• Maki85
    82
    Zasad sigurno dolaze lijevi bek i centarfoNORTE

Bolje ne koristiti riječ sigurno u ovom kontekstu. Tako je već bilo pa prvi propo, drugi otišao u Feyenord i na kraju "odigrat će Ljubo", moglo bi bit "odigrat će Pero". Od toga je prošlo već 2 i pol godine, još uvijek se nije maklo milimetar na tom lijevom beku.
  • NORTE
    12.9k
    Dobro je što nam dolaze pojačanja, ali moramo bit svjesni da prije derbija idemo u Osijek i Rijeku, a mi smo sad na -7.

Loše je što su Petko i Mišić upitni za početak nove polusezone, a Sučića tad sigurno još neće bit.

S ovakvim zaostatkom u Hnl-u me i nije nešto briga za LP jer igramo s daleko jačima dok se mi mučimo protiv raznih Varaždina.
    Mislim da smo svoje šanse za prolaz prokockali, iako uvijek se možemo nadat i dat sve od sebe.

Pojačanja neće moći igrati u LP, ali zato se treba bacat na glavu u Hnl-u.

Osijek je ostao bez Bota, ali vidjeli smo šta su nam napravili na našem Maksimiru iako su nam tad igrali i Sučić i Mišić i Petković! Bili smo nemoćni nakon 2:3.

Nedavno se pričalo i da se Osijek planira ozbiljnije pojačat, a i oni su samo 3 boda iza nas!

Rijeka je prva i stabilna, malo primaju, u gostima su nam skoro uvijek problem, u Maksimiru mi nismo postojali, a gotovo sigurno će se oni pojačat, imaju par pozicija gdje su tanji, posebno špica.

Tako da do derbija kojeg svi toliko željno čekamo da pregazimo gubu imamo još dosta težeg posla.
  • Sting86
    3
    Ekipa poz, novi sam na forumu kojeg pratim dosta dugo samo nisam znao kak se rega na njega (nisam novinar ni ništa da znate)

Što se tiče Norteovog komentara, ne može se Osijek mjerit s nama koji je u još gorem k što se sportskog sektora tiče i financijskog dijela, Gattuso je u rukavicama najavio skori bankrot Hajduka, a što se tiče današnje tekme mi zaboravljamo da Varaždin ima konsolidiranu ekipu koja nije više onaj raspali Varaždin iz 2011. nego ekipa koja ima konstantniju igru od Osijeka i ozbiljnije igrače izuzev trojke Dantas-Soldo-Hernani. Ne znam jesam kog fulao, Jelenića i Jurišića mi se ne spominje obzirom na to da su rang Moharramija.

Selahi je praktički Dinamov, Orša bi bio dobar backup, imamo pun k mladaca koji su danas odigrali okej tekmu obzirom na malen broj minuta do sada, fali nam 5 stožeraša, postava se krpa iz tekme u tekmu, ovakve ozljede uz tempo Europa-domaća liga ne bi mogao preživjet ni netko sa 20x jačim budžetom. Nisam klasa bolesni optimist ali dajmo budimo realni malo.
  • Jaro
    8.4k
    Gattuso je u rukavicama najavio skori bankrot HajdukaSting86

Ovo se nebu desilo...
  • GeneralNapoleon
    7
    Ugodnu vecer zelim svima. Otkrio sam zonu u jesenskom dijelu prosle sezone i od tada ju citam gotovo svaki dan. Sada sam konacno odlucio i sam napraviti account kako bi mogao sudjelovat u razmijenjivanju misljenja sa ljudima koji su podjednako zainteresirani za ovaj klub kao ja.

Kao prvo mislim da smo svi razocarani nasom odigranom polusezonom sto se HNLa tice, s time da smo se doveli u slicno losu situaciju kao prosle sezone. Dakako smatram da smo sa ovih -7 jos dobro prosli s obzirom koliko smo kiksali i koliko smo imali pehova sa ozljedama, fulavanjem zicera i primanjem eurogolova. Iako nece bit nimalo lako sam uvjeren da sa dobro odradenim prijelaznim rokom mozemo nadoknadit zaostatak i dignut jos jedan pehar prvaka Hrvatske.

Ali naravno treba i rec da nije sve bilo lose, jer iako smo najvjerojatnije propustili priliku za prolazak u sljedecu fazu lige prvaka (makar do kraja nema predaje), ja osobno sam izuzetno zadovoljan sa vec ostvarenim.

Bilo kako bilo, ova pauza ce nam najvjerojatnije dobro doci da se odmorimo psihicki i fizicki, te da na prolijece krene plavi tsunami koji ce pregazit HNL i potuc se sa Arsenalom i Milanom. Idemo jako.
  • Sting86
    3

Misliš da bi kraj sekte Gattuso to smio reći a da ne gori pod petama?
  • Paggini
    29.6k
    Bilo kako bilo, ova pauza ce nam najvjerojatnije dobro doci da se odmorimo psihicki i fizicki,GeneralNapoleon

Doći će odmor svima koji nisu na Zoni, naša šizofrena "Transfer rasprave" bitka tek počinje :heart:
  • ElDorado
    803
    Danas je Rijeka protiv Belupa odigrala odlicnu utakmicu. Mi ako ne dignemo znacajno nasu organizaciju igre, ne dignemo bitno fizicku spremu, borbenost, brzinu igre ne mozemo se na -7 nadat nicemu. Bez obzira na pojacanja. Pozelimo da se to sve ostvari!!!
  • Jaro
    8.4k
    -7 protiv ovog Hajduka nije nenadoknadivo, stovise, ali protiv ovakve Rijeke bogme ce bit tesko...
  • Dzgšb
    1.2k
    Jel zna netko, dal' danas Transfermarket osvježava napokon cijene igrača za HNL?
  • CastAway1986
    2.1k
    ako ti je Hernani ozbiljan igrač onda si promašio sport.Na stranu gol koji mu je uletio protiv Dinama još jedna u nizu Botinih prevara .Vidjet ćemo sad kad je pobjegao u Brazil što će se dogoditi, Jurisic i Soldo pred transferima a Dantas hoće otići..i odakle ti da je Selahi praktički dinamov , još jedan insajder?
  • Sven
    51
    Nemoj zaboravit da ta Rijeka ima 9-9-0. Sto znaci da kiksaju svaku drugu utakmicu. Uvjeren sam da je hajduk puno veca prijetnja unatoc svemu. Nemaju igru ali individualnom kvalitetom mogu rijesiti utakmicu
  • Crni86
    6.6k
    Mi ako odigramo drugu polusezonu na razini prosle sezone gdje nismo znali za poraz (vjerujem da je moguce) , mi osvajamo titulu. Jednostavno protivnici osvajaju pre mali broj bodova, cak manje i od prosle sezone. Imamo jos 2 tekme sa rijekom i hajdukom i tu se razlika moze istopit za 6, ali samo jedino ako cemo mi biti na nasoj pravoj razini.

Zato pamet u glavu svi skupa, odraditi vrhunski prijelazni rok, pripreme i osvojit titulu te direktan plasman u skupinu LP.
  • dumitrumitu
    1.3k
    Transfermarkt updateao hnl. Kod nas je očekivano skočila vrijednost Sučiću i Kulenoviću.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.