• don
    8.4k
    Stojković previše riskira sa ovim ambicioznim dodavanjima. Bolje ekipe bi ovo kaznile sa 2 gola.

znaš li stari što je problem? U limaćima se uči da se lopta golmani vraća pored gola, nikada u gol, baš zbog ovakvih situacijaJos-Optimus

točno. Krivi su obojica jer se ovo ne vraća u gol.
  • Orc123
    9.4k
    stvarno, ti si fakultet.....nemoj vise uvrijedio si me, necu moc spavati....
  • ElDorado
    798
    Ja ne razumijem ove Bjeličine izmjene da ga jebeš
  • miro
    5k
    Znači od ulaska u igru Špika je daleko najbolji igrač na terenu i opet ga ekipa pljuje...nevjerojatno
  • Cif
    152
    pa da to se mora tako raditi dok na golu imaš balvana ko dinamo.
  • Lihtmašinac
    318
    BTW, najbolji dio današnje utakmice je kaj čujemo kaj viču s klupe.
    Za sada su mi favoriti:
    1. Aloooo Špika (kasno vraćanje u obranu)
    2. Rekacija, reakcija (po izgubljenoj lopti, vidi se da nam je energija i volja na niskim razinama)
    Kermit

3. Radimo, radimo, radimo! (kad se treba defenzivno kretat)

Editirano: OK, ovo može bit i da su Varaždinci vikali svojim napadačima, tko će prepoznat te glasove... Al fraza je svejedno fora. Kao u limačima :grin:
  • luka modic
    662
    Gabriel,Stojković,Kač,Pjaca imaju mjesta u prvom sastavu Dinama,KTC Torrente Rog Zagorac Moha Mbuku mogu biti rotacija uz Ristovskog Ogiwaru a Špikiću,Hoxhi,Kulenoviću se zahvalit na svemu nadam se povratku pravog Petkovića Mišića Sučića Baturine Nevistića i dolasku bar 3 4 igrača na razini Dinama
  • Jos-Optimus
    3.3k
    hahahah, realno :)
  • luka modic
    662
    ma moze on zabit hat trick do kraja nista nece promjenit jednostavno momak je svih ovih godina pokazo da nije igrac za Dinamo i tjt
  • Crusades
    14.2k
    Pričajte sta ocete smjesna tekmaMiro Vugrinec

Dobro, ispričat ćemo se Varaždinu i vratit bodove jer umjetnički dojam nije bio dobar nakon 7 utakmice bez pobjede.
  • CastAway1986
    2.1k
    Neke kao da se ne smije kritizirati, osim što je vratio jako brzu loptu direktno prema golu (iako je i Zagi trebao reagirati bolje) RPG je danas očajan u obrani , nije njegova pozicija pa zato i ne očekujem nešto prema naprijed ali je u obrani kritičan
  • Georg Koch
    5.1k
    truba reakcija, krivo sam se izrazio.
    I Casillas je imao greski.
  • miro
    5k
    Mbuku bi meni igrao špicu neko vrijeme, a Špika i Cordoba krilo. Kule na klupu
  • KtcGoat
    85
    Mogao bi on i napadaca lagano, ali ne daju dusmani
  • Orc123
    9.4k
    nemoj jebat? Znaci trebao ju je u korner poslat? Hehe znaci profesionalni nogometas onakvu loptu ne moze stopirati? 300 tis po sezoni je ipak premalo da bi osnove znao kao sto ti velis, da stopiras ovu loptu fakat moras biti Petkovic.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.