• Simba
    42
    Kakve mi golove dobivamo, to je prestrašno. Al ajd, 3 boda su tu
  • Mr Anderson
    9.1k

Pa nisam ni rekao da Zagi nije kriv, nego da i RPG snosi dio krivice. Samo što se odmah javlja ovaj teletabis koji isključivo baca drkicu na strance i vadi moj komentar iz konteksta.
  • Ivan0302
    626
    Hvala im za 3 boda na Božić, kamen sa srca je pao.
  • Orc123
    9.4k
    Ne vrijedi nista govoriti nego se nadat boljem....3 boda osvojili a dalje zelim neki kurac vidjeti i od taktike Nenada Bjelice....nek pokaze da moze to dovest u red i da izgledamo ko momcad, a ne ko da smo se skupili jucer!
  • recikaj86
    475
    Rekli smo 3 boda kako god. Napokon smo to i dobili. Sretan božić dinamovci moji :cool:
  • BBB Mataa998
    2k

Sta sve tipkovnica mora trpot. Pa majstore jel vidis u kojoj brzini se sve odigralo,di da du vrati van gola? :lol:
  • Nemrem igra Dinamo
    2.5k
    Hvala Bogu pa su 3 boda konačno u džepu. Sve ostalo za zaborav... A i polusezona je završena, svima će nam dobro doći malo odmora, nervoza je ogromna, što je vidljivo i tu na forumu...
    Nadam se debelom remontu u stanci i povratku Petka, Sučića i Mišića :pray:
  • rioda
    5.7k
    Dobro je, izvukli smo pobjedu, još kakav kiks danas pa se okrenuti transferima.

Terzić se na kraju ponadao izjednačenju pa pustio igru, a onda nama prekinuo čistu šansu.

Moharrami je danas, nadam se, odigrao zadnje minute za Dinamo.
  • dbut
    57
    I opet ovako vodit utakmicu može bilo tko za plaću od 2500€... Muka gledati utakmice već dugo vremena... Ova postava dinama trebala je devastirana Varaždin! Daleko smo igracki kvalitetniji!

Daj neka prvo pojačanje bude trener!
  • Orc123
    9.4k
    reko bi ti svasta ali necu..nisi vrijedan....pasivno agresivan lik..blago tvojoj okolini u kojoj se kreces....
    I da, sretan ti Bozic....
  • Cosey
    541
    Taktika zabit ćemo gol više ima smisla samo ak ti u napadu igraju Mbappe i slični igrači.
    Ajde, bar smo za promjenu pobjedili.
  • San Lorenzo
    17.9k
    Pokazali smo 60ak minuta jako dobrog nogometa, problem je što u onih 30, kao i u ostatku sezone, padnemo toliko nisko da poništimo skoro sve dobro.
  • NitkoBitan
    20.8k
    I opet ovako vodit utakmicu može bilo tko za plaću od 2500€...dbut

Mogu i ja branit za tu placu primili bi manje golova.
  • nwankwo646
    347
    i još jedno, ako Dinamo primi 24 gola to znači da u obrani igraju panjevi, a samo panj to ne vidi.
  • IceMan
    2.4k

Pa bas zato jer su blizu jedan drugoga i jer ima igraca na leđima mu ne daješ u okvir gola nego je napucaš u aut.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.