• mokoxax468
    822
    To je zato što su igrali u drugoj zemlji, inače je i kod njih kladionica (dafabet) na prsima
  • Mihaljević
    10.7k
    Castore je izgubio i zadnje velike klubove za koje radi dresove, Bayer, Rangers i Sevilla su doslovno zadnji čavao u lijes. Trebamo i mi odlepršat, Puma, New Balance ili povratak na Adidas. Jednostavno im se zahvaliti i priznati da smo pogriješili.
  • Blueshadow86
    2.1k
    Trebamo i mi odlepršat, Puma, New Balance ili povratak na Adidas. Jednostavno im se zahvaliti i priznati da smo pogriješili.Mihaljević

Slažem se. Puma radi dobre i lijepe dresove. Adidas je ok, klasika. Moja neka tiha patnja je da furamo Nike u budućnosti.
  • Paggini
    29.3k
    Jednostavno im se zahvaliti i priznati da smo pogriješili.Mihaljević

Na temelju čega da ih odjebemo? Osim što su mršavi sa shop artiklima?

Dresovi su sasma solidni, imamo jedinstvene dizajnove, ne kidaju se, ne odljepljuju se, ne tope se znojem, a uz to imamo i 2 milijuna godisnje od njih.

Artikli u shopovima fkt jesu bezveze, ali uz sastanke i razgovore i to se brijem moze korigirati kako tako. Nije bas ni da je Adidas pucao ni od artikala u shopu, a bome ni od jedinstvenih dresova.
  • Mihaljević
    10.7k
    Dresovi su sasma solidni, imamo jedinstvene dizajnove, ne kidaju se, ne odljepljuju se, ne tope se znojem, a uz to imamo i 2 milijuna godisnje od njih.

Artikli u shopovima fkt jesu bezveze, ali uz sastanke i razgovore i to se brijem moze korigirati kako tako. Nije bas ni da je Adidas pucao ni od artikala u shopu, a bome ni od jedinstvenih dresova.
    Paggini

Ne znam zašto onda svi odlaze iz Castorea kad je sve tako brutalno, Castore jednosatvno nije ozbiljan brend. Za tih pišljivih dva milijuna klubovi poput Rangersa (Koji je tri puta manji klub od nas) ne bi nosio ni njihove gaće.
  • NORTE
    12.8k
    Baš zato što im velikani odlaze, a drugi će im teško doć, mi trebamo ostati kod njih dok god je u redu.
    U budućnosti bih volio povratak na adidas.
  • Tongo Doumbia
    5k
    Mislim da je ovo s Castoreom sto puta izgovorena laž koja postaje istina.

Da se ogradim, pošiljke su očigledno spore i shop nije opremljen koliko bi mogao biti (iako je na webu ponuda slabija nego uživo). Ali ljudi su nam dali dobar ugovor, imamo tri dresa kako i dolikuje klubu našeg ranga.

Osobno sam kupio par artikala i prezadovoljan sam materijalom i kvalitetom. Nedavno sam uzeo i trenirku jednog drugog kluba (također Castore) i nema niti jedne jedine zamjerke.

Kažem, u svemu se treba gledati i interes kluba, a on je u ovom slučaju više nego zadovoljen. Ako se nekome vraća na adidasove generičke proizvode koji se valjda mogu naći u svakom Hervisu ili Intersportu, samo bez našeg grba, onda super. Meni je ovako sasvim okej.
  • The Undertaker
    6.3k
    Sad kad su sve izgubili, osloboditi će im se kapaciteti za nas. Ako im je Dinamo perjanica onda treba ispregovarati da im postanemo pokazni model (kvaliteta, dizajn i asortiman) za druge klubove. Neka Uprava iskoristi trenutak.
  • Nolifer
    8.8k
    Castore je izgubio i zadnje velike klubove za koje radi dresove, Bayer, Rangers i Sevilla su doslovno zadnji čavao u lijes. Trebamo i mi odlepršat, Puma, New Balance ili povratak na Adidas. Jednostavno im se zahvaliti i priznati da smo pogriješili.Mihaljević

Apsolutno se slažem. Ja bih još ubacio i Nike kao prijedlog... :up:
  • Mandelinho
    438
    Ma dres kao dres, osobne preferencije treba ostaviti sa strane i uzeti onog tko ponudi najviše love i bok.

Zato i Leverkusen ide na New Balance jer im daju 6-7 milijuna umjesto Castorea koji daje 2-3 milijuna, sto je ugovor koji i mi imamo ako su informacije iz medija bile tocne.
  • Tajno Ime
    138
    Sad će castore imat više vremena za nas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.