• Crni86
    6.6k
    Ja sam gledao tekmu, dvije i nije me uopce odusevio.
  • Laugreano
    2.7k
    Iako su neki govorili o njemu jos prosle sezone, nisam htio komentirat dok ga ne pogledam. A pogledao sam ga ove sezone dovoljno.
  • Paggini
    29.6k
    Torrente bi mogao imati neki omanji renome zbog klasnih predstava u LP, dalo bi se to iskoristiti za 7-8 milijuna u neki španjolski klub sa sredine tablice.

Meni drag igrač, ali on i KTC ne funkcioniraju skupa većinu vremena, a KTC je bolji igrač od njega, pa je računica jednostavna.

Perković mora igrati.
  • Praskaton
    2.9k
    dalo bi se to iskoristiti za 7-8 milijunaPaggini

Kuna
  • marcio amoroso
    38.4k
    dalo bi se to iskoristiti za 7-8 milijuna u neki španjolski klub sa sredine tablice.Paggini

Nema šanse. Možemo biti sretni da se nađe klub koji će dati 3, 3 i pol miljuna.
  • Paggini
    29.6k

Ne, eura. Mlad je igrač, ŠPANJOLAC, dobio je iskustvo igranja u LP, odigrao je dobro u LP, ima svojih prednosti za klub koji igra sa tri iza, nama nema neke koristi.
  • Daliban
    3.3k
    5 milijuna i prodano.
  • Praskaton
    2.9k

Sry al za ovo ne postoji apsolutno nikakva šansa.Štoviše nisam siguran jel se zajebavas pa ja ne kužim il si ozbiljan
  • Tongo Doumbia
    5k
    Jebi ga, Sučića smo na tacni dali za 9 Comu.

Sad da će nam netko za njega toliko iskeširat, nema teorije. Spor je, nije tehnički potkovan. Ne vidim mu jasnu kvalitetu za te novce. Pri tome ima 23 godine, dogodine 24 a cijeli život je u Španjolskoj, nije da ga ne znaju.

Ja bih ga za 3 dao odmah i krenuo forsirat Perkovića, Jakira jr i slične. Uz naravno neko jače iskusnije ime.
  • Paggini
    29.6k

A ne znam, vjerojatno ga precjenjujem, ali nije mi toliko nerealno. Mislim ako vi pričate da jedan Galešić može otići za 7 milijuna negdje van i da je to realna cijena i da će ga Miško uvaljati iako nema minute europskog nogometa, vjerujem da i Torrente koje je najbolje partije odigrao u LP, spanjolac je, bivsi mladi reprezentativac Spanjolske može za istu cijenu.

Da se razumijemo, i za 4 milijuna bih ga prodao, ali nije mi 7 toliko nadrealno. E sad, koliko naši znaju prodati je pitanje.
  • Navijač Dinama
    8.9k
    7-8 milijunaPaggini

Za tu smo cijemu koliko znam prodali Ivanušeca koji je kidao zadnji sezonu ipo prije toga, Torrente odigra jednu solidnu utaimicu, i tri loše, spor je kao blato i malo malo ima puno alibi dodavanja.

Baš me zanima koja bi ekipa bila toliko izgubljena i užasna da dadne 7-8 miliona za igrača kojeg oni albanci iz Lokomotive i Mudražija vrte kao balerinu.
  • Daliban
    3.3k
    Na tržištu od prije koju godinu tih 7 milijuna ne bi bilo ni toliko suludo, ali cijene su baš pale u zadnjih par godina.

Španjolska putovnica mu sigurno daje na vrijednosti, ipak i takve bezvezne stvari utječu na cijenu i percepciju igrača. Da je Albanac i tehnički ovako loš, sasvim druga priča.
  • Praskaton
    2.9k

7 mil za Galešića spominje jedino Miškovic.Čak i on zna da je to nerealno.

Ne znam Torrente je odigrao 7-8 solidnih utakmica u kojima smo bili u podređenom položaju gdje svi vide njegove mane kod otvaranja igre,brzine,agilnosti.
    Bio je na radaru u matičnoj zemlji,imao i nekih problema s ozljedama.

Moja je prognoza da on bolje od ovoga ne može.Solidan igrač pogotovo ako ga uparis s nekim tko zna razigravat.

Sve preko 2 mil je po meni odlicno i odmah bi ga prodao.
  • ElDorado
    803
    Zazivate Pongračića koji je isto spor i još sklon pogreškama. Ne razumijem zašto bi ga sad prodavsli kad imamo dva i pol stopera? Zar mislite da je realno dovest nova 2-3 stopera?!
  • Paggini
    29.6k

Pa prodali smo Ivanušeca ispod svake realne cijene i to nam ne bi trebao biti standard da prema tim transferima gledamo svaki buduci.

Opet napominjem:

Mlad, ali ne i nezreo igrac
    Igrao za u-21
    Spanjolac (pa je odmah i privlačniji)
    Ima iskustvo lige prvaka gdje je odigrao jako dobre partije
    Visok, jak

Ako ekipa igra niski blok, on tad igra fantastičan nogomet i najbolje partije je davao upravo u tom sustavu.

Kažem, uzeo bih i 4 za njega, ali 7 nije nerealno gledajući sve gore nabrojano.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.