• Joza
    585
    ali ove fore "ti si mu frend" "ti si mu fan", jaaaako kvalitetni argumenti.mali M

A ti si mamićevac i slično su isto jaaaako kvalitetni argumenti.
  • mali M
    6k
    brate mili, ako imalo pratiš forum (a znamo svi da ne pratiš jer se nisi pojavio dok nije krenulo malo teže razdoblje koje si vjerujem jedva dočekao) znao bi da se sa Vjekom ne slažem po sto stvari još sa stare bojišnice onog ružnog foruma čije ime ne spominjemo. Joza, ponovio si tisuću puta istu rečenicu dok te dečki otvoreno pitaju što Sanjin loše radi, i zašto te to smeta, a ti prodaješ maglu u odgovorima i pozivaš se (kao i sada) na nešto što nema veze. Nisam ja ničiji odvjetnik al zbilja rušiš ozbiljno kvalitetu foruma sa dječijim prepucavanjem bez argumenata. Ako si ti iznio tvrdnju, onda je na tebi da je obraniš, a ne da ti druga strana obrani svoju stranu. To je osnova komunikacije u raspravama i debatama. Ako mi ti kažeš da sunce ne postoji, nije na meni da ti dokažem da postoji nego da mi argumentirano pojasniš zašto misliš da ne postoji jer si ti iznio tu tezu, a ne da mi stalno vraćaš lopticu da ja moram izmišljati argumente za tvoju tezu. ajde više pusti, šta si zagrizao kao staford staru Tomosovu gumu
  • Paggini
    29k
    Znam da ovime i sam riskiram ban zbog kritike, ali...blubach

Hvala na kritici i zabrinutosti za forum, nećemo te zbog nje banirati, kao ni ikoga tko je ikada kritizirao moderatorske odluke ili upravu, koliko god bi voljeli da vas se zbog toga banira.

I ne, ne bismo banirali i da nije moderator jer je odgovor na ekstremno tendenciozan i uvijen napad, bez ikakvih temelja na čovjeka koji ima čisti obraz.

Kažem opet, stvarno zanimljivo da sve insiderske informacije o radu unutar kluba dolaze od rendom profila i uvijek su redom negativne i "ja sam čuo" retorika.

Stvarno zanimljivo, kao da postoji agenda iza toga pod krinkom velike zabrinutosti za klub.

@Joza rasprava je gotova, ako nemas nekih dodatnih dokaza ili argumenata, završili smo s tim jer ide u razine apsurda i ad hominem argumenata.
  • Joza
    585
    a znamo svi da ne pratiš jer se nisi pojavio dok nije krenulo malo teže razdoblje koje si vjerujem jedva dočekao)mali M

Koji su to svi i koje dokaze imaš da ne pratim forum? Nisam jedini koji ne pridonosi "kvalitetnoj" raspravi kad ovako glupe izjave mogu izać iz tebe.
    Pas mater, redom podsjećate na guzičare glave koji su za svaku kritiku našli opravdanje. Toliko od mene.
  • Eduardo
    21.7k
    Ljudi, stanimo na loptu prije nego krenu neosnovana etiketiranja i prozivanja.

Kao prvo, sasvim su razumljiva pitanja o zapošljavanju Sanjina Španovića. To nije nužno loše; dapače, to pokazuje da navijači i šira javnost prate rad kluba i žele vidjeti tu transparentnost na koju smo se svi skupa pozivali. U slučaju Sanjina, pitanja su posebno glasna zbog njegove bliske suradnje s trenutačnim predsjednikom, za kojeg je relativno nedavno prije svega ovoga napisao biografiju... sasvim normalna stvar je da su ljudi skloni propitkivanju kriterija i okolnosti njegova imenovanja jer upravo ta ranija povezanost kod dijela javnosti izaziva sumnju oko kriterija njegova zapošljavanja.

Ipak, ne treba ignorirati činjenicu da se među kritičarima nalaze različiti ljudi različitih motiva... postoje oni čiji su komentari dobronamjerni i proizlaze iz želje za stvarnom transparentnošću u klubu, dok su drugi rezultat zlobe koji proizlazi iz određenih osobnih animoziteta ili samo površnog promatranja situacije. Tu i moderatori trebaju dobro odvagnuti prije nego krenu u bjesomučnu raspravu i natezanje s ljudima čiji motivi nisu zlonamjerni niti prelaze granicu dobrog ukusa.

Kao drugo, posao predstojnika ureda predsjednika nije nikakva novotarija niti je izmišljen za potrebe dinama, predsjednika Zajeca, Sanjina ili bilo koje pojedine osobe ili liste. U brojnim klubovima postoje osobe koje obavljaju slične ili identične uloge, ali se te funkcije možda nazivaju drugim imenom.

Kao treće, SŠ nije došao "niotkuda" i to treba naglasiti - nije on tek "zekin čovjek", već osoba koja je godinama bila iznimno aktivna u borbi za promjene i demokratizaciju dinama. Za razliku od mnogih njegov angažman u tom procesu bio je javan i prepoznatljiv, a on je bio jedan od najeksponiranijih pojedinaca u toj borbi. U tom kontekstu, osim što je Zajecov čovjek od povjerenja njegov izbor za predstojnika ureda predsjednika može se gledati kao logičan potez. Između ostalog, on uživa i povjerenje ljudi unutar kluba, a to njihovo međusobno povjerenje i zajedničko razumijevanje daje mi za pravo da vjerujem kako ta suradnja može učiniti dinamo boljim i transparentnijim klubom.

