• Maximo
    584
    A kolka je izlazna klauzula Selahiju?
  • OsamŠest
    3.8k
    Povuć sve igrače iz Rijeke, dok je cigan tamo nema poslovanja i kraj priče.

Mi smo Dinamo, koji kurac ćemo se naprčit Miškoviću i maloj Rijeci.

Svaki rok ista priča. Do kad? Ajmo dalje..
  • vjeko1701
    10.4k
    Navodno 1,3 i iskreno, ako to nije neka patka ja bi isplatio i doviđenja.
  • plavadesetka
    53
    Zanimljivo da to za Kuleta stiže iz poljskih izvora i da kažu da Legia ima postotak, to nisam znao. Ali ne vjerujem da bi Besiktas taj profil tražio.
  • Paggini
    29.3k
    Jel ta izlazna klauzula postoji? Jedini info o postojanju i otprilike cifri je od Kalinica koji je ljetos nesto pokusavao, ali ima li neki relevantniji izvor?

Ako je 1.3 stvarno, sta se natezemo ko debili, isplati to. Niti jedan postotak nasih igraca u Rijeci ne vrijedi toliko, a kamoli postotak + igrac + milja eura

Ali ako ne postoji, ili je neka sumanuta cifra, onda za ljeto ga zakaparit i idemo dalje.
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Cuj to ako Jurisic ode mi cemo uzet beka kojeg on istisne. U Ferencvarosu.

Jel nije logicnije uzet onda Jurisica koji je, usput receno, prije 2-3 godine i izjavio da sve sto radi u karijeri radi da zaigra u dinamu?
  • Noel
    7.5k
    Ide Dahl, kaj se tresete...
  • Teofil Kateran
    1.5k
    ali ima li neki relevantniji izvor?Paggini

Meni je čak Kalinić relevantniji izvor od novinara. Mislim ako je spomenuo Selahija vjerujem da su se stvarno zanimali za njega, mislim realno ne dobiva ništa baš s tim da izmisli tu klauzulu, a novinari klasično kao i uvijek samo vole nabadati pa ako pogode pogode...
  • Paggini
    29.3k

A ne znam, ima rezona to što govoriš, daleko od toga ali mi je čudno da to nije već itekako poznata klauzula među svima, kao što je Pjacina bila. To smo znali svi u Hrvatskoj da je milju i po, jel.
  • Niko1986
    335
    Ovaj članak o Jurišiću na Germanijaku je doslovno sve što je Haza pričao, ali raspisano u milijun riječi. Ničoti fali materijala pa uzima sa Zone
  • vjeko1701
    10.4k
    I na početak dodan Barišić...da se nađe.
  • Maximo
    584
    Ovo su pisali onda...
    "Potencijalni transfer Lindona Selahija u Hajduk Split uključivao je tajne razgovore s bivšim sportskim direktorom Nikolom Kalinićem. Iako je Rijeka negirala bilo kakve službene upite, Kalinić je potvrdio svoj interes prije nego što je smijenjen, ali je nadzorni odbor Hajduka zaustavio transfer. Izvještaji o otkupnoj klauzuli od 650.000 eura bili su netočni, stvarni otkup iznosi 1,3 milijuna eura. Predsjednik Rijeke vjerojatno neće prihvatiti manje. Selahijev ugovor ističe početkom 2025. godine, a čini se nezainteresiranim za produženje, moguće pregovara s drugim klubovima."

Sad kolko je točno...valjda klauzula postoji ako svi pričaju o njoj...

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/1778899-15506449
  • don
    8.3k
    Selahi će sigurno napustit Rijeku na zimu, pitanje je je li to hajduk, manje vjerovatno Dinamo ili neki treći klub.
    Sumnjam da mu se sidi na tribini cilo proliće.
  • Olmic
    3.8k
    Rijeka nam ovo radi svaki prijelazni rok a mi uvijek skinemo gace i damo im igrace.. ocekujem pavica u rijeci pa Horvata itd
  • Crni86
    6.5k
    Sami smo si krivi za to… losje vodenje kluba u nazad zadnjih par sezona su svi uvidjeli i uvidjeli su da smo sad ocajni i pokusavaju to naplatit sto vise se moze. Jbga to je biznis…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions