• Bruh
    1k
    nije hns bio ni odgodio kad je četvero poginulo u nevremenu prošle godine...

Sad baš gledam klub objavio da je odluka do saveza ne do nas.
  • Filip 91
    1k
    Obzirom na negodovanje većine što će se odigrat kao i bojkote, očekujem da sutra ovdje ne bude ni komentara istih vezano za tekmu.
  • DrawTube
    5.7k
    Ne brini se, neće biti mnogih
  • Dzoni
    880
    Mene prvog neće Maksimir vidjeti sutra. Jednostavno mi nema smisla derati se "i kolcem i lancem" dan nakon doslovnog krvoprolića u osnovnoj školi. A nositeljima tv prava želim da više nikad ni centa ne zarade ološi ljudski
  • NitkoBitan
    20.8k
    Mene prvog neće Maksimir vidjeti sutra. Jednostavno mi nema smisla derati se "i kolcem i lancem" dan nakon doslovnog krvoprolića u osnovnoj školi.Dzoni

Znas da ce bit navijanja?

Zadrzite za sebe svoje odluke. Uz to sto smo preuzeli trend sa zapada "divljanja" po skolama postajemo isti i po virtualnom signaliziranju da je netko "dobra osoba".

Edit: Pogledajte priopcenje BBBa.
  • din
    540
    Zbog tragedije koja se danas dogodila u OŠ Prečko odlučili smo da Bad Blue Boysi neće doći na sutrašnju utakmicu.

Ne možemo razumjeti odluku HNS-a da se sutrašnja utakmica mora igrati. I to "bez glazbe i zabavnih sadržaja"(?). Što je onda nogomet uopće i zbog čega se on igra?

Kakva poruka se šalje ovakvim odlukama društvu u cjelini nakon događaja zbog kojeg bismo se svi morali dobro zamisliti?

Na svakom pojedincu je odluka hoće li prisustvovati sutrašnjoj utakmici. Naša je želja da na njoj ne bude nitko.

Suosjećamo s roditeljima i obitelji stradalog djeteta, a svim ozlijeđenima želimo brz i uspješan oporavak.

BAD BLUE BOYS
  • Sajla
    6.3k
    doći na utakmicu, staviti transparent u stilu "samo HN$u je danas do nogom€ta" i kad sudac zafućka za početak utakmice otići s tribine bez glasa, bez ijednog povika.
    EDIT: vidim sad priopćenje BBB. i to je jednako snažna poruka s kojom se moram složiti.
  • Dzoni
    880

Nadam se da su dovoljno pametni da neće, a sad vidim da su to potvrdili
  • serbus
    4.4k
    Ja neznam kao da se od jučer prati HNL bojkot repke, nekad dinama samo ide njima u korist. Pa oni i hoće da nas nema na stadionima nego samo odabrana familija.

Baš zato što se jedan mali glas našeg grada više ne čuje naš mora biti još glasniji zato se slažem sa sajlom poruka se mora poslati.

Bojkot je najgluplji i najlakši način za napraviti ništa nešto kao kad političari osnuju povjerenstvo.
  • NitkoBitan
    20.8k
    Profit je na prvom mjestu, i ispred tragedija i ispred katolickih blagdana. Nikom ne bi dlaka s glave pala da su se tekme prebacile na nedjelju i ponedjeljak iako bi opet bio isti k.

"Obitelj".
  • Crni86
    6.6k
    Po meni sutrasnjim ne dolaskom stetimo samo nasem klubu… To sta nece doce ljudi na stadion savezu nista ne znaci, boli njih tuki.

Neka svatko donese odluku za sebe, po svojem nekom navodenju i filingu. Ja sam uzrujan i tuzan radi ovog dogadaja, ali isto tako cu sutra doci bez ikakve pre velike buke dat podrsku nasim deckima.
  • Cosey
    541
    Sramotno je kaj se igra s obzirom da je proglašen Dan žalosti u cijeloj RH.
    Razumijem da je problem s terminima, ali stvarno se moglo prebaciti u nedjelju u večernji termin ili u ponedjeljak.
    Možda i ja dođem, ali eventualno na zapad, a ne na sjever.
  • NitkoBitan
    20.8k
    Sto se dolaska na stadion tice tu nema pogresne odluke, nek je na svakom ponaosob da odluci kako i sta.

Samo mislim da je licemjerno ne doc na stadion a gledat utakmicu preko istog onog kanala zbog kojeg se igra na dan zalosti.
  • skener
    1.2k
    U ovoj situaciji jedino ispravno bi bilo da se klubovi dogovore i odbiju igrati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.