Što se mene tiče, vrijeme će pokazati koliko će SŠ opravdati povjerenje koje mu je ukazano, ali njegove dosadašnje zasluge i angažman svakako mu daju kredibilitet za ovu ulogu.
  • mali M
    6k
    evo upravo to govorim. ne možeš braniti svoju tezu pa lupaš kao Maks po diviziji nepovezanim argumentima i u cijelom mom postu se uloviš za najnebitniju rečenicu. ja završavam svoju diskusiju s tobom, probao sam ti na fino objasniti da moraš braniti teze koje izgovaraš javno, a ti mi odgovoriš uvredom.. Srećom nisi vrijedan moje reakcije jer bi inače oboje popili ban. Baš si zreo za ban i ne znam tko bi mogao braniti da se tako nešto dogodi..
  • Brusa
    1.8k
    Jozo jesi li uznemiren jer je igrac Dinama snimljen sa "menadzerom" osudenim za izvlacenje novca iz Dinama?NitkoBitan

Nisam Jozo, al mogu ti reći da mi nije drago...

@vjeko1701
    Samo mala opaska na tvoj komentar kako Zona nikada nije bila mjesto obračuna sa klubom/zaposlenicima kluba, onda si dodao ne formalno...
    Tu si duže od mene, pa sigurno znaš bolje, al meni se čini da je Zona to ne samo bila, nego i na neki način nastala zato. Mislim DTSM ima na Zoni poseban pod forum.
    A za vrijeme prijašnje garniture se godinama tu pisalo o zaposlenicima kluba i svemu o njima, mislim prvi post na ovoj temi je kako je dinamo osnovao d.o.o. pa na mjesto direktora uhljebio brata člana uprave.
    Da se razumijemo, ne ulazim uopće u ovu raspravu danas (dosta šizofrenu sa svih strana... @Eduardo post koji je glas razuma :up: ), niti želim pametovati o čemu se smije ili ne smije pisati ili se mješati u posao moderatora, samo mi je upalo u oko ti tvoji navodi.
  • Krulek
    620
    Prije koji mjesec sam pitao na forumu koja je uloga i zadatci predstojnika ureda predsjednika Dinama pa je to većina forumaša shvatila kao napad na dotičnog gospodina. Sad se pitam koja je uloga i zadaci i ostalih funkcija u upravi jer nitko ne govori o odgovornosti, dapače u kriznim situacijama očito svi peru ruke. Postupci svih, od trenera preko SD-a pa sve do predsjednika kluba moraju biti javni, pitanja na ćlanskoj moraju biti spontana, a odgovori jasni. Inače, po čemu je to drugačije od prije, a svima su puna usta demokracije.
  • vjeko1701
    10.3k
    Postupci svih, od trenera preko SD-a pa sve do predsjednika kluba moraju biti javniKrulek

Kaj?
  • Nino Bule
    14.7k
    po čemu je to drugačije od prije,Krulek

Po tome sto imas mehanizam za svrgnuti s vlasti ako si nezadovoljan njihovim mandatom dok je prije vladao totalitarizam, ne bi vjerovao ali to je ogromna razlika
  • Krulek
    620

Čekati četiri godine da nekoga skineš sa vlasti dok klub tone, a nitko se trenutno ne posipa pepelom I ne preuzima odgovornost i ne želi nikakav reset. Vidi se to po nastupu SD-a koji ne smatra da je kriv za sve što se događa, dapače, govori o svojim zaslugama. Za to vrijeme predsjednik ili šuti ili se s time slaže. Ne vidim logike u takvoj demokraciji.
  • Brusa
    1.8k
    klub tone...to je glupost...
    a demokracija služi tome da nekoga "makneš" ako zloupotrebljava svoju poziciju u klubu, a ne ako ne kupiš lijevog beka ili izgubiš od lokomotive...
  • Krulek
    620

Za klub poput Dinama ovo u SHNL je potonuće, a neodgovorno ponašanje počevši od SD-ovih amaterskih prijelaznih rokova pa sve do podrške upravljačkih struktura za isto kao i ne rješavanje problema i nije ništa drugo do zlouporaba položaja.
  • BluePhone67
    4.2k
    Ne zelim biti odvjetnik dotičnom, ali ovdje se ljudi prave grbavi i imaju selektivno pamćenje. Sam Sanjin je ovdje napisao što radi i može se lako provjeriti uz par klikova miša kako se kaže,a na članskom danu je također odgovoreno od strane Uprave pa čak IO.

I da, ne želim insinuirat ništa i stavljat etikete, ali o njemu je priča krenula kada je Zoki Mamic, Lesički, Denis podcast, Blažicko uzeli u usta i od tada reklo bi se nešto smrdi kod pojedinih.. Pitam se zašto.
  • ElDorado
    715
    Nevjerojatno koja rasprava o nebitnome. Sanjin je zaposlenik kluba, nije nikakav duznosnik i zaposlio ga je Zeko kao predsjednik koji sigurno ima na to pravo. I onda Blazicko podlo jer je lik pokvarena gnjida u stilu pravog mafijaskog podmetanja bljezne da kao neki novinar vodi klub. U to moze povjerovat stvarno samo neko s pol mozga da bi svi u strukturi Dinama mirno gledali i slusali kak eto Sanjin odlucuje da treba dovesti bas Cordobu. Koja sugava besmislica!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.