• Crle
    605
    Najispravnije je ne doći sutra. Jednostavno.

Također i to ako se klubovi mogu dogovoriti pa ne igrati ili sjediti na terenu.
  • Dinamosaur
    1.7k
    Samo mislim da je licemjerno ne doc na stadion a gledat utakmicu preko istog onog kanala zbog kojeg se igra na dan zalosti.NitkoBitan

A ti imas ideju kako sprijeciti odigravanje iste?
  • Crni86
    6.5k
    A ti imas ideju kako sprijeciti odigravanje iste?Dinamosaur

Ne govori covjek o odgadanju. Prica o svakom pojedincu koji ne zeli doc na utakmicu, a onda ce gledat utakmicu na tvu. Zabava je gledati nogomet na stadionu ili na tvu, isto sranje drugo pakovanje. Po meni je isto to licemjerno.
  • Dinamosaur
    1.7k
    kuzim kaj prica, al gledaj dalje od toga, kaj mozes osim sprijeciti odigravanje
  • masacusec
    4.3k
    To je hrvatska država, selektivna provedba zakona i pravila, a očito i morala...
  • skener
    1.2k
    Pocevsi od istre i osijeka za 40 min klubovi trebaju odbiti igranje u ovom kolu

Pa neka hns smisli kako ce ih sve kazniti
  • Liks90
    2.6k
    Jedino kaj je ispravno sutra je da se ne izadje na teren
  • Nemrem igra Dinamo
    2.5k
    Kao ocu troje male djece, danas mi je bio izuzetno težak dana i sto pitanja mi je prolazilo kroz glavu... Bez ikakvog komentara na to da li je u redu ići ili ne na utakmicu u ovoj situaciji, osobno sam odlučio ostati kod kuće, a tekmu neću gledati. Dečkima iz grupe svaka čast, mislim da su donijeli ispravnu odluku :pray:
  • Crni86
    6.5k
    pricamo sada o pojedincima. Svacijoj pojedinacnoj odluci odlasku ili ne dolasku sutra na tekmu. Ne pricamo o odgodama i sta bi trebao napraviti savez.

Ja da sutra odlucim da necu ic na utakmicu, ne bi ju gledao ni na tvu. Jednostavno u takvom trenutku ti nije ni do cega. Nije mi do nogometa bio on uzivo ili na stadionu. Svatko ce za sebe to odlucit i svaciju odluku treba postivati.
  • vjeko1701
    10.5k
    Ma glupo je da na na državni dan žalost uopće došlo do toga da svatko za sebe mora odlučivati dal će ići gledati loptanje po travi ili ne. Bezveze polemike kada jedino mjesto koje je trebalo donijeti ispravnu odluku je očito bio HNS i/ili HT. Baš čekam očitovanje zašto i radi koga je takva odluka donešena. Meni sve smrdi da se HNSu jednostavno nije dalo organizirati nove termine.
  • Marley
    2.3k
    tako je. Ti roditelji moraju ostatak zivota prezivjeti bez svog djeteta. Prezivjet cemo i mi jedan vikend bez utakmice.
    Niti na stadionu, niti pred telkom.

Iskreno se nadam bojkotu igraca oba kluba, neka pokazu da su neke stvari u zivotu iznad svega.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.5k
    Ma užas! Ne mogu niti zamisliti kako je tim roditeljima... :broken:
    Biti će tekmi, ovo je stvarno trenutak da klub pokaže zajedništvo i da izađu svi na teren, zapale svijeću na centru i ne odigraju utakmicu. Ja sada pišem mail prema klubu s tim prijedlogom, nadam se da će razumjeti i podržati :pray:
  • superhik
    11.8k
    Dinamo je nasljednik Gradjanskog.
    Igrači i kibici istog stali su pred metke u onom prosincu Prosinačkih žrtava. Stajali su uz svoj grad i svoje građane.
    Igrači istog mogli su se proslaviti, otići u Montevideo na svjetsko prvenstvo, ali nisu. Stajali su u svoj grad i svoje građane kad su iz njega preselili nogometno sjedište u Beograd.
    Kasnije su stajali uz njih i za Hrvatsko proljeće, a da ne govorimo početkom devedesetih. Tko je razmišljao o tri boda dok je premrzao čuvao svoj grad i svoje građane u rovovima.

To je taj duh Gradjanskog, onaj o kojem je govorio Perška "On je to bio nekada, on je to bio za najtežih vremena po hrvatski narod, on je to i danas. Građanski će to biti i u budućnosti…”

Ideja Gradjanskog je iznad nogometa.

Na nama je na kraju da se zapitamo i odaberemo između tri boda i još jednog stajanja uz svoj grad i svoje građane.
    Pitam se samo, kome je sutra stalo slaviti golove?
  • rob ljubavi
    901
    Navodno će se igrati u nedjelju od 13 sati.
  • emreli21
    79
    Nedjelja u 13.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.