• NitkoBitan
    20.6k
    Bit ce minimalno 7-8 tisuca "stvarnih" navijaca na Belupu. Subota (za ekipu izvan Zagreba svakako bolje od petka), lijepo vrijeme, napeto prvenstvo...
  • Marley
    2.3k
    pao ZD3Liks90

Auuu, dakle zakasnih.
    Nista, bit ce dobar i 2.
  • Gelipter
    3.8k
    Stvarno ne razumijem one koji se nazivaju navijačima Dinama, a u prilici su, koji neće doći u subotu na utakmicu. Jedino objašnjenje za to bi mi bilo da zapravo ne vole Dinamo, već samo rezultate.
  • Hnlovac
    1.3k
    Dobar dio "navijača" Dinama ne navija za Dinamo već navija protiv x kluba pa im Dinamo dobro dođe kao kontra.

Također dio navijača ne navija za Dinamo nego za djelo x kriminalca, da taj kriminalac sutra preuzme Zvezdu počeli bi navijati za Zvezdu

Ne bih nikad rekao u životu da klub ne zaslužuje ovakve navijače. Klub ponekad ne zaslužuje 5000 fanatika koji idu i na male tekme. U globalnu je prije da "navijači" Dinama ne zaslužuju ovakav Klub.

Zato im uvijek kad seru po svemu volim kontrirati "kad si zadnji put bil na tekmi"
  • Goran86
    139
    S obzirom na brojku na manjim tekmama i Kranjča će nam biti dovoljna čak i prevelika u velikom broju tekmi tijekom sezone.
  • NKDZ86
    2.4k
    gluposti. evo ti objašnjenja: prioriteti. ne mogu svi na sve i uvijek. imaju obitelji, djecu, itd. pretpostavljam da si mlađi pa kad dođe vrijeme za to sjetit ćeš se.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Covjek je lijepo napisao "koji su u prilici". Imaju obitelji i obaveze i ljudi po zapadnoj Europi pa su stadioni puni za vikende (a bome i preko tjedna).
  • NKDZ86
    2.4k
    ljudi na zapadu imaju: normalne stadione, drugi mentalitet, drugu kulturu, veće plaće, druge probleme, itd.
  • Rakovica1986
    765
    sve se može. Ja imam obitelj pa svaki tjedan aktivnosti prilagođavam tome da nekako uspijem doći na utakmicu. Npr. sad za vikend idemo u druge krajeve Hrvatske za Božić, ali ja ću ipak otić na tekmu i iskombinirat neki prijevoz do tamo.

Nemoraju svi tako razmišljati i živjeti, to je jasno ko dan.
    Problem je što su ti i takvi jako glasni kad treba vrijeđat trenera, igrače i vodstvo.

Dosadan sam sam sebi koliko sam puta to ponovio.

Dinamo nas u subotu treba i svatko tko se smatra navijačem Dinama treba doć na Maksimir da pokažemo dečkima da smo uz njih i da ćemo zajedno prebroditi ova sranja.
  • DrawTube
    5.7k
    Sa 20 eura članarinom može se ići na 4 ''besplatne'' tekme.

Da novih 50 000 Zagrepčana iskoristi tu pogodnost 2x za vrijeme godine, to je novih 100 000 gledatelja, a prosjek na kraju sezone nam skače do 16 000 što je itekako resoektabilno.

Mogu ljudi govoriti kaj žele ali član Dinama za 27 eura može otići na 5 utakmica HNL, od kojih je 1 DERBI. Ok, nisu tribine Zapad Loža ali činjenica stoji.
  • NKDZ86
    2.4k
    ti i takvi? Nismo frende na toj razini da se tak razgovaras.
    Gdje ja vrijeđam trenera, vodstvo, igrače?
  • Marley
    2.3k
    krivo si ga skuzio, mislim da nije mislio na tebe. Nego "ti" u smislu "ti ljudi".
  • Dr Hofmann
    1.8k
    Ma ko može, može, ko ne može, ne može...Jedino poludim kad mi frendovi ne odu na Belupo jer im ne paše termin, a onda svi na Celtic ko da je džabe ulaz, a realno termin užas, jedino kaj nije bila tekma bila u 21h...A Belupo se gleda u birtiji :lol: ...Jebi ga, Dinamova publika je teška i zahtjevna, uvijek nekome nešto ne valja, veliki klub jebi ga
  • ivanzg
    258
    Napisao sam u jednom od prijašnjih postova, Dinamo ima bazu od 3-4 tisuće ljudi koji ce bez obzira na rezultate,uvjete,termin ili bilo što drugo uvijek ili doći na domaću utakmicu ili će napraviti bilo što da probaju doć i na utakmicu ako su neke obiteljske stvari u terminu utakmice ( bolest, djeca, svadbe, krstitke, rodendani itd itd ).

Sve brojke koje smo imali u zadnje vrijeme ovise o vremenu,rezultatima,rezultatskoj neizvjesnosti itd itd i s time se treba pomiriti.

Nažalost to je trenutno tako, razočaran sam i ja što u gradu sa okolicom u kojem živi skoro milijun ljudi bez obzira od kuda su nemamo više ljudi na utakmicama ne računajući ljude koji dolaze van tog prstena ali to je tako trenutno tako.

Promijenit će se i to, samo polako,pametno i strpljivo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.