• marcio amoroso
    38.4k
    Prejeben je ovaj HNL. Uživancija za gledati. I ne zezam se, ne.
  • Crusades
    14.2k
    Mrzim i ja Loksu, davnih dana bi ih izbacio iz lige skupa sa klubom braće Dalton. al sve dok će oni bit takvi kakvi jesu (nedostatak samokritike, stvaranje mitova o sebi i svom klubu, bahati, propotentni, dok god će više mrzit Dinamo nego što vole Hajduk i još toga puno...) ja ću slavit svaki njihov kiks pa kar bio i od ovog umjetnog kluba.
  • Nino Bule
    14.8k
    Ovo je najbolja hnl utakmica koju sam gledao u dugo vremena. Opcenito međusobni susreti rijeka,hajduk,lokomotiva su jako dobre utakmice, samo osijekove me ne zanimaju.
  • Simke
    497
    Bome moglo bi nekim slucajem i suprotno, nebi se zacudio s obzirom i na nase igre..
  • Nino Bule
    14.8k
    ma nisam se na to referiro, jebe mi se sto je hajduk izgubio nego je decko 4 puta pitao oko lokomotivinih igraca kao da se veseli sto su dinamova druga ekipa
  • gh0c
    256
    Zadnje 2 utakmice Lokomotive prava poslastica, gušt za pogledat!

Možda zadnja zanimljiva utakmica Dinama u HNLu mi je bio valjda onaj Inker 5:3 prije 2 godine sa rapsodijom kišom zabave proizašle iz osrednjeg nogometa :joke:
  • Crusades
    14.2k
    onda se razumijemo :wink:
  • Nino Bule
    14.8k
    Inace lokomotiva je zadnje tri utakmice (dinamo,rijeka,hajduk) uzela 7 bodova. Vjerovatno najgori raspored od klubova koji se bore za 2. mjesto
  • BlauDivision
    464
    Tovari na prirodnoj poziciji
  • Papastrumf
    13k
    Stvarno je bilo dobrih utakmica u nastavku sezone. Obje utakmice polufinala kupa, ovi medjusobni okrsaji za Europu, hajduk-varazdin.. uz bolju infrastrukturu i vise gledatelja, dojam bi bio jos bolji.
  • reziser
    6.9k
    I sad im slijedi lakši raspored...
    Najveći kandidat za 2 mjesto

To bi bio show da loksa bude druga

A grad bez stadiona za lp
  • reziser
    6.9k

O tom ja pričam
    Hnl uopće nije loš
    Da su bolji stadionu i da je više publike bila bi to super liga

Ali kako je... Je
  • Markelo
    2.9k
    Tudor nece imat odogovor na Jovoball
  • Nino Bule
    14.8k
    To ce bit negledljiva utakmica kao i svaka dinamova nakon povratka hnla
  • Bosna86
    11.8k
    Tradicionalno nedjeljno slavlje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.