• vjeko1701
    10.4k
    Hvala, doviđenja. Sretno u budućnosti s popunjavanjem kadra.
  • ElDorado
    736
    A kae s tom Selahijevom klauzulom?
    Kakve su to debilane?!
  • NKDZ86
    2.4k
    a kaj smo mi mislili i kaj očekujemo? da će reći evo izvolite za vas 2 milje, pa nisu glupi. izravni konkurent, ko nam je kriv kaj mi nemamo takav scouting i kaj moramo stalno od njih tražit nekog.
    mi moramo dočekat pupove u proljeću da vidimo na kaj liči cordoba, mbuku i ostala tzv. pojačanja.

edit: ne traže, mi im nudimo, poklanjamo.
  • vjeko1701
    10.4k
    Super, ko je njima kriv kaj nemaju školu i kaj stalno od nas traže nekog.
  • NitkoBitan
    20.7k
    Selahija mozemo pricekat do ljeta, ako se Rogu produzi posudba jos cemo bezbolnije "prezivjet". Bas me zanima kako ce Misko Selahija posjest na klupu u situaciji kad se Rijeka bori za titulu.
  • Jos-Optimus
    3.3k
    za ništa se oni ne bore, samo da se malo uozbiljimo i bit će jedni i drugi 15 bodova iza nas
  • Jurki
    13.5k
    Selahi ima izlaznu klauzulu.. isplatiti zalizano đubre, a Galesica si nek proda kam hoce.
    U Rijeku bi mogli ubuduce poslati samo odjeb kad si ne zalizano đubre imalo s cim popuniti kadar (pa makar Menalo bil na nasem platnom spisku jos 10 godina).
  • bbb medimurje
    3.4k
    7 miljuna za galesica? Hahahahhaha
    Ajmo ovo dobro zapamtiti za buducnost
    Nijednoga ali nijednog igraca im ne dati! Niti na posudbu a kamoli bez odstete!!!!!
  • Nolifer
    8.8k
    Nijednoga ali nijednog igraca im ne dati! Niti na posudbu a kamoli bez odstete!!!!!bbb medimurje

E upravo to. Zašto bi im davali za mukte? Sve je ovo biznis istina, ali nemožeš se pravit grbav, nakon toliko posudbi i usluga.
  • Facke
    4.4k
    Kaj ste skocili odma. Pustite nek "znalac" Izak s germanijaka pise. *Booom* :lol:
  • vjeko1701
    10.4k
    Iz Germanijakovog članka:

U potrazi za lijevim bekom Dinamo je bacio mamac na mnoge strane, a neka se imena već spominju u javnosti, Borna Barišić, koji bi ove zime mogao postati napustiti Trabzonspor, sigurno je jedno od njih.

Prijevod: Nemamo pojma ali uvijek imamo to ime spremno da nam popuni jedan paragraf.

Druga je opcija (bio) Eldar Ćivić, lijevi bek Frencvarosa, kojega je Bjelica htio dovesti još 2019., ali tada nije imao podršku klupskog vodstva, koje je dovelo švicarskog reprezentativca Francoisa Moubandjea. Ćivić sad ima 28 godina, na ljeto mu istječe ugovor i, bude li Bjelica odlučivao o pojačanjima, nije isključeno da baš on bude novi lijevi bek.

Prijevod: Nemamo nikakvu informaciju oko ovog pa jedino kaj možemo kao argument napisati je da ga je Bjelica htio 2019.

A bude li njegova nova destinacija Ferencvaros, tada bismo mogli svjedočiti 'trokut-poslu'. Naime, u tom bi slučaju Eldar Ćivić definitvno u Budimpešti pao u treći plan i time, vjerojatno, bio sasvim otvoren za dolazak u Maksimir

Prijevod: Nemamo pojma al moramo nešto pisati.
  • Paggini
    29.3k
    Pa ok, ove Miskoviceve cijene su smijesne i neka su, ali šta mi ne možemo već sad pregovarati sa Selahijem i zakapariti ga za ljeto?
  • San Lorenzo
    17.7k
    Toliko ćemo se naljutiti na Miška da ćemo mu Mikića pokloniti za 30% od budućeg transfera...pa nek si razmisli o svojim postupcima!
  • Efes Pilsen
    9k
    Mislim da bi to bilo najpametnije u ovom trenutku. Ne odricat se nikakvih postotaka, uzet Selahija kroz izlaznu ili dogovorit sve na ljeto je pitanje za struku. Misko neka dobije za Galesica 7 slobodno, ali neka i prosljedi lovu za Jankovica. Za te pare si Dinamo moze naci iskusnog stopera spremnog promijenit sredinu ala KTC.
  • Nolifer
    8.8k
    A da idemo i po Jankovića? Skroz pismen igrač...

Ups, samo da nebude sad "Germanijak doznaje"....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions