• badjibadara
    4.1k
    zakaj je onda poslal Baturinu pod autobus nakon Bayerna?
    Od svih igraca ... oni poslali jednog od najmlađih.
    Nisu pred kamere izasli ni Petkovic i Ademi kao kapetani, ni Ristovski ni Misic kao senatori momcadi.
    Poslali su Martina nek guta knedle i bude mu neugodno.
    Sve ih moze biti sram.
    Jurki

Slazem se sa tobom. Kakav je to bio krs od utakmice, najbolje da nitko nije izasao, plus sto im se nije dalo ostati na travnjaku jos par minuta uz navijace.

Samo velim da znaju preuzeti odgovornost nakon tekme, to sa Baturinom nije pravilo, naprotiv.

Plus sto jos uvijek mislim da ce senatori (koliko god ne volim taj naziv) izvuci i ovu sezonu.
  • don
    8.2k
    pitaj Boga kolko je jos takvih slucajeva bilo.Jurki

a pitaj Boga koliko druge igrače bodri prije utakmice i u samoj svlačionici. Ne vidite sve, ne vidite ni pola stvari.
  • Jurki
    13.4k
    nebitno je ako sam ja prema xy kolegi ne znam kak dobar i fin.. al sam prema xx kolegi smece i jebem ga namjerno.
  • cibona
    3.9k
    Ademi kod Bjelice nije član prvih 11 i to je već objašnjeno, nemam volje ponavljat to...
    U trenucima kad smo ostali bez Sučića pa Mišića opcija su bili iskusni Ademi ili neiskusni Pavić
    NORTE

Ja bih volio da je to istina, ali na žalost nije. Bjeličin prvi potez kao trenera Dinama bio je povratak Ademija u prvu postavu. Dakle, svjesno je išao linijom manjeg otpora i slizao se sa senatorima kako bi si učvrstio poziciju na klupi.
    Evo ići ću kronološki.

Dinamo - Lokomotiva, Ademi je u prvoj postavi, Sučić na klupi

Dinamo - Monaco, Ademi u prvoj postavi, Mišić i Sučić također

Dinamo - Varaždin, Ademi na klupi, ulazi u 90. min umjesto Sučića

Dinamo - Istra, Ademi u prvoj postavi, Mišić i Sučić također

Dinamo - Salzburg, Ademi u prvoj postavi, Mišić i Sučić također

Dinamo - Osijek, Ademi na klupi, ulazi u 67. min umjesto Mišića

Dinamo - Šibenik, Ademi i Sučić u prvoj postavi, Mišić nije nastupio zbog kartona

Dinamo - Slovan, Ademi na klupi, ulazi u 64. minuti umjesto Baturine

Dinamo - Gorica, Ademi u prvoj postavi, Mišić na klupi

Dinamo - Rijeka, i Ademi i Mišić u prvoj postavi

Suma sumarum. Od dolaska Bjelice u Dinamo, Ademi je nastupio u SVAKOJ MOGUĆOJ UTAKMICI. A malo je reći da je gotovo uvijek bio jedan od najgorih igrača u ekipi. To je vrlo zabrinjavajući podatak. Podjetimo se, kod Jakirovića je Ademi bio u drugom, ako ne i trećem planu.
  • don
    8.2k
    ja kažen i za xx kolegu i bodrenju prije utakmice.
  • Jurki
    13.4k
    al je on xx kolegu (Kaneka) prcal u mozak.. koliko puta mu na samoj utakmici nije htel dodati loptu a Kaneko je bil u boljoj poziciji.
    O tome kak taj Ristovski igra a kakvo mu je prgavo ponasanje.. bas ima razloga biti prgav.
  • don
    8.2k
    joj daj, možemo raspravljati o kvaliteti Ristovskog ali takvo namjerno ignoriranje igrača koji je u boljoj poziciji bi očekiva u raspravi srednjoškolaca. Kvalitetu mu možemo i tribamo osporavati, ali želju i glad za pobjedom ne možemo. Ima veću zelju dobit utakmicu nego bilo koji drugi igrač na terenu, samim time i porazi mu najteže padaju od svih
    I ka šta je reka @masacusec prije ću gledat njega kako udara rukama od pod nego nekog drugog (da ne imenujem) tko će razminit dres sa suparničkim igračima nakon poraza.
  • Jurki
    13.4k
    ok to kaj se Rile ponasa ko majmun i urla mu daje apsolutno pravo da jebe svakog u klubu.
    I onda se cudimo kaj su se postavili svi ti senatori iznad kluba.

