupi i da će Čavlina bit vraćen i postat prvi golman. Nekak mi na to smrdi.
  • Logistika
    1.3k
    ajde kad Nevistic tako razmišlja kao mladić. Ali kad Bjelica to radi...a hrani ga ovaj klub kao nitko. Nadam se da to nema utjecaj trenutno. Problem je što meni Bjelica ne djeluje željan. Liku kao da je sve ovo onako. Takav je moj dojam. Do sad je već natukao solidne novce,osigurao se...nakon Dinama ce malo negdje u Bosnu,pa Sloveniju...ako bog da Emirati neki za 7 8 9 godina. Lik skuzio da mu za pare ne treba rezultat uopće. Posrao se sam po sebi sa izjavama,pa je izgubio i tu neku energiju koju je pokušavao prenositi na svoje načine po medijima i tako,prije i nakon tekmi. Tko zna kako zbog tih stvari po medijima i ostatak ekipe gleda na njega. I tko šta misli o njemu. A u kolektivu i to znači puno. Očekujem u roku 48h da mediji od ovog što čitaju naprave ozbiljnu teoriju,razočarati ću se ako je ne bude :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.