• Paggini
    29.6k
    I Torrente na 4 miljke. :cool:
  • NORTE
    12.9k
    Koji je točan iznos koji smo ukupno zaradili od Uefe ove sezone? (playoff, LP i 8 bodova)

Ne tako davno @deda je pisao i najmanje iznose prihoda od uefe i transfera, ažurirao tablicu ukupnog zbroja, sad toga nema, a klub je pun ko brod!
  • SAS1987
    15.3k
    Ne tako davno deda je pisao i najmanje iznose prihoda od uefe i transfera, ažurirao tablicu ukupnog zbroja, sad toga nema, a klub je pun ko brod!NORTE

Toliko smo puni da ne stigne pokrivati jedna osoba :cool:
  • petkove škarice
    81

ovo je zadnje kaj je objavila ova stranica
  • Sting86
    5

Soldo glavni igrač Osijeka ove godine skupa sa Dantasom, Hernani je solidan igrač, zaboravljamo mi da pričamo o HNLu a ne o Bundesligi ljudi. A odlaze sigurno jer Osijek mora nekako stadion otplatit Mađarima

A di će Selahi nego u Dinamo? Sam je dao hint oko tog neki dan.
  • CastAway1986
    2.1k
    upravo ljudi stavljaju da mu je agent izjavio da u Dinamo ne dolazi !A Osijek će tek uvidjeti kakve mu je Boto macke u vreći doveo..
  • Sting86
    5

Onda tko ga šiša... Ne mogu reć da mi nije bio želja ali on je očito kao karakter skupa sa agentom žešća budala (ne zbog Dinama nego zbog komunikacije koju postavljaju)

Na kraju će završit u Standardu iz Liegea i tamo gnojit klupu, bratić mu igra u Belgiji di se i on rodio pa imam dojam da mu je cilj se tamo i vratit. A on nije klasa kao Ivanović da ga uzme klub kao Royale Union, ima već 25 godina. Možda i bolje da ne dolazi kad razmislim obzirom na to kak drka Rijeku oko ugovora svake godine.
  • CastAway1986
    2.1k
    Da se naši znaju dogovoriti vjerojatno bi i došao ali već vidim da idemo po Soldu kako bi uštedjeli na plaći koja bi mu bila manja nego ono što bi trebali dati Selahiju..
  • Sting86
    5

Soldo je oke opcija, još manje bi koštao a i mlađi je.
    S tim da je pružao ekstra igre u lošijem klubu i često bio dio momčadi kola.

Selahi je odličan samo što nama treba netko za duže od polusezone, imam dojam da bi on forsirao transfer iz Dinama već na ljeto ako bi Dinamo postao prvak.
  • CastAway1986
    2.1k
    Soldo nije agresivna šestica kakva Dinamu treba..
  • NORTE
    12.9k

Hvala, znači 35 milijuna eura u LP.

Mislim da tome treba nadodati i još milijuna od plasmana u playoff u kojem smo izvukli Qarabag, koliko je dinamo dobio za to?

Baturina i Sučić su praktički na prodaju iduće ljeto, a trenutno pričamo o nekih ~40 milijuna eura vrijednosti.

Osvajanjem titule najvjerojatnije idemo direktno u LP što je 30 milijuna eura.

Mislim da je jasno kakva pojačanja očekujemo u idućih mjesec dana.

Igrači kojima ističe ugovor na ljeto:

KTC
    Rile
    Moha
    Oliveras istek posudbe?
  • Sting86
    5

E jbg onda zaboravimo HNL jednom za svagda
  • dumitrumitu
    1.3k
    Novci za ulazak u playoff su uračunati u ovo.
  • NORTE
    12.9k
    Izgleda da Mišković uopće ne želi surađivati s neMamićevim dinamom. :smile:
    A još manje sad kad je tu i Neno "korporacija" Bjelica.

Otuda i te lude cifre koje zadnja dva prijelazna roka lupa za svoje igrače, na koje se Bjelica i javno osvrnuo.

Pretpostavljam da je i ova odbijenica Selahija dio te priče.

Prošla suradnja s tim klubom i njegovi igrači su prekriženi i nebitni, tržište nam je cijeli svijet.
  • Efes Pilsen
    9.1k
    ne bi ja rekao, zuljaju njega one klauzule koje dolaze s nasim igracima pa divlja s cijenama kako bi ih nasi otpisali.
    Mislim da planira na Jankovicu uzet 4 mil. i eto nek bude 2 za Rukavinu, ako je tocna tvrdnja da imamo po 50% onda je to 3 mil. nama. Ovako digne cijenu Galesicu sa 5 na 7 pa kaze ajd 4 i klauzule kao da mu za kavu dajemo.
    Realno, dobio je iznad ocekivanja novce i za Frigana i za Ivanovica i ima uporiste za trazit, samo sto je za nas uvijek visa cijena jer hoce i kes i buduci kes.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.