• Droljo
    9.7k
    Ajmo mi još jedan krug ovog oderat. Nije dosta!
  • Paggini
    29k

Ok, maknemo ljude koji upravljaju klubom s vlasti jer eto nemamo dovoljno bodova.

Dodju drugi, skupimo neke bodove. Dodje opet iduća jesen, zaredaju se ozljede, loša forma, opet smo loši.

Idemo opet mijenjati i stavljati nove. Ovi izdrže do proljeća kad opet nemamo puno bodova, pa i njih maknemo.

Destrukcija nije demokracija. Glas koji si dao, ako si dao, je bio za cetiri godine povjerenja za njihov rad. Ako mislis da je pet, šest bodova više ili manje dovoljan razlog da ti mijenjaš garnituru, ne znam šta da ti kazem.
  • superhik
    11.7k
    Ova vijest o Vrdoljaku i Sanjinu je stara dvije godine.
    Danas ju je lik pod nickom soa krimosi naljepio u sve sportske komentare na Indexu, a krenulo je od vijesti o susretu Marija Mamića i Sučića a u obranu Mamića.
    Isto je rađeno i po FB komentarima.

I onda se netko pravi glup i govori kako ovo ne dolazi sad plasirano iz Mamićevih krugova.
  • vjeko1701
    10.3k
    Je baš c/p kao i ovdje?
  • superhik
    11.7k
    c/p je citirani članak od prije dvije godine kao i u komentarima na Indexu
  • Aggro
    638
    Pa pustite ljude da kritiziraju. Svatko tko je sada ili će biti ubuduće u klubu mora biti svjestan da će biti kritika na rad. I treba ih biti. To što su neargumentirane i neosnovane je drugi par opanaka. Sumnjam da dotični bira tko će igrat. Ali s obzirom da ga znam dulji niz godina mislim da je i sam svjestan da kritika mora bit. Pogotovo u stanju u kojem smo sad.
    Ono kaj mene muči je što premda sam vjerovao da je dinamov puk sazrio nakon one Petkovićeve proljevčine na proslavi, sad shvaćam, ali i okružen sam ljudima, da tome nije baš tako. Čuj jedan bi ujdurmu nakon pet utakmica bez pobjede.
    Ljudi moji, jest igramo za kurac, ali sad baš da ništa ne valja... malo je to ipak pretjerano za tvrditi nakon godinu dana. Kakav je to razmažen navijač koji misli da dinamo svake godine mora bit prvak... pa kakav je to sumanuti kriterij čovječe. Sad će krenut, ali mi imaml najbolji budzet itd itd... je sve stoji pa se dogada i vani da klubovi s ogromnim budzetima sjebavaju prvenstva... al jasnije je i meni da je Sanjin kriv za rezultatski podbačaj jer mi je tak lakše. Ne da mi se mislit.
  • don
    8.2k
    I onda se netko pravi glup i govori kako ovo ne dolazi sad plasirano iz Mamićevih krugovasuperhik

sigurno da ih ima ali to se na Zoni govori za svakoga tko napiše bilo šta protiv sadašnje uprave. I to konstantno. Ne mislin na vas moderatore samo nego općenito i od nekih drugih forumaša. Mene bi to uvridilo, ne znan za druge.
  • vjeko1701
    10.3k
    I to smo počeli regulirati i neće više biti tako.
  • Neron53
    1.1k

Zasto bi glas dan na proljece morao vrijediti 4 godine?
    Sta bi sad vladajuci mogli raditi sta hoce i imati mir do kraja mandata?
    Svi oni su svjesni da ce imati podrsku clanova/navijaca proporcionalnu uspjesima sportskog segmenta kluba ili barem samokriticnosti ako podje po zlu, a trenutno je takva situacija.
  • masacusec
    4.2k
    Zasto bi glas dan na proljece morao vrijediti 4 godine?
    Sta bi sad vladajuci mogli raditi sta hoce i imati mir do kraja mandata?
    Neron53

Pa povuci jednostavnu paralelu s parlamentarnim izborima....vlast (koja ima legitimitet/izabrana od naroda), vlada 4 godine...
  • Paggini
    29k

Pa na temelju čega bismo rušili garnituru? Koje su osnove za to?

Rezultatski neuspjeh meni nije osnova za rušenje cijele uprave.

Isto tako, ako je Marić problem, ni to mi nije osnova za rušenje cijele uprave.

Jedino što mogu opravdati za rušenje uprave kojoj je preko 50 posto članov dalo 90 posto glasova jest da odvedu klub na granicu stečaja ili/i se bave kriminalnim radnjama.

Ovo sve ostalo mi nisu osnove. Isto kao što neću rušiti demokratski izabranu vladu ako BDP jedne godine ne dođe do 5 posto rasta, nego se zaustavi na 2 posto.
  • Neron53
    1.1k

Nisam pozivao na rusenje nego komentirao tvrdnju da oni koji su dali glas vladajucima imaju sutiti 4 godine.
  • vjeko1701
    10.3k
    Nije to rekao
  • Neron53
    1.1k

Bas povlaceci tu paralelu , legitimna vlast bilo gdje na svijetu rijedje izdrzi formalno planirani mandat a cesce padne.
    A zasto padaju vlasti?
    Moze biti sto razloga: nesposobnost, neuspjesi, neodrzavanje obecanja, razlazi/sukobi medju vladajucima.....
  • Paggini
    29k
    tvrdnju da oni koji su dali glas vladajucima imaju sutiti 4 godine.Neron53

A nije to rekao, rekao je skinuti s vlasti.

Mislim da nitko ovdje nije protiv kritike uprave, ponavljam opet kao novopečeni moderator.

Osnovana kritika je puno konstruktivnija od slijepe pohvale, ali neosnovana kritika sa "treba sve rušiti jer nismo prvi na ljestvici i jer marić još uvijek" pokazuje elementarno neznanje demokratskih procesa i neozbiljnost.

Jer koje je riješenje rušenja? Doći će neki drugi? Pa nije da imamo na tržištu pedeset uprava pa možemo ih mijenjati ko lijeve bekove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.