Samo nek urla i dere se, a to kaj jebe svoje kolege u mozak i kaj nebre pogoditi centarsut ili probiti nekog beka u hnlu je nebitno.

Nadam se da broji posljednje mjesece u Dinamu.

Ristovski je u prolazu.. i za svoje igre je posteno placen i nema nikakvo pravo se stavljati iznad kluba ili momcadi.
  • Praskaton
    2.8k
    Da bi se ponašao ovako kako se ponaša Ristovski treba imat debelo pokriće u vidu trke,borbe i znanja.
    Kada te Karacic otrese u duelu ko malog majmuna nemas jebeno pravo progovorit do kraja utakmice nego spustit glavu i preorat teren kako bi to nadoknadio.

E sad,ja vjerujem da on želi i hoće al svi mi vidimo da ne moze to pružat u ritmu srijeda-nedjelja.
    Ima dvije mogućnosti.Prekinut ovo toksično ponašanje i uradit sve što može da vrati nekadašnju formu,što je jako teško il pokazat da mu je stalo do momcadi i priznat da treba odmor.

Tu dolazimo do trenera koji to mora prepoznat (vec kasni s tim,vađenje Rpg proslu utakmicu to pokazuje).
    Kad krenu utakmice u ritmu bez europe nema šanse da Ristovski ne igra,vratit ce se ekipa iz sobice i gospon Neno nece protiv njih radit.

Šteta jer bi Rile bio vrhunska zamjena.

I da..Kako možes hejtat Kaneka,pa covjek je mister simpaticnosti
  • marcio amoroso
    38.3k
    @Jurki pripazi na rječnik pliz.
  • Sven
    51
    Otisli ste u krajnost. Cak se i s nekim kritikama slazem ali sve je jako slicno izgledalo i prosle godine pa znamo kako je zavrsilo. Negativa i pila protiv igraca je zadnje sto nam treba. A pozitivni naboj je jedino sto nas moze izvuc iz ove krize, sve se ovo preslikava i na atmosferu na stadionu. Na kraju se mrtvi broje...
  • Omake
    4k
    Čitam knjigu bivšeg člana uprave Barcelone Ferrana Soriana - The Ball Doesnt Go inside the Net by Accident. Ovaj pasos me posjetio na onu izjavu Ristovskog. Nadam se da je u Dinamovoj svlačionici imala manje razarajući utjecaj.
    nZu8IEs.png
  • hardek
    3.4k
    Totalni off-topic, al kralju kad stigneš slušat podcaste o nogometu, gledat juniore i kadete, scoutirat igrače i čitat knjige o nogometu. Bog time managementa. U svakom slučaju skidam kapu
  • Doktor Kunić
    4.1k
    A kaj mi imamo od tog da ristovki lupa šakom od pod kad je čovjek iz tekme u tekmu drvo?
  • don
    8.2k
    pa nemamo ništa, zato sam i reka da se o njegovom doprinosu na terenu da pričati. A ne ovo nekakvo smišno "ignoriranje" Kaneka..
    I samo kažemo da bi prije gledali "drvo" kojemu je toliko stalo nego "drvo" koje je suprotno od ovoga drugog.
    P.S, Ristovski se uklopija u sivilo, jer do prije par utakmica je bio u odličnoj formi. Htjeli vi to priznati ili ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.