• Hrwoje
    7
    Papir je sramota , mnoge stranice sljepljene . Kod slaven belupa piše NL SLAVEN BELUPO Tu tiskarsku grešku su ponovili i u hc albumu . Srebrne sličice isto koma bez ikakvog efekta za razliku od prošle godine
    Sve u svemu nema ni milimetra pomaka prema boljem naspram plošlogodišnjeg albuma HNLa
  • Majki2111
    3.6k
    Nudim: 63, 95, 176, 202, 267, 296, 309, 322, 330, 350
  • Majki2111
    3.6k
    Niko ništa??? Di je ekipa, niko se ne javlja, skuplja li netko? Jek ko za đoranje??
  • FrenchMontana
    749
    Ekipa ima tko od prošle sezone: 8,15,182,238,271,312
  • javolimtebejako
    1.7k
    ko želi poklonim mu album s tvrdim koricama, upravo mi stigao al neda mi se ipak skupljat
  • Nisi više onaj isti
    143
    Pozdrav,

ako nekome trebaju Vatreni put paketići sličica neotvoreni može mi se javiti u inbox.

Dajem ispod nabavne cijene... Moguće i veće količine
  • jp23
    2.8k
    Napomena ekipa, za one koji sakupljaju, ponedjeljkom u 17:00 imate organizirane razmjene u Bikersu na Savskoj :blush:
  • dodo992
    67
    Želim sretan i blagoslovljen Božić svima!

IMG-20241225-153559.jpg
  • Hrwoje
    7
    Sutra ( subota 28.12.) od 11:00 pa do nekih 12:30 udruga organizira razmjenu sličica BBF-u u Savskoj 150 .
    U ponedeljak 30.12. standardno ko i svaki ponedeljak BBF od 17:00 pa do nekih 19:00
  • Majki2111
    3.6k
    @Dinamosaur @jp23

Hitno zamjene. Nudim 166 duplića, tražim 44 sličice. Kak vi stojite?
  • cron1ck
    1.7k
    Fali mi još 66 sličica, imam samo 4 duple(poštom sam zamijenio preko 50 sličica, danas došle zadnje)
    Nego još uvijek čekam svoj album s tvrdim koricama pa ih još nisam polijepo. Sad pitanje isplati li se lijepiti u mekani i čekati da ovaj s tvrdim koricama postigne neku vrijednost i prodati ga?
  • Majki2111
    3.6k
    Kako da ti mi odgovorimo na to pitanje? jesu li ti motivi skupljanja ekonomski ili intrinzički? To vidiš sam sa sobom. Ja skupljam isključivo jer gajim afinitete ka papirnatom povijesnom izvoru. Motivi djelovanja intrinzički vođeni. Kako da se ja stavim u tvoje cipele?
  • immerwieder
    1.4k
    @Majki2111
    samo da spomenem lijepo iskustvo razmjene s mladim kolegom
  • Majki2111
    3.6k
    Isuse Kriste dragi. Ekipa nije svjesna kakvog forumaša ima ovdje. Ja sam ostao paf i dobio blagu anksioznost prema sebi od toga koliko je ovaj čovjek kvalitetan, a i njegova djeca isto.

Sat vremena smo ostali ćakulat nakon razmjene.
  • Hrwoje
    7

Osobno se ljepim niti u jedan niti u drugi nego slažem u binder .
    Da ti sve objasnim . Ne ljepim u ovaj mekih korica jer je papir katastrofa i imam osjećaj da će se raspasti za 2 godine uz povremena listanja .
    U HC izdanje ne ljepim jer po nekim razgovorima sa ostalim kolekcionarima velika je šansa da ovo bude jedan od najrijeđih Panini hc albuma na tržištu. Odštampano ih je 5000 komada . Manje od 10% ih je išlo u udrugu i ti su 99% bili perfektni. Ht je preko aplikacije djelio albume a koliko sam vidio 50%+ ih je stiglo vlasnicima oštećeni u transportu. E sad od 5000 albuma odbiješ tih 50% oštećenih pa odbiješ one koje su vlasnici otvorili iz originalne ambalaže i počeli ljepiti u njih sličice doći ćeš do male brojke mint zapakiranih albuma . A kolekcionara hc Paninijevih albuma imaš po cijelom svijetu.
    Sa čisto kolekcionarske strane ako još nisi otvorio album i ako je mint stanje spremi ga negdje i to je to .
    I za kraj tvoje pitanje na kraju : što ti znači neka vrijednost ? Koja ti cifra pada na pamet ?
    Od jednog albuma se nije nitko obogatio a opet s druga strane ako nisi kruha gladan nema ga smisla sad prodavati po 35-50 eura
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.